Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

*************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.

Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

А по цінах як там?Теж напевно шикарно)))
    --- дописи об"єднано, 31 Березень 2016 ---
    Кажуть кухня смачна там,я їла лише чізкейк)Атмосфера ніби не погана,коли заходили з другом на каву,то людей було досить багато.По відгукам цей заклад хвалять,але мені якщо чесно то не дуже сподобалось...

3. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Пекін (вул. Грушевського) - просто провал, а не обід. Не смачно і неоправдано дорого. Обслуговування нульове. Сіли за столик, офіціантка не забрала зайві тарілки, а просто склала їх на купку. Замовлення брати не підійшла, а стояла посеред залу. Про привітність взагалі не варто згадувати. Такого слова там не знають. Категорично не рекомендую.

• Інформативно Інформативно x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  4. Luxury lv

Luxury lv Well-Known Member

Пекін.....Щось таке знайоме,нагадайте де він знаходиться?

5. Insolence

Insolence Living The Dream

Яка цінова категорія? Цікавить чек на 2х без алкоголю.
    ..
    і питання, де в центрі, окрім Мяса-і-Справедливості, шашлик є добрий. МонПіус щось нам не пішов.

6. Whiff

Whiff Well-Known Member

@Insolence
    Платили не мы, и был алкоголь)) цены как и везде в хороших заведениях салаты 60-80 грн, горячее от 70-150грн, супы 30-40

• Інформативно Інформативно x 1
  7. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Пекін є на вул.Грушевського

8. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

Піцерія "Чао Белла" на Саксаганського. Піца смачна, брали велику на двох (чоловік був ой як голодний), ледь подужали. Правда, в складниках був артишок:girl_crazy:, я то вже розмріялася що попробую новий продукт, а там, на вееееличезну піцу, одна!!! маленька скибка (1х1 см)...Взагалі самчно, затишно, ціни помірні, ще й столик біля вікна був вільний, що дало змогу насолоджуватися нашим прекрасним містом.

9. Ellelia

Ellelia Вереснева

дівчата, в які заклади ви найчастіше ходоти з дітьми? приїжає знайома з Одеси, не знаю куди можна йти. Боїться, щоб дитинка не отравилась і смачне все було, бо одного разу у нас вони були і отравились сильно іжею з ресторану. Порадьте пару закладів.

10. Ellelia

Ellelia Вереснева

теж там була на днях. Теж банош брала, то непогано, але надто жирний, як на мене, ці шкварочки ((
    І теж цезар з беконом... ех, одне листя й справді... зовсім не смачно! краще б інший взяла якийсь...
    Чай карпатський - не сподобався, не люблю таке я.
    Сковорідка мясна - смачна, але пробували й кращу.
    Десертів вибір невеликий, не хотілося вже пробувати.
    Затишно, офіціанти ввічливі, народу мало, спокійна музика.
    [​IMG][​IMG]

• Інформативно Інформативно x 1
  11. silvia

silvia Well-Known Member

знову про "Хінкальню", тепер я....зовсім не сподобались ті хінкалі, ну ніякі + надто гострі. Єдине, сирні були таки смачненькі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Sebamed

Sebamed Member

Аналогічно -сирі,гострі та несмачні

13. Latane

Latane Well-Known Member

Цукор на Братів Рогатинців. Затишно, приємно, смачні різноманітні сніданки. Обслуговування приємне. 130 грн. за два великих сніданки і чаї. Чек, то є знижка 10%на наступне замовлення. Підемо ще!

• Подобається Подобається x 4
    • Корисно Корисно x 1
  14. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

Вони б хоча ще 2-3 види додали
    Бо загалом - готують незле.

15. Barbie

Barbie Well-Known Member

Не знаю, нам з чоловіком хінкалі подобаються.
    От це правда. І варто якщо перший раз то спробувати різні види, щоб зрозуміти вже точно. Мені теж подобаються сирні, класичні, а от з баранини то ні.

• Подобається Подобається x 3
  16. Жменька

Жменька Well-Known Member

Були в суботу з чоловіком в Правді.
    Заходили в обід голоднющі, хотіли поїсти. Прийшли, сіли за столик, підійшов офіціант, ми одразу замовили каву і взяли меню. Короче кажучи ми так і кави там не випили, ні поїли. Почекали ми 25хв, це при тому, що людей було мало. Офіціант до нас так і не повернувся, інші офіціанти просто ігнорили, коли ми їх намагались покликати. Ми просто встали і пішли. Бо якщо ми за 25хв не дочекалися ні кави, ні прийому замовлення, то про страви я вже мовчу. Ось таке неприємне враження, більше туди не підем.

• Інформативно Інформативно x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  17. Vероніка

Vероніка Never give up

А що саме замовляли? Я так обожнювала їх качку і локшину, невже так зіпсувались ...
    Хінкалі - це баранина, а багато хто не сприймає цей вид м'яса. Тому настільки різні відгуки, але готують там смачно і досить автентично оригінальним грузинським.

18. silvia

silvia Well-Known Member

ну власне питала, чи це баранина. відповіли, що ні, яловичина.

19. Sebamed

Sebamed Member

Чубчик ,то зрозуміло ,що не їдять ,але тісто без чубчика недоварене.Можливо нам так ПОВЕЗЛО
    --- дописи об"єднано, 8 Квітень 2016 ---
    Брали різні.Класичні та з сиром. Не сподобались ні мені, ні чоловіку.Хоча він у мене не дуже перебирає харчами ,в основному це роблю я .

20. Emotional Lady

Emotional Lady Well-Known Member

Особисто я не змогла розкуштувати м'ясо за домінуючою нотою ПЕРЦЮ...
    Хоча може мені теж просто "пощастило".
    Після того одного разу шось немає бажання ще раз пробувати.
    Сирні ніби хвалили - то може хіба їх.

21. Жменька

Жменька Well-Known Member

я в Хінкальнях не була, був мій чоловік у їх закладі в Кінг Кросі, то теж казав, що страшенно гострі, навіть не зрозумів, з якого м'яса приготовані.

• Корисно Корисно x 1