Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

а хто пробував пироги в рурмайстрі на пл.ринок?
    то близнюк штрудлів з протилежного боку?

2. odree

odree Well-Known Member

я пробував вчора. Чесно? Тісто феее. Начинки супер. Вибір невеликий. Обслуговування гуд. Загалом нічого особливого, крім декору. Але вони тільки кілька днів як відкрилися, можливо ще покращиться. Свої зауваження на рахунок тіста я їм сказала

3. rododendronia

rododendronia Member

дуже затишний ресторанчик , а саме головне біля дому.
    Ось там дуже смачне тірамісу !!!

4. odree

odree Well-Known Member

А ще поруч з Рурмайстром відкрився новий ресторан Перша кляса (пл Ринок 38 чи 39) В п"ятницю дегустували. Дуже смачна кухня. Чудове обслуговування. І досить приємні ціни зважаючи на якість і кількість. Маю пару знимок з тел

[​IMG] [​IMG]

Це креативна шуба і каре кролика (надзвичайно смачне)

Правда інтер"єр ще в процесі допрацювання, але сподіваюся все буде гуд

5. natorella

ото, пані, озвучте ту шубу і кроля

і екстер*єр також - вивіски нема)

6. odree

odree Well-Known Member

шуба 33 чи 35грн десь 350грам
    каре 120 грн 400грам

:) ото спішилося відкритися :)

7. natorella

ну, марафон від романа до йордана вже на носі, тому всі забігаловки львова в срочному порядку миють вуха

8. napoleona

napoleona Well-Known Member

мушу написати про Да Вінчі
    єдиний їх плю - то є смачна піцца. і на тому все скінчилося
    нам не повезло і ми сиділи біля туалету, але зато було все видно що робиться на кухні бо доця туди часто забігала, ну що вам сказати - брудно, офіціан витирав ті прибори так нехотя та ще і таким рушником,:girl_impossible:
    менеджер не знає персоналу і оце звертання:"Ей ти, як тебе там звати?" мене вразило
    короче сумніваюсь що піду туди ще, хіба піцу додому взяти

9. Rona

Rona Мама-йожик

вчора завітали до ресторану "0,5", що на Коперніка (ліворуч "Трембіти"):
    заклад в стилі Радянського Союзу, досить просторо (там палять, що потішило чоловіка, мене не дуже... ), цікавий інтер"єр (особливо WC, таке враження, що львівські заклади змагаються в кого оригінальніший :) вперше побачила аптечку в жіночому - ватні палички, рідина для знятття лаку, безбарвний лак, крем для рук; на кожних дверцятах величезна постать красивого оголеного мужчинки :girl_smile: від несподіванки забула, чого зайшла в туалет)) ),
    кухня досить смачна (зі слів хлопців, а вони балувані), меню теж радянське, відмітки ГОСТу біля деяких страв, офіціант привітний :) ціни цілком адекватні

10. Virginia

Virginia Well-Known Member

Вчора їздили в Родео, що в Бульбашці (дуже вже розрекламовані там стейки). Інтер"єр і обстановка так собі, якийсь прохідний двір, хоча якщо їхати з дітками, то вони будуть мати де побігати.
    Щодо меню. Дуже сподобалось. Не обтяжене, написане на одному листку, але є на всі смаки: піца, стейки, гарніри, салатики, закуски до пива.
    Ми з чоловіком їли улюблений шатобріон, я сухий, а чоловік з кров"ю (улюблений з динамо), дуууууже смачний, а соусом BBQ - "пальчики оближеш" (соус з зеленого перцю дуже не рекомендую).
    Чоловік їв цезар з куркою, то казав, що смачно, а я їла мікс салатів з помідорами і пармезаном під смачнючим соусом. Порції салатів великі.
    ... ітого (+пиво і кола) 400грн
    Обслуговування... нам просто не повезло, бо офіціантка була перший день на роботі, по меню вона взагалі не орієнтувалась, а чоловіку подружки взагалі забула принести крильця до пива.
    Загалом враження позитивні, підемо туди ще!

11. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Сьогодні дізналась що нарешті у Львові зявився тематичний ІТ-шний заклад - ITPub. Сама там не була і навряд чи скоро буду через певні приємні причини :d25:, але цікаво як там, чи втілення гідне ідеї. Сама ідея давно привидом нависала над Львовом, значним ІТ-центром України, тому дивно що додумались до такого лише зараз. Як будуть відгуки - цікаво буде почитати ;)

12. Rona

Rona Мама-йожик

а за якою адресою? гугл щось ніц не видає

соррі, пише, Дудаєва,2

13. tuti

tuti Well-Known Member

Чоловік мав нагоду там побувати - каже що кухня взагалі несмачна. Цезар на себе не подібний. Сама концепція втілена на 3. Одним словом каже, що заклад - сходити один раз.

14. irina

irina Active Member

А я вчора була на забаві в ресторані Цепелін на Чорновола. Все дуже сподобалося, і сам заклад гарного дизайну, має дві зали, перша- головна, а друга в підвалі- для курців, чистенькі і просторі вбиральні, гарна жива музика, дуже смачна кухня, гарна посуда і дужееее приємне обслуговування. Всі гості і іменинник залишилися задоволеними.

15. UnLikE

UnLikE Фотограф

Недавно вікрили на городоцькій (недалеко від магнуса) бістро Містечко. Там дуже багато місця, мало людей, тепло, але на підвальному поверсі затишніше. Ціни низькі. Піцца 16 грн. Морозиво просто пальчики оближеш за 7 грн/100 г. Мені там сподобалось. сиділи там десь 3 години, грали Ерудит, і ніхто нам нічо не казав..)

16. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

чула що навпаки, файна кухня.
    але то треба піти самій, зацінити.
    чула схвальні відгуки про кафешку BestOf на Кривій Липі. Хтось там бував?
    меню таке симпатичне..

17. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

я була минулого тижня. в меню багато тостів, хот-доги (!), якісь зупки, бачила ще баварські ковбаски, цікаві салати. сподобалось, що заправки до салатів обираєш сам (оливкова олія+бальзаміко, гірчичний, йогуртовий і ще якийсь). ще в них саморобне морозиво є. великий вибір напоїв (кав і чаїв). воно то смачно, але інтер*єр дешевої забігайлівки. якось так неоднозначно. ціни демократичні.

---------- Додано в 15:33 ---------- Попередній допис був написаний в 15:32 ----------

і я таке чула.

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

З останнього:
    Бізнес ланч в Грушевському, чекати довго, смакує в залежності від обраних страв, порціі як на обід нормальні ( салат маленький, перше і друге ок) квас і узвар добрі, точно не раджу салат овочевий джаз, і раджу з телятиною.
    Ітетер'єр і атмосфера мені дуже-дуже подобаються, туди хочеться повертатись, але не на бізнес-ланч, хоч 7-ий безкоштовний
    Маестро, були там на святкуванні, їли суші-роли, непогані, обслуговування дуже повільне і забудькувате, словом кульгає страшно, хоч дівчатка усміхненні і привітні, але все ж. Ітер'єр спокійний, мені сподобався ( були на другому поверсі) а от музика то окрема "пісня", фантазія їх діджея чи як його обізвати просто вражає, такого міксу я ще не чула бррррр ну і контингент " цікавий", особливо там де танцювали на першому поверсі
    Незмінно смачно в Динамо-Блюз, стейки-салатики-печені овочі все ммм, але цього разу замість цезаря з куркою запакували нам з лососем, ми зателефонували, почули вибачення, але звичайно їхати міняти не стали

19. Mriynytsya

Mriynytsya New Member

Може хтось порадить тихеньке місце, можна щоб окрема кімната для комнанії 8 людей, буде ще зовсім маленька дитина, тому треба щось таке тихе, затишне, без курців

20. Provizor

Provizor Well-Known Member

Читаю відгуки і розумію, що безнадійно відстала, скільки всього нового і цікавого відкрилось! Маю завдання підібрати цікавий ресторанчик із смачною кухнею і веселими забавами (карооке, танці) на компанію 15 чол. в районі центру. І от не знаю, чим вразити київських гостей? Дуже прошу, порадити цікавий колоритний заклад. Дякую!

Статус теми:
Закрита.