Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

*************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.

Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. Fajnalera

Fajnalera Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Дівчата,може допоможете поміняти *точку*.Справа в тому,що була в багатьох закладах,а тягне в "Пузату хату"-там швидко і все зрозуміло,хороший вибір страв,демократично.Може в когось теж колись була така ситуція,то хто на яку ресторацію радить поміняти цей заклад?Що вас там приваблювало або навпаки не пдобається?(

3. Музик

Музик Мартуська

прийшла залишити відгук про Green на Братів Рогатинців. ніби все ок, але офіціанти не надто спішать. не весь склад страви описаний в меню, а хлопець, який нас обслуговував не дуже розбирався, що з чого складається. інтер'єр міг би бути цікавим, але ламінована підлога мені вбила кайф. ну і те, що вони тістечка з собою пакували у пластикові контейнери - теж не пасує такому місцю.
    а про їжу - до всіх страв мали зауваження. "Рибні палички вегет." були неймовірно пересолені, салат з авокадо з проростками - не зрозуміли заправку, нажаль салат залишився не з'їденим. напої несли дуже довго, а їжу ще довше. розумію, що вони тільки от відкрились, і мають ще рости. проте, більше туди не підемо

4. Fajnalera

Fajnalera Member

Поділіться інформацією, яка там цінова політика?

5. Музик

Музик Мартуська

більшість страв в межах 15-25 грн. салати - до 20, здається, закуски і основні страви - 20-25, напої - фреші, морси... - в тих же межах, якщо я правильно запам'ятала (маю халепу з цифрами), десерти - до 15

6. vchitelka

vchitelka New Member

Маю клопіт. Де можна нагодувати людину смачною рибою після 22.30 в центрі (проїздом кілька годин до ранку у Львові, вегетаріанка).

7. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Дорадо з овочами-гриль в дель песто або форель в закладі пструг, хліб і вино від локалю.

8. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Зібралася з силами черканути пару слів про "Піноккіо Тралі-валі". Вибрались цієї неділі туди на святковий обід. З позитиву - піцца була супер. Так як вся наша компанія була у цьому закладі вперше, то не стримували емоцій )) Піцца тоненька, хрумка і ніжна. Сирна з соусом бешамель - це взагалі, справжня насолода :good: Змолотили ми дві піцци, зрозуміли, що мало, і хочемо дозамовити. Хлопчик офіціант нам повідомляє, що заготовок заоишилося лише на одну піццу, якщо встигнемо, нам повезло :8: Ми то встигли, але виникло запитання до офіціанта, а чим же ви будете сьогодні клієнтів годувати? Вихідний день, всього-навсього друга година дня, а в закладі, половину меню якого складає піцца, ця піцца закінчилась. Офіціант відповів, що вчора було багато клієнтів, які все повиїдали, а в неділю у них поставок нема :cowboy: Половини десертів з меню теж не було. Замовила я латте, у відповідь почула - молоко закінчилось, тому всі напої з молоком відсутні. Зате, коли одна з наших дівчат спитала який є коньяк, їй повчальним тоном відповіли - КОНЬЯК є Хеннесі, а з бренді є Закарпатський і т.д. Я звичайно не професіонал у визначенні правильності назв алкогольних напоїв, але було неприємно чути, як офіціант вказує нам на такі речі.
    Висновок - на піццу я би ще прийшла, але з обслуговуванням і постачанням продуктів треба щось змінювати

9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

а суші не підходять?

10. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Я б в таку досить пізню годину вела б у Спліт і не парилася б. Мені там все смачне. Саме за рибу не скажу не замовляла ніколи ще, але мені там пізно ввечері з компанією все смакує. А десерти там ду-у-уже смачні і презентація теж вишукана.

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

Бьянко Россо на лосось або дорадо, але не знаю доки вони працюють

12. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

"Королівська пивоварня" - загалом враження добре: чисто (в т.ч. у вбиральнях), смачно, інтер"єр відповідний. Ціни - я б сказала - вище середнього. Пиво дорожче, ніж в Кумпелі.
    Неприємно здивував той факт, що під час вечері до нашого столика (і до інших столиків також) підійшов мужчина і поклав на стіл папірець, в якому було написано, що він глухонімий і просить милостині. Після цього інциденту мої думки потекли у руслі, дуже далекому від приводу, по якому ми зібралися, і настрій було зіпсовано.
    Я вважаю, що в закладах такого типу персонал повинен за такими речами слідкувати.

13. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

мали одного разу там аналогічну ситуацію, тільки в неділю ввечері: нам повідомили, що піцу замовити не можна, бо тісто закінчилось. Мені то так дивно було, я взагалі шокована була, якщо чесно, що в піцерії не можуть замісити тіста на піцу...

14. vchitelka

vchitelka New Member

Була сьогодні в "Пструг". Замовляла хлібчик з намазанками:лосось з огірками (дуже солона, але смачна), козячий сир з грушею (смачно). Ну і форель з картоплею, шпинатом і моцарелою (яка виявилась бринзою). Замовлення принесли швидко, форель запеклась за 20 хв. Хоча з відвідувачів була одна я. Форель смачна, але з кістками :sad:Але хлібчик - оце дійсно найсмачніший хліб, який я колись їла. Ціни досить помірні, як за цілу рибину з гарніром.Піду ще.

15. Latane

Latane Well-Known Member

ну так в меню не вказано, що це філе... Форель в них запікається цілою.

16. Fajnalera

Fajnalera Member

[/COLOR]
    Які там ціни?плз

17. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Ходили в середу з коліжанкою в RedPaper на січових стрільців (колись там була нью йорк піцца). Дуже гарний інтер'єр, милі офіціантки, замовляли салатики, фокаччу вона йшла з соусом песто, порції нормальні, ціни вище середніх, але дуже смачно. В меню у ниє є піцца, паста, суші. Такий собі вінігрет з того що зараз найпопулярніше. Загалом сподобалося, місце де можна гарно посидіти і смачно поїсти. Людей трохи було, в основному усі що сиділи в нашому околі замовляли суші, треба буде наступного разу і собі замовити

18. lubjana

lubjana New Member

І ми сьогодні з чоловіком туди заходили - дуже приємне враження, суші смачні а шоколадний фондан надзвичайний. Ще чоловік замовив спрінг роли також дуже добрі. Нам сподобалось.

19. Brenda

Brenda Member

Хочу написати відгук про ресторан "Арт- Маестро", де ми святкували перший день народження донечки:)
    Ми дуже задоволені вибором і дуже вдячні за рекомендацію Olka Sherolka:) По- перше, зручне місце розташування- біля універу Франка, майже центр. Як на таке розташування- ціни просто суперові. Реально дуже адекватні ціни, деякі страви навіть дешевші, ніж страви в рядовому ресторані спального району. Немає такого як " ціна за людину", " оренда залу", " ціна за обслуговування", тощо. Просто оплачуєш все по вибитому рахунку. З собою можна брати- алкоголь, фрукти і торт. Фрукти безкоштовно гарно порізали, тортик гарно винесли, запалили свічечку:) Якість страв- супер! Дуже смачно, порції середні. Меню складали з допомогою адміністратора ресторану- п.Інни, вона має дуже добрий смак і всі страви, що вона порадила були дуже смачні, не жирні, гарно оформлені, не стандартні ( якраз так як ми хотіли). Офіціанти- молоді симпатичні хлопці, дуже приємні, виховані, зовсім не було шкода дати їм цілком заслужені чайові:)
    В ресторані є дитячий куточок з іграшками, плазмою, де крутять мультики, щоп'ятниці о 20:00 виступає джазовий гурт ( ми якраз святкували в п'ятницю), також є окрема Vip- кімната для маленьких компаній на 8-10 чол ( де, власне, ми і засіли:) ).
    Дуже рекомендую ресторан "Маестро" як для святкування дитячих днів народжень, так і для святкування маленьких весіль :)

20. Марточка

Марточка Well-Known Member

Можна конкретніше адресу Red Paper і Арт-Маестро?

21. Tequila

Tequila Well-Known Member

Мені загалом сподобалась ідея закладу та інтер'єр. Піца смачна, а от фірмові гарячі роли нажаль не сподобались: розміри рола незручні для споживання - занадто великі в поперечному розрізі, кожен рол я розрізала надвоє, тільки так їх було зручно вмокати в соус. На смак роли для мене були ніякі, але це вже справа смаку, напевно. А от сервіс сподобався: непомітний. Хоча і тут є зауваження - наша офіціантка зовсім не орієнтувалась в часі приготування страв, принесла роли через 5 хвилин після того як була принесена піца.