Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

*************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.

Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Люди, а чи є заклад у Львові, де можна скуштувати печені пироги з різними начинками? Такі здоровенні типу вареники, запечені в печі, як в польських кнайпах іноді роблять.

3. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я туди цього тижні поселилась. Перепробувала вже все меню - треба його розширяти, бо 3 зупки і 3 салатки реально мало. Кухня смачна - моя-моя, але смак страв міняється, залежно від кухаря, особливо крем-суп зі шпинату, брала декілька раз і щоразу інший на смак. Інтерєр затишний, Wi-fi немає, замість нього пропонують брати книжки, яких там пару штук. Персонал дуууже старається, але деяка розгубленість присутня.
    З мінусів - туалет, перегородки описані вище, але в Ашані хоч місця більше, а тут такі мацюпусінькі - ефект 100% присутності чужої людини поряд, плюс ковбойські двері, які туди ведуть-в одну половинку не влізла, друга мене гепнула. Немає вивіски, важко знайти. Відкрита кухня і перші до неї столики неможливо сидіти, коли кухар починає робити фреші або щось в блендері - шум страшенний, як на будмайданчику.
    Але загалом враження позитивне, десерти - просто нямка, навіть паски веганські є. Я їх клієнт.

4. Latane

Latane Well-Known Member

Ага, я сиділа за одним таким столиком і навіть налякалася неочікуваного шуму!

5. vchitelka

vchitelka New Member

Завітала вчора на "обіднє меню"в "Купіца" на Сербській (кут з Братів Рогатинців). Вирішила спробувати тільки друге. Обрала хек з овочами (9 грн.) і картопляне пюре (200 г - 7 грн.). Узвар і хліб (і не шматочок, а хлібничка) дають безкоштовно. Що сказати... Смачно! Рибка шматочками порізана, тушкована в соусі з болгарським перцем.
    Є багатий вибів м"ясних страв від 7 до 16 грн. за порцію (ковбаски курячі,м"ясні тощо), 5 видів супів (рисовий, гороховий, курячий, борщ і ще якийсь) по 7 грн., 5 видів салатів по 6-7 грн.
    Обіднє меню діє з 12 до 16. Тішить, що не треба замовляти комплексний обід, а можна обрати навіть одну страву з обіднього меню.
    Не мала часу, на жаль, подивитися основне меню. Але планую далі там обідати, то гляну.

6. Latane

Latane Well-Known Member

Вечеряла вчора в КозаНостра на Краківській. Нейтральні враження. Інтер'єр симпатичний, обслуговування ненав'язливе, миле, але плед, на прохання, забули принести. Піца нормальна (тісто тоненьке, пахуче дровами, а от начинка суховата - брали піцу Городова). Цезар з лососем - салат як салат. Піца(600 гр), салат, чай (400мл)- 150 грн. Людей мало. Якщо цікаво, то можна сходити, але не вах-вах :)

---------- Додано в 11:32 ---------- Попередній допис був написаний в 11:22 ----------

І ще, пляшечка бальзаміко з розпилювчем - обережно, а то бальзаміко не тількі в тарілці буде, а і на сусідній страві, і на на вас, і просто на столі...

7. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Обідали в "КозаНострі", і мені в салаті попався листочок з присмаком цвілі, як раз в той момент біля нас був офіціант і питав, чи сподобалась нам піца, я сказала, що піца Ок, а в салаті напевно листя зіпсуте, то він відповів що то тому я салат не заправила, на мої заперечення, що я можу розрізнити смаки він вже ніяк не реагував

8. vchitelka

vchitelka New Member

9. Музик

Музик Мартуська

були теж кілька разів. негативних вражень не маю. звичайна смачна піца, добре пиво і все. треба буде колись спробувати пасту в них, може.

10. Ellelia

Ellelia Вереснева

Дівчата, а хтось був у ресторані "Чорний Кіт" ? Дуже цікавлять відгуки, дякую.

11. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Затишно, смачно, гарне обслуговування, ціни - вище середнього.

12. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

дівчата підкажіть якийсь файний і економний ресторанчик для святкування ДН...щоб тарілки були не порожні, кухня смачна і ціна за людину в межах 200 -250грн. Дякую!

13. casablanka

casablanka Щаслива особистість

І мене цікавить ресторанчик для святкування Д.Н. Читала схвальні відгуки про Маестро(маю його на замітці), але ще один ресторан з такою назвою знаходиться навпроти готелю "Львів". Якщо там хтось святкував забаву, то які враження від того ресторану?

14. leopolice

leopolice New Member

Дуже полюбилися "Старі мури" (Сербська,5) - біля майстерні шоколаду.

Якщо чесно, то кава вже набридла, та і скільки її мона пити? Тому шукав чаївню. Щось подобається, щось не подобається - все індивідуально.

Головний "+" - 60 сортів справжнього чаю. Кайф.

Фішка закладу - постійно міняють форто на стінах, відповідно до подій навколо.

Рекомендую для експеременту спробувати чай-суміш "Гармонія душі".

15. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Хтось був на кулінарних курсах/майстер-класах в Грін?
    Які ще кафе/ресторани мають такі курси?

16. Latane

Latane Well-Known Member

Ще від часу відкриття - сама улюблена чаївня)))

17. ola-lyola

Я почитала і також пішла, там колись була "Атмосфера" - зовсім змінився інтерєр, став простенький - звичайні дерев'яні столики.
    А от нам з офіцінткою не пощастило - пішла туди саме на обіднє меню, розраховувала швидко пообідати, проте звичайне меню чекали хвилин з 15, потім самі собі його принесли з сусіднього залу - на прохання підійти офіціанта не реагувала взагалі, мляво розносила іншим страви, хоча дорогою назад елементарно могла прийняти замовлення, і через 20 хв. чекання ми... пішли. Якщо ще раз туди піду, то буду шукати отого офіціанта:girl_wink:
    А ще маю гарне враження від пабу Бігос - новий заклад навпроти Бернардинського собору - інтерєр простенький, навіть аскетичний, але чудові види з вікна, а столики якраз біля вікна. Обслуговування швидке, швидко і якісно вирішує різні непорозуміння - моя зупа була надто гостра, замінили її на іншу, попереджають скільки часу треба чекати страву, багато смачних закусок, є журек! до салатів чи страв добрі соуси чи поливки, самі салати з свіжого салату - люблю таке найбільше. Ну і ціни прийнятні.

18. Insolence

Insolence Living The Dream

на пальцях поясніть де це? Бо я знаю тільки Бернардинський дворик.

19. ola-lyola

Навпроти церкви Андрія колись там будо ательє Зірочка, між Галицьким базаром і перехрестям вул. Валова-Сербська

20. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

а смачний він там? Підкажіть, де можна спробувати смачнючий справжній журек у Львові?!

21. Katrine

Katrine Member

і я хочу доброго журека у Львові! були тиждень в Польщі, то 7 днів ним обідала - то таки точно любов:girl_crazy:. хто знає, де добрий - кажіть нам з tsiuma)))