Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Heureuse

Heureuse вірю...

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

вчора вечеряли в Япі
    загалом любимо цей заклад, але шось трохи споганились вони..чи то ми так попали, не знаю..
    офіціант був...дивний, м'яко кажучи :girl_crazy: на питання "яка заправка до салату" довго думав, дивлячись в вікно. потім вродив одне слово "рибна". далі ше раз глянув в меню і каже мені "нема огірків". я не в'їхала, кліпаю на нього, він на мене. через секунд 30, він опритомнів і більш зрозуміло пояснив, що в них огірки закінчились, тому салат буде без них. добре, кажу. в результаті приніс з огірками :biggrin:
    як тільки замовили роли, він відразу ж- "на роли чекати годину!". і то при тому, що людей було не надто багато, як завжди в принципі. це не сподобалось.
    плюс в максі-ролах, з максі була лише назва- на вигляд вони були навіть менші ніж звичайні...ну але смачні.
    отаке. будем сподіватись, що то в них був невдалий день...

Останнє редагування модератором: 12 Грудень 2011
  2. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

Дівчата, потребую Вашої допомоги, маємо незабаром ювілейчик разом з чоловіком, шукаємо ресторан на чол. 25-30, бажано із живою музикою, і по можливості окремий зал, були вже в "Святославі" (Винники) :girl_tender:, "Колибі" (БРЮХОВИЧІ), "Гуцульському дворі",...але, або нам не підходять умови, або в них вже зайняте місце, розраховуємо на 250грн. з чолвіка (+-), порадьте!!!!!!!!!!!:girl_yes:

3. Artemida

Artemida Well-Known Member

Ми святкували хрестини в ресторані "Прем'єра Львівська", що в центрі (Руська,16). Зал окремий (мають кілька залів), легко вмістили 28 людей (хоча діткам бігати місця було малувато), їжа смачна, свіжа, порції великі. Обслуговування хороше, офіціанти працювали швиденько і тихенько :girl_smile: Вийшло трохи менше 200 грн на людину. Правда не в курсі, що там з музикою, бо нам не треба було, але в цілому дуже сподобалось.

4. smallyUa

smallyUa New Member

Були вчора з подругами в Del Pesto. Багато начиталася тут про нього та й ще на тижні надумала похід. Сподобалось, навіть дуже.
    Сам дизайн...
    Шикарнючо всередині (я обожнюю а-ля старий французькогий інтер'єр) - затишні кольори, біленькі столики і стільці, біленькиі "зістарені" меблі, кольорові і !!! чисті скатертини на столах, посуд чистенький, вишуруваний - взагалі нічого такого, щоб не сподобалось чи насторожило не побачила! :girl_tender:
    про кухню...як на мене, вибрати є з чого + помірні ціни...багато є цікавих трав (не там...смажена картопля, чи смажена риба і т. д.) десерти теж оригінальні.
    Офіціанти:
    Усміхнені, уважні і акуратні. Враховуючи те, що колись працювала сама офіціантом і часто до всього придираюся, вчора не робила нікому зауважень :girl_crazy:
    P.S. Замовляла смородиновий чізкейк...ммммм, смакота...здається, що він був приготовлений з домашнього сиру, а не з магазинного, бо пахнув і смакував саме якось по-домашному :nyam2:

5. kati

kati Well-Known Member

Раджу "Рафаель" ! були там нещодавно ена юбілеї в коліжанки.В неї якраз така кількість і була- другий поверх окремий великий зал, плюс додатковий окремий зал для танців. Багато місця, є одразу ж виїхід на терасу( зручно для перекурів,не потрібно спускатись на 1 поверх)
    Кухня досить смачна, а ціни демократичні. ( якраз в суму 250 і вложились)

Напишу декілька вражень про останні відвідини общєпітів:)

На свій дн ходили з подругами в Пан тао. Була там 2 роки тому на одному дн, мені тоді все сподобалось ось і вирішила туди піти.
    Моя оцінка закладу- 5. Все сподобалось-обслуговування на рівні( все нам гарно підказала дівчинка офіціантка, що смачненьке взяти, які страви досить великі і варто взяти одне на двох)
    Кухня смачна- все свіженьке і смачне.

Потім були ще на одному дн подруги в Пекіні.Ми всі були там вперше...ну чомусь я очікувала більше від того закладу.
    Ніби й непоганий ,але щось не те..
    Кухня так собі. Три гарячі страви які ми замовляли були під одним і тим самим кисло солодким соусом, ну шось нічого мені не сподобалось щоб аж так.
    Ще враження підпортив офіціант- абсолютно не професійний, не ввічливий, ніц не порадив з меню, на питання "порадьте щось смачне з телятиною" відповідь" у нас все смачне" і все. Плюс напартачив нам з десертами. Принесли чай і тільки через 20 хвилин фрукти в карамелі( але вони були досить смачненькі)
    Не думаю що ще схочу піти у цей заклад, краще в пан тао вже на китайську кухню

А вчора святкували юбілей кумасі у гуцульському дворі. Все було ну таке смачнюще, пальчики оближеш...тільки крижавки їхні не крижваки, а хз шо. А все решта безподобне. Обслуговувааня, музика, все дуже дуже сподобалось..Гуцульсткий двір дуже вдалий заклад для таких забав.

6. tasha

tasha New Member

Ми теж вчора вечеряли в Гуцульському дворі, після закуп на Південному. Дуже мене нервує там одна річ, це коли офіціант дає одне меню на 3-4 людей. Меню там досить велике, тому або один сидить і читає вголос, або чекати на то маню довго і нудно. А страви там і справді смачні і ціни адекватні.

7. sunset

sunset Active Member

неа- то в них завжди))) роли і набори ролів- найменші з усіх суші-барів в яких я була, смак- таке ж як усюди, але офіціанти *потеряні* таки правда!

спитали різницю між 3 салатами- у відповідь- Ну один з селерою))) правда, коли спитали за пиво - то порадив таки досить непогане- варфштайнер(тепер одне з улюблених)

була там разів 4- бажання йти туди не виникає(((

до слова про суші- були в Сушия в КК, завжди все подобалось, а того разу вирішила я спробувати щось нове- замовила теплий класичний рол, такої несмачної штуки я давно не куштувала(((
    олія згіркла- від чого сам рол на смак як пересмажена каша з гірчинкою:girl_mad:

решта компанії не виділялись і замовили стандартні роли- все було смачне, а я мусила дозамовити солодкий банановий рол для розради)))

8. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

То в принципі незручно, мене теж така річ всюди трошки дратує :)

9. Materynka

Materynka Well-Known Member

Теж вчора була в Дель Песто, враження досить приємні, окрім знайденого целофану у своїй пасті, і шерстинку в десерті. Настрій мала хороший, тому не сварилася. Але якби попало волосся, ух їх би не поздоровилося. Незважаючи на це при нагоді зайду ще до них

10. mamaMari

mamaMari New Member

Порекомендуйте, будь-ласка, хороший заклад харчування для бенкету на 30-40 чоловік з місцем для танців для такої кількості людей, бажано в міст Львові, передмістя розглядаю в другу чергу. Буду вдячна за допомогу

11. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

гуцульський двір

12. magic

magic Well-Known Member

ми туди з чоловіком йдемо на святкування Нового Року)))

13. zaderyshka

zaderyshka Member

Були з діваськами нині в "Ліверпулі", пиво просто клас! Досить специфічне на смак, але я люблю таке, трохи солодкувате і пряне, то Ліверпуль напівсвітле, а Ліверпуль Лагер, то вже для любителів більш класичного пива. Ціни дуууже демократичні і порції дійсно нормальні. Інтер'єр теж мені сподобався, диванчики, великі телефізори, загалом сподобалось!
    "Три мітли", багато чого ще недороблено, але загалом приємно здивувало обслуговування. Заклад новий і багато страв просто не розрахували. Оскільки замовлених нами страв двічі не виявилось в наявності через наплив люду, то нам принесли дві страви в подарунок з вибаченнями за очікування. Несподівано досить. Маслопиво штука смачно дійсно, лате дуууже добре і шоколад ельфійський теж класний. З наступного тижня обіцяли розширення меню. Підем ще з чоловіком.

14. sunset

sunset Active Member

приєднуюсь до позитивних відгуків, пиво- дуже великий вибір, те що ми пробували- Ліверпуль - кльове, мені таке подобається
    страви- смачні і великі- ми брали сендвіч- бургер і курячі крильця, все дуже відчутне)
    мені вистачило б і пів порції крилець)))

для великої компанії і гарних посиденьок- саме воно, і на диво, як для пабу зовсім не накурено)

15. LuBimaya

LuBimaya New Member

Дівчата, а хтось може сказати, скільки в них з людини на бенкетне меню? І чи можна приносити своє спиртне?

16. kati

kati Well-Known Member

конкретної суми нема, але виходить в межах 250 грн

можна. і солодке і фрукти

17. Bonita

Bonita Member

Назва така оригінальна, а де це є?
    А мені вчора вечором так захотілося стейк, що аж не могла. Зайшли в ЗеГриль, но було дуже шумно вийшли і поїхали в Динамо Блюз. Враження від другого відвідування цього закладу змінилися (перші були негативними). З мінусів - знову холодно в залі і відсутність гарячої води в крані. Зате стейк був ну дуже смачнющий, соковитий, великий і ніжний-ніжний. Порція салату з капусти вразила своїми великими розмірами, ну і салат з помідорів і моцарелли теж смачний і що приємно, моцарелла була порізана товстими плястерками. Приносять нам в кінці рахунок, оплачували карткою від Приват банку, коли принесли чек для підпису то сума була на 20% меншою, на моє запитання офіціант відповіла, що в них з цим банком є договір і дають такі знижки. Було надзвичайно приємно (хоча про це ніде не вказано) завітаю туди ще.

18. LuBimaya

LuBimaya New Member

19. oksumoron

oksumoron Active Member

багато разів читала тут відгуки про "Зе Гриль"
    вирішила і я також написати трішки своїх вражень!
    загалом була майже всі разі у великій компанії, і завжди було місце для всіх, і дуже затишно там!
    м"ясо перепробувала майже вже все, бо кожен раз брала щось нове! загалом пробувала телятину (завжди прошу- добре прожарене, і ше ніколи мене не підводили), але от картопля печена мене розчарувала!
    правда була і незадоволена одного разу! робили ми маленький корпоратив там, і прийшли по 9! доки замовили, доки поговорили то вже було майже 10! замовлення чекали 40 хв (а замовили ми суші), приходить офіціантка і каже, що рис закінчився. а варити вони новий не будуть, бо в 11 закриття і немає сенсу! тоді ми всі давай замовляти салати, щоб хоч щось поїсти! і за 10 хвилин нам приносять суші (!!!) на наше здивування офіціанта повідомляє, що рису все таки трохи знайшлося і вони зробили лише перші 3 замовлення (нас десь 8 було).
    загалом ситуація була дуже дивна! ті суші ми всі пробували разом, і були направду дуже смачні, і великі!

ще один заклад "Академія" на С. Бандери (загалом гадюшник), і давно я вже там не була, АЛЕ яка в них піца! місце як таке, не вражає, бо збираються дивні молодики і розпивають алкоголь свій, там ж! АЛЕ зате піца на дровах в них готувалась за довго до появлення всіх інших закладів з назвою "піца на дровах"! лише заради цієї піци була готова туди зодити!

20. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

від 250-300грн., залежить що ви хочите бачити на столах, можна і спиртне своє.

Статус теми:
Закрита.