Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

*************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.

Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. Ellelia

Ellelia Вереснева

опишіть де це є? чесно кажучи, вперше про такий заклад чую:girl_in_dreams:

---------- Додано в 23:54 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ----------

Відвідала Гас Стейшен на Джерельній. Брали ланчі, вийшло з людини по 30 грн. Не сподобалось. На ланчі в них нічого особливого немає, а просто звичайний рис/гречка/картопелька, зовсім звично без ніякої гарної подачі чи салатику збоку на тарілці, як зазвичай буває. В мій ланч входив салат овочевий ( картопелька + огірочок квашений) і салат цей був з холодильника!, тобто дуже холодний. Я спочатку подумала, що це якраз друга страва, але через пару хв принесли саме 2-гу страву, це теж була картопля, але тепла, смажена з відбивною з курки, але така зажарена і тонка... ну жах, хіба сподобається тим, хто таке любить. Отже про салат, я його зовсім не зрозуміла, з нього зїла одні огірки)) В подруги був звичайний бурячковий. Супчик був рисовий і трохи, як на мене, загустий, мало юшки було. Одне що сподобалось це напій - узвар, слєгка холодний, але хороший))
    Знайомі радили спробувати в цьому закладі саме мясні страви, але щось великого бажання йти туди ще раз у мене наразі немає. Є місця де є кращі, набагато кращі ланчі і порції більші.

3. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Найкраще описано в темі про кримсько-татарську форумівку:girl_yes: Там такий смачний плов.... І порції великі. І ціни для центру відносно низькі. І м'яса багато:girl_yes:

4. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Дівчата, а де в межах недлековідЛьвова є щось на зразок бухти вікінгів чи львівської швейцарії? Щоб можна було посмажити шашлик, була велика альтанка і все цивілізовано.

5. Wonder

Wonder New Member

6. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Вчора з чоловіком таки пішли на хінкалі в ХІНКАЛЬНЮ на Федорова 12. Невеличке кафе на 4 столики+літній майданчик....Все всередині мацюпуське,але дуже самачно і дешево, персонал і шеф-кухар привітні (все нам гарно розказали про хінкалі,про приготування, правильний спосіб споживання:girl_cool:)...
    брали хінкалі-дуже великі і смачні(для чоловіка-6 шт. не більше брати,жінка-3/4),оджахурі(чоловікові набагато більше,аніж болгарський сач сподобався,хоча інгрідієнти майже ті ж..певно,бо картопля була:girl_haha:),вино /пиво теж смакувало...
    за 6 шт.хінкалі,оджахурі,300 гр вина,0,5л пива, томатний сік всього 114грн

7. olitsisa

olitsisa New Member

Ми там побували в п*ятницю ввечері. Хотіли звісно хінкалі замовити , але їх вже не було , замовили хачапурі , баклажани і лобіо, пили чачу. Страви сподобались всі , особливо баклажани з горіовою заправкою , кінзою і гранатовими зернами, просто божественно)) Тісто в хачапурі дуже ніжне і хрустке -смакота. Офіціант трохи переляканий , наплутав з замовленням , приніс хачапурі по-Аджарськи, це таке у формі човна зверху з запеченим яйцем, та нам не дуже принципово було, так він зразу нам ще чачі приніс за рахунок закладу))
    Але не все так добре закінчилось як хотілось ((((((( Сидимо , значить , ми з чоловіком їмо, п*ємо ділимось враженнями , як тут смачно і приємно і тут з сусіднього столу офіціянтка нам кричить *Я ВИБАЧАЮСЬ, ЗАКРУГЛЯЙТЕСЬ* блін , я прифігіла від того, сервіс . Нє щоб підійти , сказати що вони через 15 хвилин зачиняються, до сих пір розстроєна, тому що гарний заклад і хотілось туди повертатись. Чоловік їй звернув увагу на те що так не можна , попросив представитись , прізвище вона не назвала , тоді попросили книгу скарг, яка виявилась не прошита і сторінки не пронумеровані, керівництва не було і ми пішли геть , так і не повернувшись відстоювати права клієнтів((

---------- Додано в 10:32 ---------- Попередній допис був написаний в 10:30 ----------

Проїзд Андреолі , як що йти з площі Ринок то зразу як заходити в дворик з права на куті, два столики на вулиці , решта в середині. Називається *Айше* та вивіски там здається немає.

8. Maksli

Maksli Well-Known Member

Дівчатка, порадьте, куди можна піти компанією близько 10 людей в суботу 17-18год., так, щоб на перед не замовляти меню, максимум столик зарезервувати, щоб була більш-менш затишно і комфортно. ціна близько 200-300 грн. на людину! і щоб заклад працював не до 22-23 год, а з нічними гульками.
    мені шось окрім Старгорода ніц на думку не приходить...

9. Latane

Latane Well-Known Member

Кумпель поруч цілодобово, Білий Лев, Купіца ніби до 12-2

10. Latane

Latane Well-Known Member

З вчорашнього:
    Хінкальня на Федорова - сподобалось!!! Інтер"єр приємний-амосферно, обслуговування хороше (розказали про страви, час приготування і очікування, показали як вживати). Самі хінкалі смачнющі, вино домашнє. Ціни дууууже декмократичні!

Айше - не сподобалось! Інтер"єру немає, столи не прибрані (і довго не прибирають), обслуговування ніяке, доброзичливості "0", про страви судити не буду - не брали, а от пахлава - звичайнісінька, чай травяний -подумалось, що мають бути кримські трави....ага, зараз, враження ледь помітної в окропі аптечної ромашки з мелісою 0,5л 20 грн. то закруто! Та й загалом ціни не дешеві, як на мене, а середні центрові ціни за такі страви, але при такому сервісі воно того не вартує!

11. napoleona

napoleona Well-Known Member

ідентичне враження
    дуже розхвалили на форуму тут, ото вирішили з чоловіком сходити, і було все так як вище описано, я розумію не встигають, але і не спішать прибирати і ніякої привітності, при тому, що ми 2р. зайшли, а при виході нас запитали, так на всяк випадок, "може Вам тут прибрати?"
    кароч враження негативні

12. Aelita

Aelita Well-Known Member

думали відвідати "Айше", тепер бачу підемо в " Хінкальню")) З усіх перелічених недоліків для мене найбільш вагомий - " відсутність доброзичливості". Якщо мені сподобається страва, а буде холодок від обслуговуючого персоналу я більше заклад не відвідаю. Не люблю за свої гроші відчувати себе якоюсь "небажаною")) в закладі.

Ще відпишусь двома словами про " Марчелло" у ВАМі на Широкій - дуже мені полюбилось їх капучіно та терамісу , непоганий " Цезар" - величезна порція, піца ніби смачна, але я по піці я не сильний спеціаліст, ну і приємна атмосфера - всі усміхаються, таке відчуття, що справді тобі раді, тепер частенько туди забігаю. Ціни донедавна були демократичні, а тепер піднялися трохи ( "цезар" з 35 став 49 грн, піца найдешевша була 36 грн стала 49), капучіно і терамісу не змінились, що не може не тішити))) (12 грн і 23)

13. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

І ми вчора були в Айше:) заглянули купити пахлаву, та й вже вирішили скуштувати щось. Нам швидше сподобалося, ніж ні. Сиділи в тій ніші, затишно так і зручно з дитиною. Так, хочеться якогось характерного колориту від інтер'єру, ну, але подивимось, скажімо, за півроку...
    Айше дуууже привітна, усміхнена, уважна. Було чисто, і на столах, і загалом. Хотілось би якогось культурнішого вигляду меню.
    Замовляли лагман і овочеву пательню. Лагман - смачно дуже і дуже! Свіжий, нормальна порція, м'яско навіть можна було не жувати :)
    Другу страву я б назвала швидше "Овочі з пательні", малуватенько їх було, але теж смачно.
    Пахлава як пахлава, така ж, як на кримських пляжах, очікувала чогось особливого.
    Думаю, ще підемо, скуштуємо щось новеньке.

14. Latane

Latane Well-Known Member

Можливо ми з вами були в один і той самий час - пів на 9 сиділи там з кумою, то зайшла пара з дитиною і сіла за той столик з заглибленням в стіні)))
    певно вагітні жінки їй не подобаються - не помітила доброзичливості...
    Перед виходом я хвилин 5 пробула в туалеті, потім ще постояла на вулиці біля кафе хвилин 10, і наш столик не прибрали за нами за той час!

15. PinKey

PinKey New Member

для мене у Львові існує не так вже й багато закладів, у котрі я ходжу з задоволенням. Така я вже є, що краще забіжу навернути відбивну в "савдепівську" дешеву, але по-домашньому смачну кафешку, ніж буду колупати якусь зовні круту, але не смачну страву в ресторанчику а-ля "ви можете відсвяткувати у нас весіллє".
    З улюблених: Б"янко Россо ( більше всього люблю у них антіпасті і крем супи, хоча супи останнім часом і якісь не такі, як я звикла, Кумпель (сама туди не ходжу - все ж таки їжа там важкувата. Але гостей міста тільки туди), Дарвін ( нічого такого особливого, що впадало би в око, але кухня і обслуговування так ненав"язливо прекрасні, що ємоції тільки позитивні), Деліс ( обслуговування там залишає бажати ліпшого, але кухня чудова, а головне - стрийський парк навколо). Та й, напевне все. Хіба тільки ще Панду люблю, але в основному додому замовляю. Як на азіатську кухню, що в усьому світі дешева і швидка, Панда дорога і дуже, дуже повільна , але їхні тайські супи у Львові не мають конкурентів:)

16. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

17. PinKey

PinKey New Member

а, ще забула про Динамо Блюз. Літо ж надворі, час їх смачнющого салату з полуницею, малиною та шпинатом. Дуже люблю той заклад, але тільки літній майданчик. Чомусь всередині мені дуже незатишно - постійно купа знайомих "входит и выходит", жива музика часто є загучною, та і інтер"єр дуже "не мій", темновато, тісновато. І то враження не може згладити навіть їх чудова кухня і прекрасне обслуговування. Зовсім інше діло - тераса!

18. Bonita

Bonita Member

А мені навпаки - не вразило взагалі. Випадково потрапили в цей заклад, але були голодні тому і зайшли. Всередині не була, тому який інтер'єр не знаю, сиділи на вулиці, так-званому імпровізованому літньому майданчику. Стіл був якийсь бруднуватий, меню заляпане, офіціанта треба було декілька разів кликати (або він має проблеми зі слухом, бо мій дзвінкий голос важко не почути). Нарешті до нас підійшли, замовили хінкалі, хачапурі з сиром і каву (яку попросили принести в кінці). Каву принесли зразу, здивувалася но промовчала, цукор забув, довелося за ним іти самій, мені не важко, але... Потім принесли прибори (вилки-ножі) і хачапурі, на запитання де тарілки відповідь геніальна "його їдять руками", тарілок ми так і не дочекалися. Хінкалі самі звичайні, на мій смак тісто загрубе і його забагато, ну і засухі. В загальному єдине заради чого в цей заклад можливо зайду ще раз це за хачапурі (але тарілку візьму з собою :girl_crazy:), яке там надзвичайно смачне і свіже. Заклад самий звичайний, нічого особливого, обслуговування залишає бажати кращого, бажання повертатися не виникло.

19. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Нарешті вибралися нині з чоловіком в розхвалений тут "The Гриль". І нам там дуже сподобалось! Приємне, професійне обслуговування (офіціантка все розказала, пояснила, допомогла з вибором), гарна обстановка, швидкість приготування і подача страв, а головне- смаааачно! Стейки просто божественні ( Нє, ну правда- пальчики оближеш!

Малюсінькі мінуси:

Доречі, нещодавно відвідували заклад цієї ж мережі в Кінг-Кросі ("T.G. Amigos"), то там нам не сподобалось взагалі.

20. Altera

Altera зачарована птуха

Були в розрекламованій на форумі "Айше"
    Не сподобалось.(м"яко кажучи)
    Ну, по-перше - приміщення для закладу громадського харчування не підходить зовсім. Інтрерьєру ніякого. (І я так розумію, нічого не
    змінилося з того часу, відколи "над ним працюють"). місця обмаль - вечеряти практично в дверях не надто приємно.
    Обслуговував нас хлопчина років 10-ти, був якийсь розгублений.Врешті замість замовлених мантів нам приніс лагман...ще й виправдовувся,
    що в нього так записано (ну певно, якщо одним вухом слухати замовника, а іншим слідкувати, про що мова за сусіднім столиком - то
    так і трапиться).
    Плов був ніякий - тарілка ледь теплого рису з двома мікроскопічними пересушеними шматочками яловичини і шматочком тушеного яблука...
    (ну, можливо я ніц не шарю в місцевій кухні, то таке)
    Але от "овочева пательня"! - з 5-ти прозорих кілець баклажанів, 4-х манюських черрі-помідорок (спершу подумала, що то вишні - за розміром)
    і кількох "волосинок" чогось..пересмажено-коричневого - думала, що то цибуля - виявилося перець..
    Ні, ну я розумію - не сезон, овочі дорогі...ну але ж уже є кабачки (якщо баклажани дорого), нормальні помідори..
    Називати "пательнею" блюдо, де сама пательня займає 70% вільного простору, а решта щось там по ній розмазане...
    А, та..привітну-люб"язну господиню бачили - весь цей час теревенила з подругами за столиком на вулиці
    (зрозуміла, що то вона, лише коли хлопчина звернувся до неї порахувати рахунок - все решта довіряють, а це ні?)
    Резюме - на одній екзотичній назві вони довго не протягнуть..все ж Львів - не Крим, і тут є з чого вибрати.

21. Багіра

Багіра Well-Known Member

Хочеться доброго стейка чи шашлика)) на Динамо блюз націлилися ,але не знаю чи там з дитиною буде добре, кажуть що музика гучна (ще там не була)
    Зе гриль не пропонувати, хочеться чогось нового
    п.с. мясо має бути чисте, соуси хіба окремо