Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. jylanda

jylanda занууууда

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

2. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

В суботу справляли мамин день народження в Мартусі, біля Міленіума. Надзвичайно смачна кухня, привітні офіціанти, які щоп"ять хвилин питають чи все добре і досить прийнятні ціни! Вперше туди потрапили і точно не останній!

3. taniarz

taniarz Active Member

можливо трохи пофтоплю, бо це не кафе і не забігійлівка. Але дуже хочу правдивих відгуків про клуб Ібіца, на пр.Чорновола. Дуже хочемо з дівками вибратись на диско, ми сиділи і зі всього, що знаємо , зробили висновок, що у львові нема нормального нічного клубу (по для повій, то для студентів, то для взагалі незрозуміло кого.) Хтось був там???які враження??? Порадьте куди піти.:girl_wink:

4. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Я так розумію це про ресторан Персей?

5. natka75

natka75 Well-Known Member

так це мова йде про Персей, вчора по ТВ показували в новинах, дирекція закладу каже, що це через продукти чи страви, які привезли господарі весілля.

6. Virginia

Virginia Well-Known Member

7. AilataN

AilataN жива

8. taniarz

taniarz Active Member

можливо комусь несподобались мої слова, але я висловила свою думку, і запиталась відгуків про заклад. Чому я так думаю? тут
    Прошу не сприймати мою думку субєктивно. Я знаю, що в кожному закладі можуть бути нюанси. Але я думаю, що кожна людина має своє враження про той чи інший заклад, і якусь мінімальну класифікацію теж.

Хочеться прийти в клуб, і шоб мені там було комфортно, ви розумієте про що я?:girl_smile:

---------- Додано в 10:57 ---------- Попередній допис був написаний в 10:52 ----------

звичайно, є шанс і в такої причини, але дирекції нічого не залишається , як спихнути все на господарів забави.

9. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Недавно були у закладі "Перша грильова ресторація М'яса та Справедливості", ціни середні, як на центр міста, готуюють смачно і порції пристойні, і сам заклад дійсно цікавий - Весь обвішаний знаряддями для тортур))
    По Вашому особливому бажанню "кат" може вас закувати у якесь знаряддя або посадити на крісло з шипами щоб фото зробити :girl_impossible::girl_haha:

10. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Дівчатка, порадьте заклад для бенкету. Буде святкуватись день народження мужчини 50 років. Людей 30-35. Дуже весела компаха.
    То на кінець вересня, тому альтанки напевне відпадають.
    Дуже хочеться живої музики.
    Ціна орієнтовно 250грн. на людину.
    Буду дуже вдячна за поради, бо шось перечитування теми не дає бажаного результату.

11. China

China New Member

Можу порадити "Аркан" в Брюховичах(якщо Вам не за далеко). Там святкувала ДН моя коліжанка минулого року, десь в вересні. Гарне місце, природа, ще й з погодою пощастило! Смачна кухня і приємна господиня. Мені сподобалося.

12. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Дякую, забула уточнити.
    Ні, не задалеко. Розглядаю різні варіанти, навіть за межами міста.

13. kati

kati Well-Known Member

Копа, на об"iзнiй, нещодавно друзi робили там банкет, дуже задоволенi, i кухнею i обслугою.

14. Artemida

Artemida Well-Known Member

Шукаю заклад для святкування ювілею у вересні. Бажано район Зеленої,Пасічної, Зубрівської.....
    Наперед вдячна)

15. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Маємо річницю одруження, з тої нагоди хотіли б піти в якийсь гарний заклад . Правда, є маленьке "Але", і, оскільки оте "Але" буде з нами:), порадьте, будь-ласка, щось затишне і приємне, без курців, куди можна піти з дитиною

І ще. Існує ймовірність десь на 5%, що малого вдасться на годинку залишити, тоді би хотілося якесь романтичне місце. Тут по пошуку знайшла такі, як
    Іль кастелло, Монс піус, Купол, Синя пляшка, Філіжанка.
    Що скажете? Порадьте щось в центрі чи по напрямку проспекту Чорновола, бо ми і так не дуже "ходоки" по рестораціях, а після народження синульки, то взагалі хіба в піцерії іноді заходимо.

16. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

В тій стороні не знаю, а от біля Шувару є ресторан "Оазис". Я там свої 25 святкувала. Вибрала його тому, що з нами теж "хвостик" був, а в придачу ще й "хвостики" друзів))). Сиділи в Золотій залі(хоча нас було тільки 11чол), там був телевізор. Ми для малих принесли ноутбук з мультиками, підключали до ТВ. Біля танцплощадки довгий акваріум з рибками-черепахами, який теж на деякий час забирав їх увагу. Ну і є невелика ігрова площадка з качельками і гіркою.
    Банкет у травні коштував 150грн на людину. Кухня смачна. Єдине, що не сподобалось - курячий бульйон(явно розведені кубики) і жульєн(смачний, але ну дуже вже малесенька порція, така, як сільничка))). Раджу спробувати салат, я правда не памятаю назви, до складу входять мандарини, дуже смачний і оригінальний.

17. Masterpiece

Masterpiece Member

Я вже писала тут про Соняхи, на виїзді зі Львова у напрямку Городка. Була кілька разів на забавах - смачно, затишно, музика чудова. Дуже гарна зелена територія, є де вийти подихати повітрям. А також мені дуже сподобалася кухня в Аяксах на В.Великого.

18. JuicyFruit

JuicyFruit Member

Також хочу похвалити цей заклад. Не раз замовляли їх на виїздні бенкети і кожного разу все просто супер! Дуже оригінальні страви і ціна приємна. Окрім того, все завжди добре організовано, що є дуже важливо для таких заходів. Власниця гарно дає поради стосовно меню і вже не раз замовляли у них одразу ж і солодке, і фрукти, і алкоголь за цінами, по яких вони самі замовляють.

19. Chemna

Chemna New Member

А які там ціни? Приблизно на людину?

20. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Можу порадити за містом Львівське передмістя - на обїзній - смачна кухня, гарний зал, красива територія, жива музика, була там пару раз на забавах і робили корпоратив - ніяких зауважень. Хіба спочатку офіціанти були трохи повільні, треба було їх "тормошити".
    А я маю відгук про "Копальню кави" - ще один локалівський "концептуальний" заклад. Кухня - як і всюди, меню "скуднувате", мені замало салатиків, тому це швидше це не ресторан,а кавярня. Приміщення - просторне і не захламлене, підлога з викладеної цегли, на каблуках не дуже зручно пересуватись, але багато місця, гарний літній майданчик і цікаве саме підземелля, де видають каску з ліхтариком і дають дегустувати "кавівку".
    З мінусів - багато сувенірів на продаж, якщо сісти по дорозі до підземелля - то будуть по Вас шморгати туристи, на вечерю туди не підеш, кафешка розбудовується, причому під-час відвідин клієнтами - ми сиділи на гарному літньому майданчику, а збоку на стінах якого роботяги щось зварювали - висіли електрошнури і від одного виду газового балону мені було зле - невже не можна це робити в неробочий час.

Статус теми:
Закрита.