Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

*************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.

Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Порадьте якесь романтичне місце щоб вечерком посидіти, щось на подобі ресторану Тerazza чи Тераси готелю Швейцарський, або щось інакшого затишно-романтичного плану.

3. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

читала, що вже знову працює тераса в готелі Леополіс. по фото там теж дуже гарно.

4. enigma

enigma Well-Known Member

Може то за 34 грн та сосика видається смачнішою? :) Бо вона мені така сама, як у всіх хот-догах, проста молочна сосиска (особисто не вірю, що вони бувають з мяса). В мене був і кетчуп, і майонез, і гірчиця. Плюс огірок і кукурудза і все. У друзів сосика була обгорнута беконом. А ціна зі звиклими хот-дожницями більш як в два рази відрізняється.
    Та і взагалі хот-доги, ака фаст-фуд, і шампанське то якісь різні світи для мене. Певно не моє і все.

Додам ще відгук про "Першу клясу". Все ніяк не виходило мені туди потрапити. Але у звязку із закритим Текс-мексом, прийняли рішення сходити в туди. Подача страв просто неперевершена! Певно найкраща презентація у Львові, що я бачила. Мяско яловиче з грибами було смачне (прожарку не питали, бо то ціла страва, а не власне стейк, хоча хотілось би). Ребра звиклі, але теж смачні. На розлив є Гінес, що мене дуже порадувало, бо давно не пила - уууух, але смачний!
    А ще класно, що сиділи на вулиці, а на площі Ринок на піаніно гарно грав хлопчина - ляпота :)
    Чек на двох з пивом, закускою та вечерею - 300 грн

5. Latane

Latane Well-Known Member

6. Siania

Siania Love Life

А я читаю на попередніх сторінках про цю шаспанерію, і не можу зрозуміти. Там в них пунктик на шампанському? А до нього подають хот-доги?))) Цікаво:) Але хот-доги з пармезаном, отже не пивом треба запивати, а шампанським :)

7. Latane

Latane Well-Known Member

там є різні начинки. І ніхто там не змушує запивати шампанським)))

8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Були ми сьогодні в Айше - все сподобалося, смакували лагман, шурпу і пахлаву.
    Там дуже затишно, Айше з чоловіком двічі перепитували чи нам все сподобалося незважаючи на те, що були зайняті всі столики і вони старалися приділити увагу всім. Також розповіли, що придумали вже майбутній інтер'єр і замовили всі необхідні матеріали і майстрів. Чули краєм вуха, як розмовляли про те, що дуже їм бракує кримських овочів, що у нас вони не такі і що виноградне листя їм передають таки з Криму. В нас з чоловіком склалося враження, що ми прийшли в гості до старих добрих друзів.

9. Insolence

Insolence Living The Dream

втвоє місто недавно гуляв список ресторанів з терасами

10. Музик

Музик Мартуська

пішли таки. спробували всі 4 ланчі, які вони пропонують.
    Львівський - салатик з молодої капусти з редискою, бульйон, курочка, Італійський - салатик з доброю заправкою. а що там було ще - не пригадаю, супчик овочевий (назви теж зараз не напишу) і спагеті з курочкою і Грузинський - салатик з горіховою заправкою і часником, про який не попередили, суп харчо і шашлик зі свинини. І смачнючий лимонад до кожного (пили журавлиновий, здається і тархун, обидва добрі). насправді наїлися так, що на основну страву місця в пузі було вже мало :) підемо ще

11. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Може, ви звернули увагу чи є там самса?

12. Latane

Latane Well-Known Member

Купіца, обіднє меню - капусняк, салат з бурячка, куряча відбивна, пюре, узвар - 30 грн. Прекрасно!!! Принесли менше ніж за 10 хвилин. Смачно, одного обіду вистарчило на двох з донею! Однозначно при потребі підемо ще!

13. Terabitia

Terabitia New Member

Шановні форумчани! ))
    Допоможіть, будь ласка. Порадьте кафе економ-класу в центрі міста, як то Купіца, Пузата Хата, де можна смачно поїсти без шкоди для гаманця - 20-40 грн (щоб це був обід, а не десерт+чай).
    Дуже прошу писати назву закладу, розташування та приблизні ціни на страви. Дякую! :)

14. vchitelka

vchitelka New Member

"Час поїсти" на Староєврейській - в 30-40 грн. можна вкластися. Вибір великий. Але Купіца смачнішааааааа! І порції величенькі :) І персонал привітний

15. Wonder

Wonder New Member

була в ресторані Вінтаж, обслуговування гарне, ціни правда кусючі (страви від 120 грн і порції не дуже великі)
    здивувало, що пиво з іншого кафе носять
    але загалом отримала естетичне задоволення сидячи на вулиці, якось так спокійно там сиділось

побачила рекламу їх круасанів , спитала за них, то так гарно розрекламували, що сьогодні не витримала в обід і за ними сходила
    круасани смачні, тільки надто великі

і ще обідала в Грін, їла бургер вегетаріанський, порція велика і дуже багато овочів, і загалом смакота

16. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

То одна страва 120 грн. і вище? :eek: Що - і салати по 120 грн.? А кава скільки там коштує?

Останнє редагування: 23 Травень 2014
  17. Insolence

Insolence Living The Dream

А Купіца чим не вгодила? Ціни на обіднє меню в будній день і на меню "повечеряти" писано кількома постами та сторінками назад.
    ..
    А в Бігос більше ніхто не ходив? Опишіть +- меню і середній чек.

18. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Були якось в бігосі з друзями. Брали ті іхні ойой і йой канапки, тобто бургери. Були ок, але тіки той з телятиною йде з картоплею фрі, інші без. Ще брали курячі крильця і якийсь салат. Теж ок. Принесли на 1 бургер більше, то хлопці змилостились над офіціанткою і таки взяли його і оплатили, але треба пильнувати, щоб вонм то собі не взяли за моду :) чесно, ніц особливого, я після тих відвідин вдома ще смачніших бургерів наробила, муж дуже хвалив.
    Ще були в Арома кафе на коперника. Тішить, що заклад не зіпсувся за рік часу. Брали місо-суп, суп том ян з морепродуктами і шпинатний крем-суп-друзі визнали останній найкращим. я брала свій улюбленмй теплий салат з телятиною і баклажанами - цього разу щось не дуже гострий був. Ще брали вок з куркою і вок з телятиною-досить гострий. Найсмачніші були телячі медальйони з овочами-гриль та курячі крильця в медово-гірчичному маринаді. Ну і морозиво смакота :)
    По середах в них всі коктейлі по 29 грн - мохіто пішло люкс :) дуже хороша офіціантка нас обслуговувала -всі страви знала, рекомендувала, уточняла, пильнувала, короче молодець. Маю ще пару хотілок в цьому закладі на некст тайм :)

19. olitsisa

olitsisa New Member

Є, також були в них.
    Дуже сподобалось нам , пробували в неділю-не вдалось, то в понеділок їм зателефонувала забронювала стіл. Отже на рахунок страв , брали лагман, люлякебаб и салат з морепродуктами -все сподобалось, дуже смачно. Хотіли ще голубці в виноградному листі , ну дуже їх люблю , але не було вже. Манти також закінчились(((( І поки ми вечеряли ще деяких страв не стало))) Трошки вони не розрахували , але всі бажаючі були нагодовані смачненьким . Думаю що повернусь до них ще не одноразово. Також взяли пахлаву з собою , смачно.

20. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Ходили на обіднє меню в "Першу клясу" на площі Ринок.
    Ціна 45 грн, якщо не помиляюся.
    Пропонується на вибір 3 види салату, борщ або розсіл, 3 види гарніру і 3 види основної страви.
    Напої у вартість бізнес-ланчу не входять.
    Я брала салат з салату :girl_blum: , розсіл, рибку, запечену з помідорками та овочі-гриль.
    Все було дуже смачне, розсіл - чисто домашній з домашніми макаронами.
    Порції невеликі , але якщо все з"їсти - наїдаєшся.
    Інтер"єр класичний, з претензією на вишуканість, обслуговування - ресторанне, на найвищому рівні.
    Однозначно піду туди ще не раз.

21. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

А де знаходиться кав"ярня і назву, будь ласка ?