Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

Була минулого тижня в "Тралі-Валі" Піноккіо. Все що мені сподобалось це інтерєр.
    Піца була кислувата (напевно з соусом переборщили), а лазанья :beee: жирна а листи лазані твердуваті, і юшку мені принесли після того як я два рази нагадувала.
    Як завжди приємно радують Соняхи:good:
    Вчора там сиділи. Страви на мангалі смачні, шашлик не пробувала, але чоловік казав що смачний, і перші страви також смачні.

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

вчора вечеряли з друзями в Динамо-Блюз, вперше були шоковані обслуговуванням, точніше повним абсурдом замість нього. Офіціантка то плутала і приносила не ті страви і не ті напої, то просто дещо не приносила поки 3 рази не нагадаєш, про відсутність послідовності в подачі і неодночасному поданні страв взагалі мовчу:8: На всі прохання ствердно кивала головою, але в результаті вони не виконувались. Одним словом-якщо відвідуєте цей заклад і бачите, що ваш столик збирається обслуговувати мила дівчина Олеся, або підводьтеся і пересідайте:girl_haha: або просіть іншого офіціанта:girl_yes2:

3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Вже десь писала про нього. Салати ніби великі порції, а мясне - то тре на тарілці шукати. Ну і не все смачне як на мене.

4. Wonder

Wonder New Member

була вчора в Дім Чаю Вікторіан (на вул. Краківській), враження найкращі
    дуже миле обслуговування, тортики непогані, ціни приємно здивували, інтерєрчик милий :d23:

5. kvVItKA

думали сьогодні там пообідати, муж ввів в телефон назву закладу, показало, що на пл. Соборній, ми і так обійшли і сяк ту Соборну, а потім до нас дійшло, що то кіоск де чай продають, а не ресторанчик:girl_haha:. До Краківської було йти далеко, тому обідати пішли в Бьянко Россо, смачно, хлопці офіціанти ну просто чууудові, але обслуговували нас сьогодні якось дуууже довго:sad: не розумію чому:dntknw:

6. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

а ми вчора черговий раз переконались, що Номер один, то наш заклад;)
    кухня файна, напої супер, офіціант прикольний, обслуговування загалом ще ні разу не підвело;)

7. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

А ми дуже часто ходили в Гопак на Науковій! Завжди все було ок, а після вчорашнього відвідування напевно не скоро туди підем. Замовили багато всякої смакоти, особливо сманюща була картопля з салом по -гопаківськи. Так от взяли три!!! картоплиниі заплатили за них 77грн. Я була вшоці!!!! Шкода що ми її спочатку з"їли , а тоді принесли рахунок, виявилось що та бульба заважила 700 грам!!! в меню бачили що ціна за 100гр-11грн, але що три бульби-700грам навіть не могли подумати! також шашлик з телятини(ребра) був ну дуже не смачний, відчувалось що маринований був дуже давно!!!А от сервіс хороший, все швиденько!

8. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Так-с, згадала, шо я була у новому (для себе) закладі і не поділилась враженнями :cool: У суботу занесло нас (за відгуками форумлянок, між іншим) у "пречудесний" віскі-паб "4Friends". Голодні були аки вовки, тож назамовляли всього багацько, а саме: пиво, водку вкусную (для чоловіка), коктейль "Сєкс на пляжі" (для мене), прошутто, сало з грінками, телячі медальйони під соусом "песто"+ картопля по-домашньому, стейкогамбергер+картопля фрі....вроді всьо. Обслуговувала нас дівчинка-стажер, Оля. Таку швидку у приготуванні (себто нарізанні) річ, як сало/прошутто несла хвилин зо двайціть:eek: Ладно, принесла. Сала виявилось багато на тій тарілці, а от гріночок було скупо - штучок зо шість тонененьких вузеньких скибочок, які, звісно, зникли в мгнавєніє ока, а сало (дуже смачне, між іншим!) зосталось. Гарячим і не пахло, тому чоловік викликав оцю Олю і попросив принести ше трошки грінок. Ага, до речі - прибори до того сальця і прошутто нам не подали, на запитання, де вони, Оля сказала: "Так ми вам їх подамо до гарячих страв!" :crazy: (файно, їсти сало руками, подумалось....)
    Вобщєм, принесли нам гаряче (до слова, так собі - стейк на булочці був жилякуватим, картопля по-домашньому без солі-спецій, несмачна, загалом), а гріночок-то німа...:ireful1: Наїлись ми отим усім, чоловік задзвонив Олі запитав "А де наші грінки?", Оля відповідає : "А у нас ше є клієнти, крім вас!", чоловік сказав, шо грінок нам уже ні нада, наїлись, мовляв. Оля каже : "Добре" і за хвилину їх приносить зі словами, шо вони вже от якраз приготувались....!:crazy: Мдя, 25 хвилин підсмажувати кілька скориночок хліба...Понесла назад.
    Просимо рахунок. Нєсподзянка смерфова - у рахуночку грінки за 27 грівасєй!!:eek: Викликаємо Олю - нєма уже, пішла додому. Приходить адміністратор, шото чеше, шо він забув, шо грінок ми не їли. На запитання, чому кілька грінок із купою мегасмачного сала коштують 29 грн., а самі грінки - 27 грн., відповідає, шо таке у них, бачте, ціноутворення:crazy: Я, канєшна, ламер у ціноутворенні, але так і хтілось у них замовити кілька порцій сала по 2 грн. собі додому...
    Рахунок виправив, дав знижку у 15%. Але, чесно кажучи, немає бажання відвідати цей заклад іще раз:beee:

9. gladiolys

gladiolys Member

Також його відвідували і також враження не дуже. Обслуговування було в принципі нормальне, приносили все швидко, але от ті страви що радила офіціантка виявились не дуже смачними. Картопля також була ніяка, якась чи пережарена чи просто розігріта. Стейки і м'ясні палочки такі собі. Їхнє пиво як на мене нічого особливого. Було сильно накурено і шумно. Але з плюсів що довго працює. Взагалі мені не дуже сподобалось, але може ще колись і зайдем.

10. kvVItKA

обідали сьогодні в Кафе 1. Щось ми з мужем мали упереджене ставлення і після одноразового відвідування кілька років тому більш туди не заходили, але я сьогодні вмовила спробувати ще раз, дякуючи відгукам на форумі:)
    салат з грушкою і пармською шинкою смакував мені менше ніж салат з креветками ( чи то в тарілці мужа завжди все смачніше:girl_in_dreams::girl_haha:), кіш лорен мені дуже сподобався, паста, равіолі і мідії сказали чоловіки, що непогані:)
    з цим на 100% погоджуюсь
    загалом сподобалось і атмосфера і обслуговування і подача страв. От тільки ті стільці насторожують, особливо старших мужчин в тілі:girl_crazy:

11. Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

Цукерня. Сто літ там чомусь не була, зате потішила свій суботній вечір приємними смаколиками і атмосферою. Колись старашенно любила «Кремівку» :nyam2:. Смакота і зараз неймовірна, єдине, що здалася мені захолодною, їй би трохи після холодильника перед подачею на стіл постояти.
    «Шварцвальдський» - на висоті :nyam2:
    Офіціанки вічливі, атмосфера - затишна. Але мінус - путанина з рахунком, коли замість решти принесли суму замовленого. Та то дрібниці.
    Піду ще, сто літ не чекатиму ;)

12. Іриска

Іриска Well-Known Member

пробігала нині повз Челентано на Саксаганського і так захотілось курячого салату з ананасами... зайшла, сіла - принесли меню.... 5, 10,15 хв - ніхто не підходить, починаю крутитись і заглядати чи хтось до мене підійде (зайняті 2 столики з моїм включно).. за 20 хв прийшла офіціантка, я замовила і вона пішла. Майже зразу принесла какао з молоком (чи то молоко з водою і трішки какао?) і пропала... принесла мені той салат з курки майже за 20 хв... салат - не солений і не перчений взагалі, картопля напівсира.... 2 кусочки ананасу такі 1см*1см.... яблука взагалі не було... а сіль і перець навіть не стояли на столі і ніхто не збирався їх принести((( дуже розчарована... так любила їхній салат!!!

13. lawyer

lawyer Member

а що воно взагалі собою представляє???
    бо колись на цьому місці був дуже гарний ресторан з цікавим дизайном!
    тому я дуже здивувалась, коли побачила, що тепер там відкрили Челентано, але не звичну піцерію, а ristorante)

14. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

практично нічим не відрізняється від звичайної пійцерії,лише в піцерії сам підходиш і замовляєш,а там офіціант,сервірування столу,гарно подані страви.
    ціни дещо вищі ні в інших піцеріях челентано.
    мені там подобається,все акуратно і спокійно,і завжди швидко замовлення приносили.

сьогодні вечеряли в Хутірці,дуже смачний салат Цезар,порції великі,якість відповідає ціні.
    трішки довго чекали,але загалом все сподобалось.

15. tuti

tuti Well-Known Member

в мене співробітник був в цьом Челентано. Замовив салат, принесли швидко, але з додатковим інгридієнтом, який не був вказаний в меню - тарганом :bad::bad: тому я туди ні ногою

16. kineret

kineret Вірю в диво...

Начиталась тут позитивних відгуків про цей заклад і вирішила обов"язково там побувати. Сказано - зроблено. Зайшли ми з подругою в №1, оскільки вдень було тепло, то сіли як всі на вулиці. Враження від цього закладу тільки позитивні. Я от тільки не зрозуміла одного...там столики тільки на вулиці чи то просто поки гарна погода всі "ловлять" останні промінці сонця?

17. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

зовсім ні. всередині є столики, правда, їх небагато. там є 2 маленькі зали (кімнатки) у дуже затишному стилі. І шкіряне крісло теж є :)

18. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Сьогодні святкували мої вчорашні іменини з чоловіком та донькою вечерявши в ресторані грецької та середземноморської кухні "Пафос".
    Як ніколи, задоволені були всі та всім. Цікаві страви в меню, гарно сервіровані та смачно приготовані.
    Замовляли салати та основну страву. На салати довелося чекати десь 20-25 хв. Проте вони дуже приємно потішили смаковим поєднанням. Навіть моя перебірлива дитина без "мявкання" справилась із салатом, а їй вгодити дуже важко.
    Основна страва була подана практично після того, як забрали спорожнілі тарілки від салату. Також усе було дуже смачним. М"ясо чоловік відзначив, як мяке та соковите, я ж була дуже задоволена з рибки-доради у виноградному листі.
    Десерт ми вже не осилили (порції цілком достатні, не особливо великі, це загалом їмо ми мало :girl_wink:).
    Інтре"єр в малому залі із стилізованими триклініями (греки їли напівлежачи на ложах-кліне). Відповідно там лише три столики, які оточують диванчики із подушками, що автоматично зумовлює спокій та розміреність відпочинку, а не відчуття натовпу. Хоча деякі декоративні елементи оформлення немають нічого спільного із Грецією чи Середземномор"ям.
    Обслуговування було також на рівні. Не нав"язливе, проте привітне та вповні ознайомлене із стравами в меню та особливостями приготування.
    От, тільки якщо вже і придиратись, то був один нюанс. Двері до кухні з цього малого залу дуже близько до столиків, відповідно процес приготування (який на щастя відбувався мовчки) із стуканням та шурганням трохи доносився до залу. Але в милій та потішній розмові нам це не заваджало.
    За описом в меню спокушало спробувати ще багато різних страв, то ж наступної нагоди точно плануватимемо вечерю у "Пафосі".

19. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дім легенд. Давно хотіла побувати в цьому закладі і ось "мрія" здійснилась. Обслуговування на 2 з мінусом. Нам принесли каву, а на яблучний штрудель прийшлось чекати годину (якщо не більше)!!! Еклер був не першої свіжості і теж на нього чекали хвилин 40. Крім того не змогли скористатись знижкою, бо офіціантка заявила, що вона тут тільки третій день працює і їй щось там не виходить :girl_devil: Жалітись на офіціантку не було настрою, тому просто залишили її без чайових. Посуд в цьому закладі дешевий китайський, аж неприємно було їсти з тої тарілки в червоні квіточки...Хоч може то частина інтер"єру?..не знаю. Загалом, розчарована закладом, як і більшістю з мережі Локаль.

20. kvVItKA

а ми вчора вперше отримали задоволення, відвідавши один з їхніх закладів -Масонську можу. Я була налаштована скептично, але ми сіли за кльовий столик, що вікнами виходить на Ратушу і хоч я не люблю сидіти спиною до дверей-входів, таке розташування
    офіціант був надзвичайно приємний і з"являвся-зникав, якраз коли треба було. От тільки карпаччо нам принесли після салатів, попередньо перепросивши, я того не їм, але чоловіку смакувало. Салати, як для Локалівського закладу великі і нормальні, не скажу, що в захваті, бо заправка мене не дуже потішила. Ми замовляли гриль-мікс, мяско було дуже ніжне, овочі гарно пропечені, от тільки нащо все щедро присипано однією приправою не знаю:girl_in_dreams: той мікс ми недоїли і мяско нам спакували з собою. А, ще був дуже смачний чай. Загалом сподобалось, атмосфера дуже затишна. Чи хотіла б там знову обідати? швидше ні, а от попити чайочку і подивитись на те, що біля Ратуші відбувається так. А ще там стіл правильної для мене висоти, можна йти туди щоб писати листи ггг

Статус теми:
Закрита.