Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vероніка

Vероніка Never give up

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

2. Wonder

Wonder New Member

вчора в центрі багато де таке творилось, я хожу в Гриль часто, ну на їжу завжди менше години чекаю :girl_yes:
    на рахунок холодно, ніколи не сиділа одягнута і вчора заходила, правда не було місця, не сказала би що було там холодно, дивно

а нарахунок обслуговування, воно ніколи там не було на супер рівні, але там така атмосфера, особливо ввечері з чт-пт, коли виступають гурти :girl_tender:

3. Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

Була в "Золотій Гусі" - класно, дууууже сподобалося :i-m_so_happy:. Бо: смачно, оперативно та привітно :girl_tender:.
    Люду мало, навіть надто мало, зважаючи на вечірній час, - ми були одненькі в залі.
    Замовлене принесли швидко - така нямка. Офіціант - суцільна люб'язність. Інтер'єр - суперський, нічого зайвого і дуже затишно.

4. Delfy

Delfy Well-Known Member

дивно.... ми як шукали зал теж цікавились Шекспіром, але місця там - на 80 - максимум 100 людей, то вони казали, що вартість 40 000 грн/весілля. Не зважаючи на те, 50 чи 100 людей запросите.. з алкоголем не пам*ятаю. Ніби якась частина їхня, решту - своє.

5. malicious

malicious Member

Я думаю малось на увазі 250 у.о а не гривень.

6. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Дівчатка, я весною робила там на 2-му поверсі своє День Народження. Вибирала меню сама з адміністраторкою. Торт був тірамісу від Шекспіру. Тільки алкоголь і то не весь наш (там треба було мінімально замовити) і вийшло біля 250 грн на людину. В мене ще є картка на знижку цих ресторанів. Але не 300 дол! з людини! на весілля! Це там пляшка Хеннесі йде на кожного?

7. Virginia

Virginia Well-Known Member

Напишу свої враження про Динамо Блюз, який я дуже любила, а тепер сумніваюсь.
    Пішли з дівчатами на стейки в понеділок. Обслуговував нас офіціант, який толком не міг розказати про стейки, по друге чекали на замовлення годину, а не обіцяних 20 хв (у нас всіх грудні діти, тому час для нас був дуже важливий). Про стейк взагалі мовчу. Особливих побажань в нас не було, головне щоб БЕЗ КРОВІ (ми це повторювали пару разів), вгадайте чи кров"ю був стейк:girl_devil:
    А ще про знижку. Тут писали, що при розрахуванні карткою привату, буде знижка. Немає такого, принаймі в нашого офіціанта, він про таке чув вперше:confused:
    Люблю цей заклад, але цього разу не пощастило.

8. natka75

natka75 Well-Known Member

напевно не ваш був день, були там вкінці грудня , то все було просто чудово, і салати, і різні нарізки/закуски, і мясні стейки, а кукурудза запечена нямки, правда там в той день було кілька компаній і було дууууже шумно.
    А з офісом ми мали корпоратив в ресторані Герольд на Панча, кухня смачна, а от з музикою не склалось, музикант прийшов на 2-3год, одну пісеньку "проспівав", а дві інші запускав свій диск не продумали в закладі цей момент, хоч було 4 компанії, що гарно бавились і сиділи б довше, якби було веселіше.

9. Valensia

Valensia Well-Known Member

Була там навесні, і теж невдоволена. Атмосфера приємна, але обслуговування - не дуже...
    Замовила томатний сік, а принесли апельсиновий (офіціантка не записувала ). Спочатку подала його за інший столик, а коли там сказали що вони не замовляли, почала всіх оглядати - кому ж сік? Замовила картоплю печену у фульзі, то вона була напів-сира :girl_devil:
    А коліжанці в страві з креветками попався кусок цалофану....
    Неприємна ситуація....
    Заклад ніби хороший, атмосфера приємна, а такі курйози :sad:

10. zaderyshka

zaderyshka Member

Ми теж розглядали "Шекспір" як варіант і також нам запропонували такі умови, 40 тис. весілля з частиною алкоголю від закладу, усіма стравами, окрім солодкого столу та фруктів. І також не важливо на яку кількість людей.

11. sunset

sunset Active Member

а ми вчора були на Дні народженні в Кулінарній студії))) загалом добре враження, поки ніяких зауважень))

людей було багацько, але нам все приносили оперативненько, 2 Цезаря і капрезе принесли менше як за 10 хв- дуже вразило))))

я замовляла новий салат з качкою- не дуже засмакував, овочі смачні, а от качка щось не очень

замовляли медальони, пасту зі свининою і нову страву з рисовою лапшою- о, це було смачно)))
    коліжанка казала, що медальони пересушили((

а все решта- добре, смачно, але надто багато, навіть наші мужчини себе переоцінили)))

12. Katrine

Katrine Member

сьогодні була в копальні кави. задум закладу загалом цікавий, правда трохи мене напрягли оті каски на голову, ну але в підземеллі то потрібна штука, особливо коли чуєш, що той шоломчик пройшовся по стелі:girl_crazy:.
    все було ок, поки ми не замовили кави в нижніх залах, нібито тільки видобутої з шахти. там в них тільки один її вид, але було цікаво спробувати. люди, поясніть мені, чому вона сіра?? реально то не кава, а якісь помийки:girl_cray:, до того ж, подають її в металевих "криївських" кружках. словом, я розчарувалась...
    в верхніх залах вибір великий, кава хороша і сподобалась їхня настоянка "кавівка", а от знизу в копальні кохве не рекомендую пити. ну і ще в них наразі не проходять локалівські карточки. можливо вони спішили відкрити заклад до новорічно-різдвяних свят, але наразі багато чого є для допрацювання...

13. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

14. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

ми вчора відмічали День народження чоловіка у ресторані "Хутірець". Нас було 16 чоловік. Цінова категорія - +-200грн./ос. Страви усі були смачні, дуже сподобалась качка з яблуками (особливо яблука, бо самої качки було мало, а яблука подавались "гіркою" - здавалось, що були навіть з грушкою - тушковані заздалегідь в маслі та вершках - нямка). Шашлик дуже добрий. Сало їхнє ще краще. Порції не великі, але було всього достатньо. З 19 до 23 була жива музика - натанцювались :girl_dance: Підемо ще.
    Ходили також у вже розрекламовану Золоту Гусю. Сподобалось також. Інтер*єр гарний - просто підвал, цегла, арки, гарні диванчики та стільці. Офіціант Василь :) - дуже прикольно подавав страви - ніс їх на долоні піднявши руку догори :) особливо смішно виглядав із салатом Цезар (порція дуже велика) - здавалось, що зараз принесе на двох долонях з руками догори :) так само потім ніс рахунок..
    Все було смачно - їли салат і банош - теж дуже добрий. А, і музика у них якась така дуже приємна..Не знаю, що за стиль - не лаунж і ніби не джаз... гарно підібрано.. і акустика суперова.

Останнє редагування: 4 Січень 2012
  15. Katrine

Katrine Member

палац Любомирських, що на пл. Ринок, 10. там де були львівські ціцьки:girl_haha: цяцьки.

16. Rona

Rona Мама-йожик

Якщо вам раптом заманеться перенести пізні домашні посиденьки з друзями/родичами в якусь кнайпу Львова і ваш вибір зупиниться на кафе "Цісар", що на вул.С.Бандери, то будьте обережні. В жодному разі не дратуйте офіціантку через те, що вона забуде внести в свій запис замовлення к-ка ваших пунктів і потім ви будете винні (а хто ж іще, ні?), і навіть не смійте нагадувати їй про це, бодай один раз... А брудний посуд з вашого столу теж доведеться прибирати вам і за це теж на вас буде страшенна образа... Зате пізніше, коли вам принесуть чек і в ньому буде дописано ще 6% за обслуговування (чайові ображеній офіціантці), навіть не смійте вимагати книгу скарг і кликати адміністратора. Бо він не з"явиться, а бармен одразу викличе охорону і грізним тоном на увесь заклад прокричить: "Вони відмовляються оплачувати рахунок!" (О, Шекспір перевартався тої ночі в могилі...)
    І охорона (без будь-яких "апазнаватєльних знакав" своєї служби), навіть не розібравшись в ситуації і в тім, що ціна питання 15 грн. чайових (а решту 250 (вартість замовлення) таки оплатили одразу без прирікань), виведе ваших мужчин на вулицю (бо в середині ж камери, я так підозрюю) і будуть розпускати свої білі кулаки і газові балончики... Тільки міліція вас врятує... Ну і ще відео, де дуже гарно видно ті всі "розборки" з приватною охороною. Швидше телефонуйте 102, бо там люди хоч знають, що таке закон і це єдиний ваш захист...
    Бережи вас Бог в нічнім Львові і бажаю більше здорового глузду ображеним офіціанткам (чудово розумію їх важку працю, але ж як то кажуть "назвався грибом - то лізь у кошик").

17. Materynka

Materynka Well-Known Member

Оті % я взагалі щось не розумію. Біля ДЦ в центрі є піцерія Радомир, там теж ті % за обслуговування доплюсовують. То я в них запитала, якщо я сама забираю з прилавку замовлення, то буде без %? Відповідь була Ні, всеодно доведеться платити більше. :girl_impossible:

Останнє редагування: 10 Січень 2012
  18. Rona

Rona Мама-йожик

19. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Згідно ЗУ "Про захист прав споживачів" :
    ст.4 - Споживач має право - на необхідну, доступну, достовірну та своєчасну інформацію про продукцію, її кількість, якість, асортимент, а також про її виробника (виконавця, продавця);

Ст.15 1. Споживач має право на одержання необхідної, доступної, достовірної та своєчасної інформації про продукцію, що забезпечує можливість її свідомого і компетентного вибору. Інформація повинна бути надана споживачеві до придбання ним товару чи замовлення роботи (послуги). Інформація про продукцію не вважається рекламою.

Інформація про продукцію повинна містити:
    6) дані про ціну (тариф), умови та правила придбання продукції;

п.3 ст.15 Написи щодо ціни реалізації продукції мають бути чіткими і простими для розуміння.
    Ціна продукції повинна включати в себе всі податки та неподаткові обов'язкові платежі, які відповідно до законодавства сплачуються споживачем під час придбання відповідної продукції.

Ст.19 Нечесна підприємницька практика забороняється.
    Якщо підприємницька практика спонукає або може спонукати споживача дати згоду на здійснення правочину, на який в іншому випадку він не погодився б, така практика вводить в оману стосовно:

3) ціни або способу розрахунку ціни чи наявності знижок або інших цінових переваг;
    Така підприємницька практика вважається нечесною.
    Суб'єкти господарювання, їх працівники несуть відповідальність за нечесну підприємницьку практику згідно із законодавством.

Підприємницька практика є такою, що вводить в оману, якщо під час пропонування продукції споживачу не надається або надається у нечіткий, незрозумілий або двозначний спосіб інформація, необхідна для здійснення свідомого вибору. Суб'єкти господарювання, їх працівники несуть відповідальність за нечесну підприємницьку практику згідно із законодавством.
    ВИСНОВОК: - інформація щодо збільшення ціни за послуги за рахунок обслуговування має обовязково бути вказаний споживачу в доступній для нього формі для того, щоб споживач вільно міг зробити вибір - платити за таку послуну чи відмовитись.

20. allusya

allusya Well-Known Member

Якось зустрічала дану "послугу" в меню, хоча не завжди. Інколи треба уважно читати меню, може мілким шрифтом і написано вартість обслуговування :) . Хоча я взагалі дуже рідко де зустрічала вказані %, самі давали на власний розсуд.

Статус теми:
Закрита.