Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. siriuska

siriuska Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

І в мене була ідейка зходити в лігумінку, але чогось завжди дивувало мене, що немає там клієнтів.

2. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Бачила сьогодні у новинах що на корпоративні вечірці у ресторані "Святослав" у Винниках отравились працівники видавництва "Високий Замок" 12 з яких опинились в інфекційному відділенні.
    Цікаво чи правда?

3. Gerbera

Gerbera Member

А мені подобається в Ель Греко. Цьогоріч частенько там бувала, і друзів "підсадила". Великий вибір меню, смачно, нормальні порції. На підгоріле ніколи не попадала. І офіціанти досить привітні. Правда, перше знайомство теж було не з приємних. То було десь 2 роки тому. Замовили пиво і картоплю фрі. Офіціантка щось почала пояснювати, що вже пізно, і фрі не буде. Взяли горішки. В рахунок звичайно включили фрі. Спочатку офіціантка намагалася щось доказувати, а потім дуже перепрошувала. Після того думала, теж туди ні ногою. Але якось затягнули. Останні рази в рахунку були не 5% чайових, а 5% знижки. Перший раз подумала, що то якась помилка, зараз вернуть) але ні, все ок.

Це співвласник. Про чіпляння правда. Але я терпляче до того ставлюся. Ну сказав на вулиці "Дівчата, заходьте в наш ресторан" - ніби ж нічого поганого в тому нема. Якщо йому не підігрувати, не реагувати - він з тим і відстане.

---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:18 ----------

Про ВЗ правда. Кажуть, там вже не вперше люди отруюються((

4. Gavil

Gavil Member

правда-правда! перевірено;)

5. Stroga

Stroga Well-Known Member

Вчора була в Магнусі в Кумирі, там тепер замовлення приносять по меню. Новий персонал, який не знає, що робити, а просто стоїть біля барної стійки.
    1. Несли млинець з курки 30 хв. На 25 хв. я підходила і нагадувала про нього (по ходу просто забули)
    2. Меню зробили гарне, кольорове, але для чого ? - нерозумію.......фото абсолютно не відповідає дійсності....на фото мій млинець зовсім інший був....
    3. Коли я запитала пароль до вай-фай, офіціантка мені сказала: а в нас при вході зліва пише. Це типу я мала вставати, виходити і дивитись ззовні пароль???
    Взагалі враження дуже не приємні, колись там часто обідала, тепер незнаю коли піду.

---------- Додано в 11:43 ---------- Попередній допис був написаний в 11:40 ----------

можливо змінили трішки свою політику)...ладно, дам ще цьому закладу якось шанс!

6. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

правда. працівники з Високого замку отруїлись в суботу, а в мого чоловіка там був корпоратив в пятницю. чоловік отравився, тиждень нічого не їв. одного працівника теж госпіталізували і багатьом було зле.
    працівники святослава казали що люди щось своє поприносили і тим потравились, але ніхто з собою нічого не мав.

7. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

я чула версію, що отруїлись спиртним, типу у Святославі є їхня самогонка і ті хто пили ті й отруїлись. Сумніваюсь у правдивості тієї версії та все ж.

8. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

мій чоловік її не пив, так що якщо і самогонка, то не тільки)
    вони мали підозру на якісь сосиски-гриль, вроді

9. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

піцерія Папероні на пл. Франка. вдруге в мене з нею "не виходить".
    сценарій той самий - страва+чай, і через 1,5год доовгі роздуми на білому другові і підвищена температура. цього разу замовляли штрудель з морозивом, минулого - звичайну піцу (правда, після піци я 3 дні не могла відійти від отруєння, сподіваюся, цього разу буде легше).

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

може ПАПЕРОНІ?

11. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

ого
    я думала, то з нами стався "прикрий випадок", а то виявляється тепер в них нова фішка "солодощі з цвіллю" мдя...
    купили недавно сирник з цвіллю і печиво Софійці, то печиво було таке, що ним можна було цвяхи забивати

---------- Додано в 07:47 ---------- Попередній допис був написаний в 07:42 ----------

12. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

За час новорічних свят моніторила деякі заклади Львова, ітак:
    Гульвіса - моя думка про нього не змінилась - на ресторан не тягне ну ніяк, пивбар натуральний. Я думала що обслуговування храмає, бо заклад новий але на жаль нічого не змінилось-офіціанти на кнопку виклику реагують залежно від настрою. Попросили принести ще один бокал і вилку, бо впала - кликали офіціантку 3 рази, кожен раз з приємною посмішкою -ой, а я забула. Незручний ромбовидний посуд, прохання спакувати з собою викликало велике здивування.
    Окрема тема - "місцеві жителі" - пацанчики у спортивних штанях,які так по-хазяйськи заходять до закладу, оглядають усе,як в себе вдома і потягують пиво біля стійки,паралельно розглядаючи усіх.
    Ну і туалет, як для такого закладу на 150 чол. одна! кабінка для дівчат це не просто замало. Біля неї тааака черга, якраз навппроти віп-кімнат:girl_dance:
    Маєстро - заклад з претензією на оригінальність, але якось воно на альо - ресторан lounge club з склопакетів на місці колишнього кіоску.Інтерєр пафосний,але якщо пригледітись дешевенький. Кухня тягне на ресторанну,але сирна дошка без двох видів сирів,заявлених у меню, офіціанти пішли виясняти чого, та й пропали. Смачні медальйони та салат, з алкоголем якась дивна ситуація - в меню деякі види алкоголю лише дуже дорогі,але на сусідніх столах з'являвся і "попроще".
    З хорошого - менеджер,який розсаджує відвідувачів, гардероб, скринька у туалетній кімнаті з мін.набором туалетних речей та для дрібного ремонту, ну і дискотека сподобалась, бо публіка була нормальна, не було дітей:girl_in_love:
    З мінусів - трабли з меню, столики на двох тісні, ліктями зачіпаєш сусідів, вхід на кухню з танмайданчика - не заздрю офіціантам, то ж як треба вміти ухилятися з тацями від гарцуючих гостей:girl_in_dreams: Ну і найнеприємніше враження - охорона - троє дюжих хлопців,при параді,в костюмах, але я з висоти свого росту як глянула на мешти - :khomyak: в одного порепані і потріскані, в другого з болотом. Може і заглядала куди не слід, але якщо ці хлопаки першими зустрічають на вході ще патрають хвилин зо 5 тобі торбу, то важко не помітити. А з них складається враження про заклад, не солідно якось.
    Кумпель - тут без зауважень - смачна кухня, особливо м'ясо, суперове обслуговування, не треба просити чи нагадувати спакувати з собою. Люблю такі заклади.

13. zaderyshka

zaderyshka Member

А я більше в "Да Вінчі" не піду. Спонтанно вирішили з друзями зустрітись вчора і, відповідно, не замовили столик десь заздалегідь. Щоб далеко не ходити забігли в піцерійку просто посидіти. Сім'я якраз звільняла столик, то сказали, що з півгодини так і ніхто з персоналу не спромігся до нас підійти. Меню я "викричала" офіціанта, бо без мого нагадування і розмахування руками сумніваюсь, що хтось би дійсно підійшов. Дівчинка, яка приймала замовлення з дуже байдужим виразом дивилась в бік кудись, потім три рази прибігала перепитувати чи правильно запам'ятала, бо чомусь не записувала. Хоч замовлення було невеликим. Смак салатів ніякий, як на їх ціну, раніше в КК пробувала піцу їх, то досить нормальна. "Цезар" був просто завалений пармезаном, смаку інших продуктів не відчувалось, салат "Лучано" явив мені гору салатного листя і десь внизу тарілки сумно ховались манюсінькі смужечки якось дивного м'яска, в салаті "Кундіжун" картопля нагадувала минулорічну смажену, яку перетовкли на пюре. Потім здивувало як адміністратор верещала на офіціанта ледь не матами просто в залі між відвідувачами, а інша офіціантка сварилась з клієнтами, бо ті виставляли претензії, що довго несуть замовлення. Звичайно, особисто я не псула собі настрій ні замаханими офціантами, ні паскудною їжею, бо в мене настрій святковий.
    Певно проблема була просто в тому, що в закладі не обдумана політика поведінки у святкові дні, з великою кількістю відвідувачів. Варто було б збільшити кількість офіціантів, бо ті, що були ледве не падали з ніг чи то після святкування минулої ночі чи від перепрацювання.

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Перед новорічними святами була нагода навідатися у "Бісквіт". Непогане затишне кафе (вірніше ресторан, згідно з вивіскою) із пристойним меню. Затишний інтер єр та маленька площа підійде для тихих романтичних побачень або бенкетів для невеликої ( до 25 чоловік) компанії ( замовляючи бенкет навіть для невеликої компанії там вже фактично сторонніх відвідувачів не буде). Розташування залу на верхньому поверсі ( кухня внизу) виключає проникнення сторонніх запахів приготування їжі. Услужливі хлопці-офіціанти ( інколи аж занадто). Брудний посуд не залишається на столі ні хвилинки- тут же забирають-змінюють. Тепер з кухні- непогані салатики , м ясна та сирна тарілка. До різних страв подають різні смачні соуси ( медові, клюквенні, вишневі, з хріном і т.п.). Дуже смачний паштет на тостах із ожиновим соусом.Непоганий борщик з маленькими м ясними пиріжками. Мінус- гаряча страва ( зокрема, картопля по селянськи, яка нагадувала відварену у мундирі велику картоплину, порізану на четвертину і не підсмажену. Смачні ( мали би бути) телячі медальйони під грибами з соєвим чи вишневим соусом, але і вони як і картопля по-селянськи) подавалися чомусь холодними, що впливало на смак страви). Непогана винна карта, ну і кава "латте" така, як і має бути "латте".

15. OlkaBarabolka

OlkaBarabolka Member

мені здається що не лише у святкові...
    ми в будній день, зайшли взяти піцу додому...
    так ми десь хвилин 10 намагались сказати що ми хочемо, але так і не замовили, бо всі офіціанти були зайняті розмовою про то, що толі Толя толі Коля забрав свою форму додому і нема в чому комусь там працювати :girl_devil:

16. Gentle

Gentle Well-Known Member

Так, таки це правда.
    Ми на корпоративі були в тих же Винниках, тільки у Василині. Мені особисто сподобалося, і колектив не скаржився. Тільки музиканти їхні - халявщики. Скористалися моментом, коли наші хлопці "дірвалися" до апаратури, щоб дискотечку покрутити, і самі злиняли.
    Але загалом враження більш, ніж позитивні - смачно, добра музика, адекватний персонал і гарно декорований зал.

Останнє редагування: 2 Січень 2013
  17. Bublyk

Bublyk Member

Напишу і я про заклади, які відвідала за кілька останніх місяців.
    Ще восени були в "Ностальгії" на Сербській. Якщо чесно, враження не дуже. Сиділи надворі, але це настільки "туристична" вуличка, що було зовсім незатишно. Офіціантка була вдягнута невідповідно, ніби в себе вдома - якийсь розтягнутий светрик і штани. Кухню мені важко оцінити, бо брала парову форель з овочами-гриль (була тоді на дієті по стану здоров"я), а страви на пару особливим смаком не вирізняються. Чоловік їв їх фірмову страву - телятину, фаршировану шпинатом і фетою - казав, що сподобалося. Неприємно вразила подача чаю. Замовляла трав"яний - то був засипаний прямо в чайничок без пакетика - в результаті те все "сіно" плавало в мене в горнятку, пити було неможливо. Ну, і як на мене, то вже пасувало б замінити скатертини і посуд, бо дуже зношено виглядали. Загальна оцінка - 4 з великим мінусом.
    "Дель Песто" - досить непогано. Сподобалось те, що заклад досить просторий і навіть в недільний вечір там було багато місця. Кухня теж досить смачна - їли теплий салат, стейки, десерти. Трохи здивувало те, що пусті тарілки забирались моментально, буквально після того як покладеш останній шматочок страви до рота. Ну, і освітлення трохи дратувало - нам було занадто темно - і коли ми збільшували потужність (там є реостати), офіціант кожного разу, коли проходив повз перемикач, повертав все назад (якийсь маньяк :) ). Досить цікавий туалет зі склом замість дзеркала. Загальна оцінка - 5 з маленьким мінусом.
    "Рафаель" - сподобалась кухня, інтер"єр (були на другому поверсі), гарні і просторі туалетні кімнати. Не подобалась їх "жива" музика. Чувак цілий вечір крутив записи а-ля диско 90-х + шансон і інколи просто відкривав рот типу він співає. Чесно, я тої фішки не зрозуміла. Ще був неприємний інцидент: ми були там на бенкеті, люди принесли фрукти з собою і віддали на кухню, щоб порізали. В результаті на стіл попала тільки третина. Робіть висновки... Загальна оцінка - 5 з мінусом.
    "Дублін" - сподобалось. Мені було комфортно і затишно, незважаючи на велику кількість людей. Вибір страв не дуже великий, але це ж все таки паб, тому це нормально. Пиво тільки дороге. Добрі ковбаски і глінтвейн, салат з креветками так собі, курячі крильця і стейк чоловікові сподобались. Порції досить великі. Загальна оцінка - 5.
    От так коротко :)

18. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ми теж від Да Вінчі не в захваті. Зайшли в КК пообідати з дітисками, поки меню принесли півгодини пройшло, відмовляли замовляти стейк з лосося бо в них бенкет (аж на 8 осіб, а місць там 92-94!!!), в результаті стейк принесли раніше від піцци. Поки чекали то спостерігали як офіціанти відмовляли відвідувачів що щойно прийшли - бенкет, треба годину чекати, в результаті люди йшли. Цікаво власники про це знають і ніяк не реагують?

19. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Приєднаюсь до негативних відгуків про "Да Вінчі" в КК. Зайшли туди з друзями перекусити піцу перед фільмом. По-перше, чекали на офіціантку десь пів години, вже і хотіли йти, щоб на фільм не запізнитись, але дочекались. Млявенько прийняла замовлення, ми запитали, що швидше готується, сказала що на все однаково чекати. Ну і дочекались ще за пів години - салат ніби "подуставший" трохи (може я і придираюсь, але все ж), піца: твердий корж, і зверху щось не альо, а головне - у ній виявився якийсь огризок чи то деревини, щось на кусок віника схоже:khomyak:. Я спочатку подумала, може це сухий розчепірений кусок курятини, але її там і не могло бути, придивилась - точно якесь дерево чи щось таке. Не мала настрою сваритись, але показала це все неподобство офіціантці, на що вона здивовано посміхнулась:girl_crazy:. Більше йти туди не маю бажання (хоча давніше там було нормальніше) і не раджу нікому, та й й ціни у них не дешеві.

20. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

У Лігумінці була двічі - якось не так там..ніби і смачно - ніби і ні - залежно на що втрапиш. Щодо затишку - мені там абсолютно не комфортно. Особливо нервує плитка на підлозі...

Статус теми:
Закрита.