Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bonita

Bonita Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

На пасічній може підійти хіба "3 Оскари", відносно непогана кухня в "Марципані" (бувший Дуплет), але інтер'єр так-собі, ну і ще є лаунж-бар "Лайм" але чи підходить він для святкування ювілею не знаю. На Зеленій можете поцікавитися кафе "Під вишнею", або навпроти Арсену (по стороні Феномену) є бар, тільки назви не пам'ятаю по сходам вниз спускатися приміщення велике нічого особливого в зовнішньому вигляді, але кухня смачна (була там на святкуванні ДН 2роки назад) окремо місце для танців. Більше в цих краях немає нічого.
    Дівчата які Ваші відгуки про кухню в "Старому роялі", маю на увазі банкетне меню? (шукала в темі, щось нічого не видало)

2. rododendronia

rododendronia Member

На Пасічній є ресторанчик "ТАємниця щастя " святкувала там своє день народження , загалом була задоволена.
    На старому Сихові є кафе Корчма там тато святкував ювілей сподобалось дуже , нас було 32 людини то для нас повністю закрили територію. Дітям рай є де побігати , фуршет робили на вулиці і для чоловіків і для жінок )) приємне обслуговування а ще кращі ціни 150 грн з людини. Задоволені були на всі 100 %

3. Artemida

Artemida Well-Known Member

4. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

там дуже смачно було, завжди, останній раз була років три тому на ювілейній забаві, то холодний стіл був бомбезний, всі салатки в кошичках, оформляють столи дуже гарно, запам'яталось шо салати були дуже смачні і був багатий вибір мясного, питали чи привозне, то сказали, що це їх тарелі, як зараз не знаю, ще одна моя товаришка ще давніше робила там весілля (було весілля на 35 чоловік), то також було класно. Але мені в їх приміщенні смердить "підвальним" запахом, не знаю чому. Таке враження шо там сиро завжди. Про гарячі страви не памятаю своїх вражень, точно знаю, шо перші страви були доволі смачні.

---------- Додано в 17:17 ---------- Попередній допис був написаний в 17:16 ----------

а які у кого враження про Білий лев на Лесі Українки?

5. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

теж сьогодні там в обід сиділа з другом. латте особисто мені засильне(закавове і загірке), люблю більш ніжне і молочне. жоден тортик не захотілось скуштувати. на щастя мала плитку молочного шоколаду з майстерні. поки друг відлучався і проводив інтерв*ю, споглядала інтер*єр і теж прийшла до висновку, що
    але в локалівських закладах все одне і теж: стільці-столи, меню, інтер*єр...інколи задумуєшся, в якому закладі сидиш (діана, двері в, копальня кави, майстерня шоколаду, внутр. дворик криївки - все ідентичне).

6. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Кухня дуже і дуже смачна! Ми святкували там зустріч випускників. Ще один плюс - уважна обслуга. Рекомендую

7. grape

grape New Member

Народ, маю новий гарний відгук про ресторан :) Були ми у суботу з чоловіком у Брудершафті на Вірменській. Тихо, спокійно, прохолодно і дуже затишно. Можна сидіти як надворі так і всередині. Оформлений у стилі Швейка. Приємно вразило те, що у меню є окремо виписана історія кам"яниці у якій знаходиться цей заклад. Дуже смачна кухня. Не дешева, але це ж ресторан. Замовляли ми телятину з овочами на грилі(я мало тарілку не облизувала), деруни у м"ясній підливі(саме так, а не деруни политі підливкою), каву американо з молоком і узвар. За це все заплатили - 165грн. Порції були справді великі - і телятина і деруни десь по 400г. Окремо хочу похвалити офіціанта - дуже уважний, акуратний і ввічливий. Висновок - обов"язково піду ще і друзів заведу :)

8. malicious

malicious Member

Підкажіть будь ласка де можна відсвяткувати дитяче день народження в листопаді (альтанки надворі вже будуть неактуальні((().Бажано в районі Зелена, Сихів.

9. kati

kati Well-Known Member

файно,що є посиденьки, де можна почитати свіжі відгуки...От і ми вчора з чоловіком забрели на Вірменську, я хотіла сходити в белла Ча, але там було таке скупчення людей, столики натицяни один біля одного..душе гамірно, тож вирішили там не сідати( доречі, а вони додому доставку піци роблять, хтось в курсі?)...і вертаючись побачила Брудершафт. Про інтер"єр нічого нескажу, оскільки сіли на терасі. Обслуговування хороше. Кухня смачна. Меню не надто велике, мені забракло якихось овочевих салатів. Тільки цезар і грецький( які ми і брали) а все решта з телятиною/курятиною...важкі вобщем. Качина грудка в вишневому соусі-смачна ,але троха жосткувата. А от чоловіка телятина з білими грибами і слойоному тісті- мнямка.

пс. Але сьогодні від самого ранку мене страшенно крутить живіт, незнаю що і думати:sad: бо бліьше від обіду вчора нічого не їла. тільки в ресторані

10. Jersey

Jersey Active Member

Колись давно була там на святкуванні хрестин і от зовсім недавно була там на дні народженні. Обидва рази було дуже смачно, тому рекомендую!

11. rododendronia

rododendronia Member

корчма на Старому сихові

12. malicious

malicious Member

А Старий сихів це де саме?

13. rododendronia

rododendronia Member

це як виїжати вже з міста в сторону Давидова

14. kati

kati Well-Known Member

А що в тій Корчмі є для діток?

15. Іриска

Іриска Well-Known Member

Була у неділю в Кентаврі, знову залишилась дуже задоволена, чоловік брав пельмені та салат цезар - їхня інтерпретація йому дуже сподобались) я брала налисники з м"ясом...ммм... смачніших ще в житті не їла, таяли в роті))) загалом дуже сподобалась обслуга - ми були з дітками, то малому принесли розмальовки і фломастери, він дуже товкся, то принесли ще йому хлібні чіпси... офіціант навіть намагався з ним подурачитись... особливу увагу хочу звернути на їхнє какао - воно просто мега))) тепер лише туди й ходитиму - густе, смачнюче, 300 мл і 18 грн)))
    ну і кафе 1 завжди у фаворі - їхній кіш лорен поза всякими похвалами)))

16. rododendronia

rododendronia Member

для діток є де побігати

17. napoleona

napoleona Well-Known Member

нарешті маю час написати
    ми були на бенкеті у Пан Тао, все було просто супер, обслуговування, страви були дуже смачні, у мене жодних претензій, отримали дисконтну картку постійного клієнта, одним словом я була в захваті

18. Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

нарешті побували в Корзо. і що хочу сказати, що більше туди я тоно не піду. Раніше, коли я проходила повз цей заклад, я думала, що там суперські страви і сервіс теж, судячи з того, що там один період було видно багато іноземців. Так ось, мало того що нам не запропонуаали пиво безкоштовне до других страв (була в них така акція: замовляєш другу страву і тобі дають безкоштовне пиво), та коли їх принесли в пластикових стаканах... :8: ну добре, то було після 10 вечора, може посуд не хотіли мити. потім ми (дівчата) не доїли рибу, яка до речі була зовсім не солена, і попросили її запакувати. так ось, нам їх запакували в дві одноразові тарілки явно меншого розміру за тих коропів. та ще постійна плутанина з офіціантаками: одна вже закінчила зміну, а друга мала донести що ми ще замовляли. каву ми так і не дочекалися. і ще, ціна за один короп в середньому 114 грн це явно перебор :cesored:
    отже більше я туди ні ногою

19. kati

kati Well-Known Member

По ресторані?:) чи є окрема кімната дитяча чи куток?
    Бо форумчанка питалась, де відсвяткувати дитяче дн в листопаді

20. rododendronia

rododendronia Member

тут 2 форумлянки питали за кафе в стороні Сихова, от і запропонувала те що останнім часом справило на мене найбільше враження
    В корчмі святкували д.н тата , але це було влітку . Окремої кімнатки немає є велике подвір'я тобто діткам є де побігати , якщо Ви замовляєте банкет на 30-40 чол тоді для Вас повністю закривають територію.
    Кухня там смачна мені не сподобались лише печінкові рулети ((, персонал і директор дуже привітні.
    Це я запропонувала економ варіант , з людини як я не помиляюсь то там або 130 або 150 грн. і стіл повний .
    В стороні Сихова більше нічого і не знаю. Оазис колись був нормальний, зараз я б швидше віднесла його в чорний список принаймі для себе. Оскільки обслуговування так собі , кухня не дешева і не смачна . А останні рази як ми були ще й не свіжа . На вулиці альтанки теж мені не подобаються могли б щось підстелити на ті лавки , кафе позиціонує себе з середнього рівня але їм туди далеко .

На Шуварі ще згадала що є піцерія пригадую раз там сиділи , то дітки святкували день народження

Статус теми:
Закрита.