Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

*************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.

Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Я не знаю, чи велась би на таку собі рекламу, що заклад допомагає армії. Тобто навіть якщо дійсно допомагає, мені головне при виборі закладу інші критерії. Але якщо я буду знати, що власники чи керівництво улюблених закладів мають активну громадянську позицію і не словом, а ділом допомагає армії - мені буде значно приємніше туди ходити.

Мені взагалі останнім часом приємніше мати справу з людьми, які не байдужі і допомагають армії. Тільки про це не треба гордо заявляти, про таке дізнаєшся, як правило, ніби між іншим.
    А перед волонтерами я готова вклонитись низько-низько і молюсь за них, бо вони роблять величезну роботу, яку не кожен би зміг. Я би не змогла, я така, як той дядько, що тут вище писали, не вмію і все.

Щодо кав'ярень, то знаю, що допомагають волонтерам і армії "Віденська кавярня" (ще від майдану) і "Соната". Приміщення цих закладів віддаваливолонтерам майдану і зараз організації "Допожи фронту".

А чого сюди прийшла: чи смачна риба у кафешці Петро Братванка і Місько Пструг?

3. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Вкотре, я якраз не кажу про такі методи, то скоріше навіть мене б відлякало)) але Лігумінка обійшла багато кафешок в центрі і питала, чи допомагають, товідповідь у всіх була однакова. Можливо і не виключено, що офіціанти не в курсі того, як власник розпоряджається власними коштами але про візит Лігумінки власнику донесуть точно і, можливо, якщо він ще не долучався до допомоги- долучиться)

4. Натуля

Натуля Well-Known Member

5. alkali

alkali Member

оце бачу я тему розкрутив :)
    Але кожен повинен розуміти, що щось купляючи чи передаючи в зону військовиї дій (АТО уже мабуть не зовсім правильно, оскільки воюємо не з терористами, а з РФ) ми не допомагаємо армії - ми робимо хоча б якийсь вчинок, який сподіваємось дозволить нам захистити наші сім'ї, наші домівки.. І ті хто знаходиться на сході справжні герої, які захищають в першу чергу кожного з нас, тому говорити, що "я допомагаю армії" мабуть не зовсім правильно, в першу чергу ми допомагаємо собі.

6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Та якби ж то так всі усвідомлювали, що собі допомагаєм... вже би з пару мільйонів в тій зоні АТО вояків було, тобто хоча б 1% від всіх чоловіків...
    Не кажучи вже про збір коштів. Тема плавно змінює курс.

7. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

"Світ кави" має на видному місці скриньку для збору коштів на тепловізор для батальйону Айдар. Це не піде з вашого рахунку за каву, а просто всі бажаючі можуть вкинути пожертву у скриньку. Теж чудова ідея, я вважаю.
    Інформація з фб. Пишуть, що кидають гроші навіть туристи з Росії.

8. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Коли запитувала в темі, то мене дуже сильно турбувало, де зможуть смачно поїсти мої друзі, бо мене на той час не буде у Львові. Друзі хотіли їсти лише в закладі, який допомагає армії, але так як Ви не відповили на запитання, то ваш заклад я не рекомендувала. Моє запитання не зникло, а було видалене модератором ( про що отримала відповідне повідомлення ) і це дві різні речі :girl_cool: А коли читаю слова "піар " то взагалі здається, що люди які пишуть про піар живуть на іншій планеті. Люди добрі кав"ярні протягом дня переповнені і приїжджають люди з різних куточків світу і України, приходять багато львів"ян і скринька для збору коштів є дуже доречною в кожному з закладів. Бо тоді не було б потреби журитися, де знайти кошти для снайперів, бо сума назбирувалася б за один день. Навіть, якщо для якогось закладу це був би піар, то якщо б до цього піару долучилися всі кав"ярні міста, то слово піар втрачає в даному випадку зміст .Дівчатка, дякую за інфо про кав"ярні, які допомагають . Ми живемо в час війни і тому кожна допомога, кожна хвилина є неймовірно важливими, бо ми можемо зберегти життя солдатам, які захищають зараз кожного з нас !!!

9. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

То не офіціанта треба питати/читайте ставити в незручне становище, а йти до власника і робити якісь пропозиції, як заклад може допомогти у зборі для армії...

10. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

З власника тут(в цій темі) і почалась дискусія, правильніше він почав:) але, то таке, кожен як хоче/може, так вчиняє.

11. Siania

Siania Love Life

12. Popi

Popi Well-Known Member

Дівчата,а в яких ресторанах крім суші є доставка їжі, але щоб смачно-смачно було?

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Занзібар.
    Але то я просто бачила, проходячи поруч, що на їхніх машинах пише, наспавді ніколи в житті їжі не замовляла.:)

14. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

15. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

16. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

17. Popi

Popi Well-Known Member

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

тобто судити кафе за те, що там не висить наліпки-"ми допомагаємо" можна, а то вже нє. Дівчата оті слова можна вам сказати про всю ту тему з кафешками-не маєте права судити, бо допомога робиться не на показ і це особиста справа кожного

19. Popi

Popi Well-Known Member

Я писала про те що форумлянка каже що дівчата ходять пити каву по кафе, а могли ті гроші віддати на армію. Не виривайте слова з контексту.

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а я не вириваю, просто дискусія власне про то велася. Власники кафе такі ж люди, як і ми всі. То вони мають доводити комусь, що допомагають, а звичайна людина ні. Я також вважаю, що ніхто не має виставляти на показ своєї помочі і можна жити своїм життям, але дуже допомагати. Але як всі то всі, а не обговорювати тут, де погані кафешки, на яких нема наліпок і одразу робити з того висновки , що то погане, поганий власник і так далі. То власне-
    І це не конкретно до вас звернення, просто щодо самого обговорення всієї теми, бо так ніби кожен заглядає іншому за пазуху, хто що і скільки зробив. Вважаю цілком нормальним написати, що краще вже тоді не пити тої кави, а віддати всі ті гроші, аніж тут довго обговорювати , де тої кави пити не варто

21. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

як на мене, то вже занадто. Дійсно
    То так можна про все сказати: не купуйте памперси - бо треба на армію, шампунь - бо на армію, ходіть пішки - бо на армію. Життя то є життя, люди живуть-звикають. Не можна винуватити людину, що вона хоче розрядки, відпочинку і т.ін. А ті, хто допомагають - роблять це самі. До того ж звідки я знаю, куди йдуть ті гроші. Може дерибанять ввечері виручку, та й по всьому. Тут вже в іншій темі казали, про тих, хто збирає по кафе на допомогу дітям - а куди насправді ті гроші йдуть - питання.