Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vероніка

Vероніка Never give up

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

Я ввзагалі була в шоці від власника, його заклад обрали серед сотні претендентів на участь у програмі, і Арам зробив все, щоб ресторан почав приносити прибуток. А Іван після усього вирішив виставити заклад на продаж, всі зусилля були марні ...

2. lawyer

lawyer Member

черговий раз були в "Гуцульському дворі", але вперше на банкеті. щож, в черговий раз все сподобалось! страви - ну дуже смачні. в ресторані затишно, колоритно. для прикладу, були нещодавно у схожому за концепцією закладі "Гостинна хата" (трішки за Львовом) - то там зовсім не сподобалось: ні їжа, ні саме приміщення, ще й холодно страшенно було. територія у Дворі - супер: звірі, качелі, лавки; і дітям, і дорослим було чим зайнятись.
    і вже звично потішив "Світ кави" - закутавшись у пледи, ми з коханим, з гарячим шоколадом починали день. і так добре там сидиться, якась така атмосфера особлива. а струделі - нямка!

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ага, з ванільним соусом :nyam2:
    нашим фаворитом тепер є сирник з персиком, такий легкий і домашній мммм :nyam2:

4. Furore

Furore New Member

Трохи ранувато ))

десь 6-7 дівчат.

5. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Були з чоловіком минулого тижня в ресторані "Тарон". Все сподобалося!:) Приємні,уважні офіціанти. А м"яско було просто супер - брали шашлик з телятини, дуже мягенький, баранина просто безподобна і овочі гриль (особливо запечена солодка цибулька) просто бомбезні.:girl_in_love:

6. Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

Також дуже люблю цей заклад!Єдине, що засмучує в ньому це ціни.

7. mazurik

mazurik New Member

Посоветуйте пожалуйста, заведение для того чтоб в декабре-январе провест крестины. Хотелось бы чтоб это было в украинском стиле, типа корчмы ну и кухня соответсвенно наша украинская ))) просто родственники все приедут из далека хотелось бы их удивить местными достопремечательствами ))) спасибо

8. kati

kati Well-Known Member

Ви б ще уточнили район, бо ресторанів в укр. стилі є досить у львові

9. mazurik

mazurik New Member

В принципе район не имеет значения, главное чтоб было вкусно и интерессно ))) хочется удивить )))

10. kati

kati Well-Known Member

Яб на перше місце( по співвідношеню якість/ціна) поставила гуцульський двір( щирецька, південний).
    Сім Поросят(Бандери)- смачно,гарно, але дорожче
    гуцульська Гражда( В. великого)0 мені цей заклад так собі, але багато хто хвалить
    шашличний Двір( Стуса)- хороша кухня, є велика альтанка( 20-25 людей) засклена з уфо, є де діткам побігати( але на ваш сезон не актувально)

Ну і по околицях Львова можна пошукати- веселі пеньки на виїзді з сихова, Соняхи( як на городок їхати),Панська Гора( обїздна)......і то далеко не весь список, те що згадалось з ходу:)

11. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

+100. Дійсно варте уваги містечко:girl_yes:

- гарно,але в обідню пору там повно працівників/суддів Залізничного суду.

12. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

Хто вже встиг побувати у Кавовій штольні на пл.Ринок? Як враження? Чула, що там "їздять вагончики і збирають каву"(ну щось типу того). Чоловік забіг випадково вчора туди на каву. Але від нього щось довідатись.... Поділіться враженнями

13. zaderyshka

zaderyshka Member

Мені подобається в "Копальні кави". Але то швидше розважальний заклад для мене. Коли приїжджають друзі не зі Львова, то їйдем туди. Вагончик не їзить, але в підвал спускаєтесь, і все зроблено як в шахті, наче каву відбивають у пластах. В тому ж підвалі дають каску з ліхтариком і каву п'єте в металевих гонятах, у темному приміщенні. Освітлення є тільки незначне біля стійок у підвальних залах.
    Не сиділи у звичайному залі, тож нічого не можу про нього сказати. Здається дівчата згадували, що часом є жива музика, але можу помилятись.
    Щодо кухні, нічого особливого. Брали струдлі і ще якісь тортики, то досить смачно, але не вражає. Добра кавівка, їх настійка.

14. ELEGANCE

ELEGANCE Active Member

Це напевне Копальня кави. Таке- таке, щось чоловік розказував. Але про казку з ліхтариком неказав. Треба неодмінно сходити подивитись( відстала я трохи від життя)

15. lawyer

lawyer Member

"Шекспір" - сподобався. велика гарна територія, паркінг під постійним відеонаглядом, приємний інтер'єр (окрім вбиралень, вже б пора їх осучаснити), дбайливі офіціанти (можливо, навіть надто дбайливі: весь час ходили і під руки заглядали, чи ще не доїли, щоб вже забрати брудний посуд, зашвидко все подавали, на приклад, при недоїдженій основній страві вже поспішили подати десерт і.т.д.).
    при досить високих цінах клієнтів у звичайний будній вечір було досить багато.
    щодо страв: салат Цезар з куркою, фуа-гра (подається з малиновим соусом) - смачні, Шпинатна принцеса (фаршироване сиром, шпинатом, горіхами філе форелі) - як на мій смак, то без горішків була б ідеальна страва, а горіховий смак перебивав мені інші смаки, яблучний штрудель, шоколадний торт - добрі, капучіно - як не дивно, але моя оцінка - дуже добре (здивувало мене тим, що навіть вистигнувши, залишилось дуже смачним).

16. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ми літом там раз з Веронкою сиділи, в дворі і була жива музика(мій однокурсник і просто колега :D). Мені дуже сподобалося, так настроєво робиться.

18. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Що можете сказати про ресторан "Діва" на Дудаєва (планую там сімейний бенкет)?

19. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А я напишу враження про Гуцульську гражду. минулого тижня, в неділю, чоловіка брат запросив нас на вечерю з приврду ДН, усіх мало бути 8 чоловік, і трійко дітей, одне немовля. Передзвонив в Гражду і просто забронював столик.
    Ми приїжджаємо - і я навіть не можу роздягнутись, холодно - зуб на зуб не попадає, а за вікном снігопад, в великому залі банкет на чоловік 40 - люди в куртках сидять.
    Закликали адміністратора, щоб камін включити - не можуть, бо тяги нема, батареї холодні, на моє питання чому опалення не працює - геніальна відповідь-Якби воно вночі включене було, то б нагрілось, а так ми тільки включили, ну але ви ж і так не надовго, то можете потерпіти. ми посміялись і поїхали в Гуцульський двір.
    Чесно, шкода людей з банкету було, бо такою компанією не втечеш, але по відношенню до них, неабияке свинство.

20. Alicia

Alicia Well-Known Member

була там на дні народженні влітку. Смачна кухня, дуже всього багато було, як на весіллі. Офіціантка тоді одна була, то не дуже встигала. Поки гарячий бульон розносила, то останнім вже ледь теплий дістався. Так само з кавою було... Але самі страви смачні і порції не маленькі. Тільки місця трохи мало було, але ми одразу після солодкого столу всі разом в пікасо поїхали танцювати.

Статус теми:
Закрита.