Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

ми з чоловіком теж там сьогодні були. прийшли, бо назва закладу обіцяла смачну піцу з печі.
    отож, дизайн дивний (дерев*яні стіни, ковані поруччя сходів, російські та інші пісні зокрема у виконанні Олександра Рибака) - не вразив нічим особливим, Папа Карло та інші персонажі чимось були схожими на відомих політиків :). На санвузлах дизайнер взагалі відпочивав. Ми сиділи у першому залі - офіціантки "огризались" одна до одної. Мішечки, в яких подавали виделки й ножі не найкращого санітарного стану.
    на наших очах офіціантка намагалась щось відколупувати пальцем від вже вимитих виделок. не знаю, чи це їй вдалось, проте вона відкладала їх в бік.
    щодо самої піци - мені сподобалась. ми брали їх фірмову - "Тралі-валі" - замовлення принесли дуже швидко. Проте вже через хвилин 40 мені почало першити в горлі - я думала, що то лише в мене, тому мовчала, але чоловік першим заявив що в нього якась печія.
    Більше ми там нічого не пробували. Враження - нічого особливого. Піца на смак непогана. Другий раз навряд чи туди підемо. по вулиці Крива Липа кафе з аналогічною назвою подобається куди більше..

2. lawyer

lawyer Member

A la minute
    дизайн простенький, офіціантки ввічливі, щодо страв, то сподобався суп-крем із шпинату з лососем, суп з лосося "Буйабесс"-нормально, як звичайна зупка, хіба з смачненьким лососем, не сподобалася 1. качка з фруктовим салатом - не було цілісної страви, був манюсінький кусочок качки і якісь вже дуже "втомлені" овочі-фрукти + незрозумілий соус-джем, 2.салат "цезар" - та ж причина, не було якоїсь гармонії у цій страві, 3.соки подаються в упаковці, а не відразу в стаканах
    Маккафе
    як на мене, то ціни не відповідають якості. малесенькі шматочки тортиків, асортимент скупенький. але продавці-офіціанти привітні, завжди щось спитають, порадять, їм "+". хоча їхнє смузі люблю, а дуже-дуже люблю такі ванільні печенька з молочним шоколадом (подають підігрітими)
    Деліс
    думаю, тут багато говорити не потрібно:). гарний заклад, велика територія, смачна кухня. з недоліків: 1.резервували столик наперід, а коли прийшли, то про це забули:girl_blush2: і нам пощастило, що якраз звільнився столик і його швиденько прибрали, 2.дуже довго викликали офіціантів, які ніяк не хотіли з'являтися (кожен раз дзеленькали по декілька різів:girl_mad:), 3.офіціанток, які нас обслуговували, чомусь було кілька, весь час плутались між собою, 4.принісши нам гарячі страви, забули принести прибори, ми вже подумали, що у них смообслуговування:girl_haha:.
    замовляли салат-мікс з горішками-сподобався, салатик з латуком, чері і ще якоюсь травичкою - так собі, таки надто багато там трави:girl_haha:, медальйони з телятини в беконі - нямка, соус - люкс:girl_dance:, фуа-гра під грушевим соусом - така ніжнааааа, на десерт - яблучні струделі з морозивом і горішками - смакота, а от простеньке капучіно мене не потішило, дуже гірчило і подання неоригінальне.
    саме місце, де ми сиділи, - клас! мякесенькі диванчики, гарненький інтер'єр, запалена свічка, закриті шторки - короче, рамантіка!!!!!!!
    та й і надворі можна сидіти, вкрившись пледом і гріючись від уфо:)

Останнє редагування: 31 Жовтень 2011
  3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Щодо Делісу, то їх черепашкове обслуговування мінімально засмучує, але коли подають страви про то забуваєш:) “Карне о Садо” з фуа-грою і Креп iз грушевою начинкою страшена нямка:nyam2: Дуже кльово там відпочивати, коли гарна погода і малеча бавиться на майданчику

4. lawyer

lawyer Member

5. Vushenjka

Vushenjka New Member

Підкажіть будь ласочка, де можна гарно відсвяткувати 20-ліття?...бо ніяк підходящого варіанту не знайду...знайомі порадили ресторан атмосфера...

6. bora

bora Well-Known Member

Хм..тоді думаю в них якість тієї страви в принципі змінна.)))) Тиждень тому брали їх в них - були пересмажені. Висказала їм. Мені відповіли, що в них медальйони тільки одного ступеня прожарки подаються (отакого як биток дешевий пересмаженого). А тут навпаки чую..

Нині вчергове засмутив улюблений раніше Динамо-блюз. Салатні листки в салаті - зів"ялі, чорні. Смак того салату - швидше масний. Соус..якийсь недобрий. шо з ними сталось..
    Кілька днів тому там подали геть перемариновані стейки..розчаровуюсь дуже.

7. Tanju

Tanju Well-Known Member

8. Virner

Virner Well-Known Member

Захотілось мому мужу на днях бурітос. Ну, думаю, 100 років не була в "Картопляній хаті", пішли... Так як часу у нас було небагато, бо у мене планувалась зустріч за півгодини, то погодилась майже без вагань. Сіли за столик біля вікна ( не дуже люблю їсти, коли повз проходять перехожі), але то не так важливо було, бо на довго ми б там не затримались. Замовили бурітос, принесли нам через 15 хв. і тільки-тільки принесли...заходить бомж:girl_impossible: Такий весь немитий, бруднючий і ванючий...фу, як згадаю...:girl_devil: І починає він до кожного підходити і щось там клянчити. Я дивлюсь на офіціантів, а вони вдають, що не помічають. Апетит мені вже пропав. Підхожу до офіціантки і спокійно кажу, щоб слідкували хто заходить,бо відвідувачам неприємно. Вона ж з абсолютно спокійним лицем повертається до своєї колеги і запитує "То він так має ходити?":khomyak:А та відповідає "Та він тут кожен день :khomyak: ходить". І тут цей бомж підходить до нашого столику і сідає за нього:khomyak:
    І що Ви думаєте, мені таки довелось його прогнати, при чому він навіть не заперечував, я лише сказала "Станьте з-за нашого столу і вийдіть з приміщення, будь ласка". Ось так ми поїли бурітос...

9. rododendronia

rododendronia Member

а у Вас є яксь особливі побажання, що це приблизно має бути , де ? яка цінова категорія ?

10. Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

Відсвяткуйте в старгороді, весело, молодіжно!

11. Vushenjka

Vushenjka New Member

Взагалі-то хотілося, щоб було гарно всередині, так як фотограф намічається...ціна до 250 грн за людину)

12. tasha

tasha New Member

Дуже шкода таке чути, бо все плануємо поїхати на їх стейки, особливо після останнього візиту в Амігос (я так розумію це той же Зе гріль, але в Кінг Кросі). Взяли з чоловіком там стейки, принесли якісь м"ясні кораблики, бо на стейк то мало було подібно, м"ясо пережарене, досить тверде, зовсім не сподобалось. Ну і порція самого стейка як на мене то завелика, таке враження, що хочуть чим побільше дати м"яса, щоб рахунок вийшов солідним. Подивилась в чек, то за два стейки 180 грн, розстроїлась, бо реально було шкода тих грошей, а ще як порахувала скільки би я м"яса на ці гроші купила....

---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:53 ----------

А Шекспір не підійде?

13. Vushenjka

Vushenjka New Member

а я вкладуся в 250 грн/особу?)

14. Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

Аналогічна ситуація трапилась зі мною півроку тому в Челентано на Виговського. Правда, там не бомж, а така якась не дуже чиста бабця почала ходити від столу до столу гроші просити. Я спочатку попросила співробітника закладу випровадити цьоцю за двері, оскільки спостерігати таке видовище за обідом, м'яко кажучи, не дуже приємно. Працівник відмовився. Я була змушена зробити запис у книзі скарг. Але каюсь, більше я там не була, і що мені відповіла адміністрація закладу на мою скаргу, не читала. От щойно згадала, можливо завтра зайду почитаю.

15. svoboda

svoboda Member

16. zaderyshka

zaderyshka Member

Таке явища я спостерігала фактично у всіх закладах "Картопляної хати" і "Челентано". На зауваження персонал взагалі не реагує. Найгірше в Челентано на вул. Тобілевича і вул. С. Бандери на проти Церкви Ольги і Єлизавети. Там просто нереально сидіти і щось перекусити, щоб хтось не зайшов і не смикнув. Дуже неприємно там себе поводять цигани, вони просто хапають за руки, одяг. Мене це неймовірно дратує.

17. Іриска

Іриска Well-Known Member

я про Кулінарну студію "Крива липа"... вчора подруга запросила на посиденьки туди, отже: інтер"єр цікавий, не скучний; персонал привітний і не нав"язливий - офіціантка приходила час від часу і питала чи все смакує і чи нічого не треба, хоча кілька раз приходилось її кликати, але то таке... кухня: я замовила морозиво з фруктами і мартіні, то була мега порція за 31 грн, дуже вишукано подано і дуже смачно)))) подруги брали пасту з телятиною і якийсь такий типу величезного гамбургера (запечена чи підсмажена булочка діаметром так см 12-14) в середині салат і великий кусень м"яса, збоку запечена по-домашньому картопелька... до того подали 2 різних соуси, казали, що дуже смачно, та й порції мега великі. Ще брали коктейль "Гов ту будапешт"...я попробувала лише - то був також смачний!

18. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Уявіть собі, що навіть у Рівному в "Челентано" зі мною був аналогічний випадок, коли до кожного столика підходила циганка похилого віку і нагло вимагала, щоб їй щось вділили зі столу, або сама без дозволу брала- в кого шматочок піци, в кого- пакет недопитого соку... Персонал на це абсолютно ніяк не реагував! Я була в мега-шоці від побаченого...

19. rododendronia

rododendronia Member

Мені подобається Атмосфера, досить вишукано але думаю може бути скучнувато.
    Старгород думаю дуже хороший варіант і в 250 грн вкладетесь точно.
    Ще мені подобається клуб Мікс , спокійно затишно ну і дискотека нікуди їхати не потрібно!
    Княжий Келих , Галерея але не впевнена що вложитесь в ту суму ((
    Все залежить від того що Ви хочете. Затишно посидіти а потім в пляску . Чи одразу зажигать ))))

20. Vushenjka

Vushenjka New Member

спочатку думаю треба всіх нагодувати, а потім можна і поскакати))

Статус теми:
Закрита.