Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

Учора за вашими відгуками відвідала "Гуску" (шось мені слово "гуса" ні туди, ні сюди:girl_crazy:), ту, шо золота:rolleyes:
    Ділюсь враженнями: загалом дуже файно! Приміщення просторе, інтер’єр цікавий, затишно і , шо основне, тепло, хоча і напівпідвал....Бррррр, не можу "The Гриль" забути, де змерзла як у Альпах:sad:
    Обслуговування чудове, ніякої нав’язливості, чи, навпаки, ігнорування. Музика: лунали якісь такі давні німецькі пісеньки, такі ліричні, вальсо-тангові...дуже гарні!:music:
    Ну і про страви. Узяли салат із перепелиних яєчок, семги с/с та помідорчиків під якимось соусом. І ще сирок королівський, смажений у сухарях та у фритюрі. Із чудернацьким солодким соусом. Дуже оригінальне поєднання! На запитання, що за така поливка, офіціантка Діана розповіла, що то з гарбуза та апельсина вони власноручно варять таке вареннячко:nyam2:На гаряче було: рибка форелька смажена із картошкою "фрі", філе гуски на грилі та грильовані овочі. Задоволення - повні штани:i-m_so_happy: Напакувались, було смачно і багацько!
    Ціни більш ніж приємні. На порядок нижчі, ніж у закладах із схожим меню та подібного типу.
    Пасєму - раджу! І сама туди ходитиму. Всім велике дякую за описані тут враження!!:smile:

2. Wonder

Wonder New Member

вчора була там вдругу, сподобалось більше, все з меню було в наявності, закуски до пива смачні
    найбільший для мене плюс- погодились одразу підігріти пиво
    а от мінус- принесли через 20 хв, після того як всім принесли холодне

давно не була в Масонах:
    ми були великою компанією з дітьми, дітки заколядували і дядько що зустрічає подарував їм шоколадні ложечки, було приємно що передбачили такі речі
    обслуговували швидко, смачно і пиво тепле принесли одразу
    єдиний мінус (всієї мережі) дуже близько один від одного столики

3. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

4. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Давно хотіла написати, але якось після такої кількості брендових ресторанів відкладала. Я люблю "Де Манжаро", те що в центрі біля Площі Ринок, обслуговування приємне, ціни помірні, а їжа смачна, частенько там зустрічаємось з моєю коліжанкою, і це вже десь наша місцинка. Піца смачненька, салатики теж, ще смачне в них гаряче в горщиках і бургери...є мінус що столики близько а особливо на вихідні, але то таке, а ще влітку там суперове морозиво і глінтвейн в холодну пору теж вартий уваги.Одним словом для такого невибагливого клієнта як я-гарний заклад за нормальну ціну.

5. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

була нині в Золотій гусі на здибанці, то на разі враження написати повного не можу
    підвал сируватий - для походу з дитиною станом на зараз не дуже годиться
    солодке слабеньке, лате як лате, не знаю шо треба шоб його зіпсути
    страви спробую іншим разом (певно на наст тижні), тому поки повного враження не маю, перше середньо-позитивне
    все ще нове і офіціанти ше свіжі, тому обслуговування доволі довге, але нормальне, інтер'єр досить приємний
    бажання піти ще раз є, але сидіти в менш сирому залі

6. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Та шо там то латте? страви, страви треба куштувати, вони там :nyam2:

7. Bogdanka

такі, що закриєш очі, що в підвалі сиро;)?
    буду сподіватись

8. Holly

Holly Moderator

то точно і таким холодком по спині тягне
    асортимент страв не великий. Я замовляла тортик сирно-маковий, салат і лате. З того всього хіба лате було нормальне, бо
    Торт не сподобався, бо маковий шар був суховатий, а сир якийсь не солодкий і на смак водяний і зовсім не поєднувався з маковим шаром за смаком. Салат теж до нічого: листя салату гірчило, м"ясо мало присмак давнішого готування. З 250г салату, грам 100-150 було хіба листя.

9. Rona

Rona Мама-йожик

і ще мені антересно який з зал такий сирий в "Золотій Гусі"? там де курут точно нє ;)

Останнє редагування: 15 Січень 2012
  10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

погоджуюсь. до речі, мені лате сьогодні в Гусі не засмакувало :dntknw:
    і на Василя ми не попали, був Роман, усміхався як міг:girl_crazy: треба піти туди спокійно-роздивитись-поїсти, бо на форумівці я увагу на людей звертала і якось інтер"єр-меню пройшли повз мене.
    вчора була в Лігумінці, симпатично, тільки три столики, дитяче капучіно нямка, тортик Лігумінка теж смакував, муж брав сирник з витрибеньками, спробував і не їв:dntknw: обслуговування приємне, вибір наче великий. піду ще:)
    А ще вчора треба було трохи згаяти часу і впала в очі кафешка "Хочу" і якоїсь мари виріша глянути , що то за місце. Обслуговування файне, все решта ні. Така собі студенська забігайлівка з дужеее скупим меню, з їстівного крім десертів тільки деруни і тости здається. так от деруни їсти було не реально, сухущі, зате з чеком приносять дві маленькі цукерочки ггг :girl_haha:і на прохання щось почитати дали журнали "national geographic" то вже плюс.

11. smallyUa

smallyUa New Member

дуже легко "зіпсували" мені латте у кав'ярні "На бамбетлі"...кави не було взагалі, саме спарене молоко, а про пінку мови й не було...жахливо просто :girl_impossible:, більше туди не піду, хоча інтер'єр затишний.

12. kati

kati Well-Known Member

ми в жовтні ам були на юбілеї-музиа була нормальна, в т.ч. української багато..

13. Kasia

Kasia Well-Known Member

я теж була на ювілеї. музика - на мій смак ,жахлива. хоча була і українська, типу реміксів на - несе галя воду і я піду в далекі гори. але 2 -3 рази шатунов за вечір- дістало. не вчасно ставили повільну музику, і т.д. думаю, доцільнішим навіть були б просто диски з музикою.
    п.с може там є різні музиканти

14. zaderyshka

zaderyshka Member

І мені там латте якесь не те, що має бути. Двічі замовляла і було якесь водянисте чи шо. А от глясе там файне літом пила.

15. smallyUa

smallyUa New Member

16. Wonder

Wonder New Member

17. Rona

Rona Мама-йожик

маю на увазі єнчий зал, той, що від входу праворуч, там ніц не дує

18. bora

bora Well-Known Member

А я мала чудовий вечір в Монс Піусі. Пивний гжанець (гаряче пиво) з цитриною, коли за вікном заметіль - краса:) Для тих, хто не куштував ще, раджу - його краще спершу розкалатати, щоб сироп знизу піднявся.

19. Bogdanka

глянеш якось;)
    наприклад при вході скляні двері автоматичного напівзакривання))) сучасного пошиву, при варіанті кафе аля домс-пивниця лева (шото середнє) якраз дуже пасують. Такі двері в принципі ставлять для бутіків;)
    а меню маленьке, от солодке ніяке реально
    треба ще спробувати шось погамцяти
    в залі в якому курять я якось не буваю в принципі

багато інтерєру гуска здерла з дубліну (зелені диванчики;)), решта з домса-пивниці лева леополісівської. Але в тих трьох закладах - до всіх рівно дихаю абсолютно принаймні інтер'єр загалом витриманий, тому мені осоисто дуже так собі

але то точно
    тому дійсно

20. grape

grape New Member

Були у неділю у Дель-Песто з коліжанкою. В принципі задоволені. купа вільного місця принаймі так було у неділю ввечері, зручні диванчики, ідеальне місце щоб спокійно поговорити. Тепер трішки про кухню - салатики смачні, дуже смачні десерти(тірамісу і панакота) злопали їз задоволенням. А лазнья - щиро розстроїла, пошкодували сиру і вона розсипалася :sad: Гаряче вино було не зовсім гарячим, а скоріше теплим(добре хоч не зовсім холодним :)) Офіціанти трішки дивакуваті, бо на запитання що це за салат, закуска - відповіли - там в меню написано(хоча в меню якраз цього і не було написано). Але зрештою для себе вирішили, що місце не погане, варто повернутися ще раз хоча б заради десертів :) Салат+Лазанья+гаряче вино+десерт вийшли десь 120грн. (не так і погано враховуючи, що це центр міста)

Статус теми:
Закрита.