Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем mrochkizm, 13 Жовтень 2013.

1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Продовження теми Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)
    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ Ви БУЛИ. Якщо НЕ БУЛИ - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

*************************************************************************************************
    Мені сподобалася "Королівська пивоварня". Обслуговування справді щиро привітне, без надміру "сиропу", як, наприклад, в закладах "Фесту". Грецький салат люкс, копчене пиво дуже сподобалося, а їхній хлібчик - це просто нямка. Інтер'єр гарний, температура всередині комфортна, чисто, охайно. Ціни високі.

Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2013
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. Stroga

Stroga Well-Known Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (2)

Mon Chef ресторан готелю Асторія -- - а розкажіть про ціни? давно на нього задивляюсь!

3. Latane

Latane Well-Known Member

4. napoleona

napoleona Well-Known Member

які ще є заклади крім Челентано і Мафії з дит. кімнатою і щоб смачно? (ото захотіла:))

5. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Тартак на Городоцькій? Чи то має бути центр?

6. natorella

natorella Well-Known Member

колись же розказували про ресторан в будинку вчених (маестро?)

7. Latane

Latane Well-Known Member

"деліс" в стрийському парку - там велика дитяча з нянями, ну і готують непогано, є дитяче меню

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

так в Маестро є куточок дитячий, ми раз там обідали з синочком (досить смачно до речі) то якраз в тому куточку знімали як дітки бавляться, мабуть для якогось свого рекламного ролика
    Ще дитяча кімнати з аніматорами є в Делісі, але їхнє обслуговування особисно мене дуже напрягає

9. KOCHAM

KOCHAM Well-Known Member

напишіть, будь ласка, відгук про заклади (центр-привокзальна бажано але не обовязково)
    хочемо відсвяткувати ювілей
    чоловік 20, щоб не захмарна ціна і було смачно

10. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

На Південному є пастерія-траторія "Сім'я", там гарний куточок для діток є, але от зі "смачно" там не дуже... Піца ще більш-менш, "Цезар"" брала два рази - раз нормально, раз жахливо... Десерти взагалі ніякі - замовляли тірамісу, як принесли - то довго розбирали що це - тірамісу чи панакота, але несмачне було. Це недалеко від дому, тому заходимо з подружками посидіти-попити кави-поговорити, і дітки зайняті, а для романтичної вечері не дуже підійде.

11. LsP

LsP New Member

Колись завжди святкувала всі свята в Візиті на Сихові, було затишно і смачно. Як там зараз? Може хто буває...

12. Багіра

Багіра Well-Known Member

як на мене там хіба чай чи каву пити, я не все пробувала, але те що пробувала то нічо добрим не було
    зате атмосфера чудова, приємно навіть подовгу сидіти..говорити

13. JaNazarkova

JaNazarkova Well-Known Member

Дівчата, порадьте будь ласка що варто замовити в Старгороді, або чого НЕ варто!? Завтра йдемо, хочеться смачненьким поласувати)

14. Latane

Latane Well-Known Member

такого ще не було)))
    салати, коліно(рулька), качка, ребра, шпиз, страви з грилю, пательні великі, ковбаски. В принципі всі м"ясні страви і страви з птиці смачні. Пиво. Десерти (особливо крем-брюле - ну це суб"єктивно звичайно).
    Єдине - свинні вушка в них хрумкі аж занадно (сухі і тверді), не такі як в Кумпелі - там вони тянучі такі)))

15. Alicia

Alicia Well-Known Member

Мені, наприклад, не подобаються додатки до пива, де є соуси - вони всі майонезно-хімічні для мене, неможливо їсти.

16. Vероніка

Vероніка Never give up

Страви на вогні там особливо смачні, зокрема свинина, ковбаски, овочі. У них є ціле величезне асорті, вистачить на велику компанію, найкраще смакує з чорним пивом.
    НЕ раджу алкоголь на розлив - на одному банкеті вино і горілку брали у пляшках, а наприкінці замовили те саме, тільки по 300 г - різниця була очевидна, зовсім інші напої низької якості.

17. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Щойно провела романтичний обід в Tarta by Mrs. GREENWICH (cafe-десертація).
    Ой, мені там так сподобалось, давно я не відчувала такого спокою та затишку в кафешці, зал дуже такий світлий, відкритий, має багато дзеркал. Офіціанти дуже привітні та дуже уважні. Я мала квіти, то самі принесли вазу, самій навіть просити не було потреби. Обстановка така не вимушена і така приємна. Для діток є невеличкий дитячий коврик, де дітки можуть добре побавитись.
    Коли ми сиділи, то з одного боку столика лунала французька, з іншого боку- англійська. Таке було враження, що ми знаходимось точно не в місті, а десь далеко за його межами. Щодо страв (італійська кухня), то всі страви були :nyam2:, а особливо моя любофф:girl_in_love: гарбузовий крем-суп( це все вина знимки смаколика від Карапуз). Я його вчора так хотіла, а сьогодні моя хотілка здійснилась :girl_dance:. Одним словом пообідала на славу з своїм коханим чоловіком і всім рекомендую цей заклад.

18. Gentle

Gentle Well-Known Member

О, тут про Мафію! Фу, фу і ще раз фу. Я такої несмачної піци не їла ніколи. І навіть дармовий лимонад не врятував. Більше туди ні ногою, і нікому не рекомендую.
    Столики розраховані на 1-2 тарілки, але аж ніяк не на 3 і більше. Тобто навіть двом відвідувачам неможливо поміститися за столом, бо ж на третій тарілці їжу принесуть (як мінімум). Ще одне фу.

19. Gavil

Gavil Member

І я прийшла хвалити цей заклад. Вибрала його, бо прочитала, що там є дитячий куток. А ми з малявкою, тож нам тільки такі місця тепер цікавлять:) Челентано на пл. Ринок вже приїлося, і взагалі, захотілося чогось нового! І зовсім не прогадали, що зайшли туди! Атмосфера - легка, проста, невимушена, світла, приємна... дуже добре там. Нам відразу запропонували кріселко для малої. Також, навіть не помітила, як мої квіти опинилися вже у вазі. Обслуговування ненав'язливе. Меню - дуже різноманітне і цікаве. Те, що спробували - дуже засмакувало. Ціни - середні. Туди можна прийти, як просто випити чаю, так і смачно повечеряти з коханим. Столиків ніби багато, але водночас ніхто нікому не заважає. Так мені мегадобре там було! Сподіваюся заклад підтримуватиме такий рівень і ми неодмінно станемо постійними клієнтами!:)
    А ще, до теми квітів, вже як збиралися - забираю квіти з вази, а офіціантка підбігає із салфетками і обтирає кінчики, щоб вода не скапувала. Дрібниця, але ж приємно!:)

20. Barbie

Barbie Well-Known Member

І я похвалою Тарту:) смачно, затишно і спокійно:) Дитячий куток малому сподобався, для нас це важливо, оскільки то таке шили, шо йой;) Офіціантки приємні, гарно розказують меню і до малого файно відносились, ще й якісь цукерки йому понадавали, щоб бавився ними(напишу зразу, що це було в моїй присутності і якісь типу чупа чупси, то Во файно ними стукав;)) Лате багато дають, муж сміявся, що в вазі принесли.
    Хочу ще туди:)

21. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

де вона знаходиться?