Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

*************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.

Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. Latane

Latane Well-Known Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

там вже давно немає, він переїхав - тепер на Тиктора

3. Wonder

Wonder New Member

перше що приходить з дешевих це Білий Лев, Люфт, Бігус, Ліверпуль

4. Insolence

Insolence Living The Dream

Опа, а детальніше можна ?
    І про це

5. Latane

Latane Well-Known Member

Тиктора, 4 - то бічна пр. Свободи
    Кльово там в нього, якось по домашньому, по душевному))) А може це тому, що сто років до нього ходимо і враження не змінюються про якість і обслуговування!

6. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Я про середній рівень. Межу на одну особу мені важко окреслити. Мабуть десь

7. PLyuba

PLyuba Member

Дякую дівчатка за інформацію про Кілікію:)
    А то я вже спереживалася, що вона закрита буде...а мені там дуже подобається:girl_tender:

8. Insolence

Купіца на Бр.Рогатинців, 18, де колись була Атмосфера.
    Обіднє меню з 12 до 16ї на вибір 4-7 видів: Перші страви 7 грн., салати 6-8 грн., 2 страви - 10-18 грн., гарніри 7 грн. + узвар/хліб як gift. Приємна атмосфера і фонова музичка, швидке та хороше обслуговування, непоганий комплекс можна скласти з будь-яких страв. Одним словом, в обідню пору непогана "столовка" без навали голодних студентів #раджу. Зайдемо ще ввечері на пиво+жива музика (щоденно різні гурти).

9. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Мені дуже до смаку піцца в "IL CASTELLO" ціни хоча там й не дешеві, але піца дійсно вартує тих грошей відчутно, що продукти всі італійські, навіть подруга ,яка відпочивала к-ка раз у Італіїї її зацінила:girl_angel:

10. Nanaya

Nanaya Well-Known Member

Дівчата, скільки обійдеться вечеря в "Амадеус" на 1 особу?

11. Жменька

Жменька Well-Known Member

від 200грн

12. Klava

Klava Member

А хіба такі ще десь лишились? ніби ж всюди заборонили курити вже давно.

13. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

нещодавно мала "приємність" кавувати на літньому майданчику кав'ярні "Фреска", коли по сусідству якийсь "пан" закурив люльку, а його знайома (вона, доречі, була з дитинкою кількамісячною у візочку) сигаретку потягувала... Бррр... Гидота! А ще поруч сидів інший дядько, у якого на столі красувалася пачка Марльборо (хоча, при мені не курив, може просто так виклав...:girl_nea:

14. Latane

Latane Well-Known Member

Літніх майданчиків це не стосується

15. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Були в Купіці. Нагадує мені Білий лев - і по меню і по ціновій політиці. Пили пиво Варштайнер, казав чоловік, що трошечки розбавлене - але терпимо, в тому пиві він точно знається :). Їли салат з курки - сподобався, картопля фрі - жахлива, запах старої пересмаженої олії. Ковбаски курячі та свинні - як на мене то дуже сухі. Класна була тарілка з квашеною капустою та огірочками.

16. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Були вчора у Львівській майстерні шоколаду в Кінг Кросі. Відгуки будуть позитивні :) Брали капучіно, глазурований шоколадний пиріг і панакоту. Все смачне-пресмачне і шоколад на пирозі тепленький і панакота чудової консистенції :nyam2: Але найбільше мені сподобалось обслуговування: непомітне, ненав'язливе, доброзичливе. Усе, як я люблю! Офіціантці окреме велике спасибі! І так, як моя карточка Локаль пішла по чужих руках, вчора там мені оформили нову.
    Протилежний відгук буде про ту ж Львівську майстерню шоколаду, яка розміщена на Сербській. Були там давніше, але абсолютно не задоволені (в анкеті, яку вони кладуть на столики все детально їм описала і розписала, що не так). Замовляли латте, сирник хлопцеві і ще один десерт для мене (назви не пам'ятаю). Латте не зовсім тепле, шоколад на сирнику дубовий, що неможливо було виделкою проколоти. Лиш мій десерт був смачний. Обслуговування забудькувато-повільне.
    Одним словом, на Сербську більше не підемо.

17. PLyuba

PLyuba Member

Ой бачу я відстала від життя:girl_blush2:
    як виявилося в центрі стільки є всяких нових кафешок, що незнаєш куди б то піти:girl_cray:
    Останній раз були в "Бігос Пабі", то була трішки незадоволена...Спочатку коли сіли застіли - чекали хвлин 10, поки до нас хтось підійде. Потім виявилося, що цей столик був зарезервований - хоча ніди нічого на ньому не стояло. Все ж таки нам знайшли інший столик і ми пересіли туди. Але ж знову не попередили, що буде жива музика (бо десь були місяць чи два перед тим, то нічого такого взагалі не було). Розмовляти з друзями було трішки тяжко - а почути хто тобі що говорить, взагалі ціла історія... Такшо враження після останніх відвідин якесь двояке...
    Мабуть один з плюсів, що в туалетах завжди був туалетний папір, мило і салфетки для рук:)

18. Allo

Allo Active Member

Заборонили, але є певні заклади, де ця заборона не діє. Наприклад, в тому ж Делюкс кафе, про яке раніше тут згадували. Також в Королівській пивоварні в залі, де ми були, палять і це не літній майданчик.

19. Latane

Latane Well-Known Member

Зал з каміном і прозорими ділянками підлоги? То є літній майданчик - в теплу пору він повністю відкритий, в холодну - засклений, але функції залу для курців не відміняє, тим більше місяця там багато де можна сісти некурцям)))

20. Insolence

Без алкоголю.

21. fillette

fillette Well-Known Member

Підкажіть, будь ласка, скільки приблизно буде вартувати (з людини) відсвяткувати день народження у Гуцульському дворі на Щирецькій? І чи є там жива музика.