Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

Якщо ви не особливо цікавитесь футболом, то перед тим, як іти в "Старгород", раджу дізнатись, чи не буде там трансляція матчу. Ми сьогодні півтори (ну чи скільки там) години змушені були перекрикувати коментатора :girl_mad:

Ну і ще. В якості реклами майбутнього шоу, сьогодні у "Старгороді" хвилин 10-15 виступала Червона Шапочка. З пиріжками. З кошичком. Голенька :girl_blush2: (Але в трусиках). Ага-ага, під пісеньку "Если долго-долго-долго, если долго по дорожке.." :girl_crazy: То було вже близько 12 ночі. Такщо раджу з дітками там так довго не затримуватись.

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

а я хочу порадити вам ресторан "Хутірець" на перехресті Стрийська-Наукова. Там дуже просто і дуже смачно! персонал порядний. Ціни дууже демократичні.

3. Іриска

Іриска Well-Known Member

мій чоловік дуже його полюбляє, часто з друзями туди на м"яско ходять, тепер вже більше ніж Гопак йому подобається)

4. Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

Підкажіть, будь -ласка точну адресу і контактний телефон в "Хутірець"

---------- Додано в 21:50 ---------- Попередній допис був написаний в 21:49 ----------

Гугл дає Стуса 47, чи то він?

5. nalia

nalia Member

Там зараз "шашличний двір"

6. Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

А "Хутірець" де?

7. nalia

nalia Member

"Хуторок"-це теперішній "шашличний двір"

8. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

9. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Недавно сиділи в кулінарній студії "Крива Липа" Класно там і смачно:nyam2:
    а порції таааакі великі що я пожаліла що замовила десерт. бо реально після салату і борща, який там подають в хлібі, я вже нічого більше не могла їсти.
    Приємна офіціантка і на страви ми довго не чекали хоча столики майже всі були зайняті. Ще туди завітаю:girl_yes:

10. Іриска

Іриска Well-Known Member

це на перехресті Наукова/Стрийська з боку Сихова (Хуторівки)

11. Alicia

Alicia Well-Known Member

12. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Якось мали нагоду з коліжанками відвідати ресторан-садочок "Батяр" (вул. бічна від Гнатюка,біля міліції).
    Дизайн інтер"єру - типово львівський, кухня добра,порції великі- на двох можна ділити, затишно, мені сподобалось.:)

13. Іриска

Іриска Well-Known Member

то був Хуторок, а на Стрийській "Хутірець"

14. Wonder

Wonder New Member

а хто вже був в кафе "Open", ніби так в проїзді Крива липа? (воно таке з скляними дверима і білими шторами)

сьодня вперше побачила, цікаво що там? :girl_cool:

15. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Були сьогодні у "Великій тарілці" на Валовій (щойно відкрилися). Чомусь не сподобалося. Столики розмішені якось не зручно. Тобто для великої компанії ніби непогано, а якщо люди по двоє, то виходить, що всі сидять близько один до одного. Правда там є ще зали, але я їх не бачила. Замовили піцу - така сама як в Чілінтано (така тоненька), а ціна вища більше як у два рази. Не знаю чи то у них ножі тупі, чи піца тверда, але різати було дуже важко, так що піцу ми недоїли, не вистачило терпіння.

Замовлення чекали довгенько, те саме і з рахунком. Чайових не залишили принципово. Більше туди не підемо.

А, і ще, тільки з*являвся брудний посуд, чашка від лате, склянка від соку, корзинка з-під приборів, тут же підбігала офіціантка і забирала то нам з-під носа, навіть не питаючись чи можна вже забирати. Мене взагалі нервує, коли на столі починають прибирати, коли відвідувачі ще не пішли.

16. gladiolys

gladiolys Member

Недавно були в Корзо Пабі, зовсім не сподобалось. Нам здалось що пиво розбавлене, ковбаски не дуже, а в порції мідій було більше моркви і цибулі((( Пішли туди бо в Mons Pius не було місця, от де люблю посидіти, пиво і стейки завжди нам смакують.
    А ще сьогодні були в Вероніці та що на Шуварі. Обслуговування хороше, офіціантки привітні і швидко все принесли. Я б ще посиділа, але замерзла бо сиділи на терассі і коцики вже не помагали, а всередині все було занято. Тістечка звичайно смачні.

17. Artemida

Artemida Well-Known Member

Оксанка, ти написала те, що я хотіла написати)))))) Ми щойно звідти. Підписуюсь під кожним словом. На піцу чекали більше сорока хвилин, на смак - нічого особливого. Ми її правда доїли, бо були голодні, але їла набагато смачніші.
    Невдале розміщення столиків зауважила зразу. Можна було б набагато краще їх розмістити.

Ще біля нашого столика постійно літали мушки. На запитання чоловіка про них, офіціантка відповіла, що вони літають лише біля живого пива (чоловік пив))))))

Коротше, "нє очень",навряд чи підемо туди ще раз

В нас так само, але мене то не злило. Певно дівчинка дуже старалася якісно виконати свою роботу, все ж таки новий заклад, обнагліти ще не встигли)

---------- Додано в 22:39 ---------- Попередній допис був написаний в 22:35 ----------

До речі, святкування мого ДН закінчували сьогодні в "Вікторіані" на Краківській. Враження позитивні, наполеон дуже смачний, чайок з жасмином також. Хвалених тут еклерів ми, на жаль, не застали, спробуємо наступного разу. І ціни приємно вразили. Будемо заходити, тим більше, що це в хвилині ходи від нашого будинку:girl_bye:

18. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

там ще й певно дим стояв так, що сокира повисне, і мені до всього вище написаного ще обов'язково хочеться дописати, що там або обраховують, або просто рахунок треба замовляти відразу з початком приготування страв чи наливання пива:girl_haha:
    Дивний заклад, та й з роками зіпсувся в моїх очах на ніц, як багато закладів у Львові то вміють. Раніше стейки там були дуже смачні, а останній раз стейк був жилистий, гумовий і за ціною Шекспіра, до якого в мене ніколи претензій поки не було.

19. tasha

tasha New Member

Сьогодні були в The Grill, стейк - янки гоу хом, мене не вразив, був напів сирим, воно можливо так і задумано, але я цього не люблю, про ступінь про-жарки не питали, а коли в чеку побачила його вартість 240 грн за два стейки, то пожаліла, що туди пішла. Фрукти в клярі теж були не смачні. Там мені сподобалась лише офіціантка, мабуть більше не піду. Загальна вартість чека на двох без спиртного 350 грн.

20. Wonder

Wonder New Member

там переважно стейки по 300 грам важать (як і в більшості закладах такого типу) і мені це блюдо ніколи сирим не попадалось, дуже жаль що вам не сподобалось

Статус теми:
Закрита.