Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

Ой, а де воно знаходиться? Зацікавило )

2. Alicia

Alicia Well-Known Member

Одразу за каплицею Боїмів. Біля Світу Кави та Амадеуса.
    А який там смачнющий кіш з різними наповненнями...ммм...А ще мрію спробувати, але ніяк не наважусь у них мідії. Там велика порція (70 грн), не знаю, чи осилю, а коханий такого не їсть. Кожен день там є вино дня - дуже смачне. А в туалеті усі ручкою пишуть побажання (і не тільки).

Останнє редагування: 29 Серпень 2011
  3. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

Ми теж дуже любимо Бьянко і Россі, але останнього разу як були (минулого понеділка) не дуже засмакував Цезар-брали з лососем, а лосось як з гриля:sad:(

4. Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

Я так розумію, це "фішка" закладу. Були там недавно з нашими форумлянками. Дивакуватий - не то слово :girl_crazy:

5. Rona

Rona Мама-йожик

маю таку звичку, де йду і в меню є лате і штрудель, то то буде моє замовлення... багацько вже спробувала, але найбільше вгодили в "Амадеї" :girl_tender: напій був з добре збитою пінкою, бульбашки дрібнесенькі, я його майже допила, а піна ще стояла, і штрудель там просто неймовірно смачний!!! і це єдине місце, де мене спитали: "З морозивом чи без?" *чуть охвіціантку не розцілувала :) * ібо гарячий штрудель з холодною кулькою морозива, то моя любов
    взагалі там кухня дуже смачна... ще би офіціантки мали трохи більше муштри, щоб на рівні було абсолютно все

6. La asiano

La asiano New Member

Ще класний штрудель з кулькою морозива по замовчуванню подають в "Культі достойних львів"ян", що на Чайковського коло філармонії. І латте в них файне. А до штруделя ще м"яти додають на прикрасу....смакота!!!!

7. Just me

Just me Member

О, мені в "Культі" все смачненьке. І обслуговування чудове, атмосфера затишна. От тільки їх безглузді перестановки - здається, з кожною інтер"єр все гірший і гірший. А пам"ятаю я його ще кілька років назад...

8. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я можу сказати, де його НЕ СМАЧНО подають - я також величезна шанувальниця штруделів, але те. що я їла в кафешці в "Інтерсіті" (на Сихові) то якесь недорозуміння було...Я з своєю косорукістю і то смачніше б спекла..Бєєє.

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

про атмосферу і інтер"єр погоджуюсь , а про обслуговування то раз на раз не приходиться. Мала випадок, коли замовила десерт, точно не пригадаю, але морозиво+вершки+фрукти щось таке, приносять, пробую, а там явно присутній коньяк. Кличу офіціантку, питаю чому не попередила, а вона "а чому ви в меню не прочитали?" ну, нормально,пра? Принесла вона меню і вголос читала, виявилось, що в моєму десерті алкоголь не зазначався, а в "сусідньому" десерті в меню чітко було вказано, що він є. Тоді офіціантка видає :" а чого ви не перепитали чи туди алкоголь входить?" а нащо я маю питати, якщо в одних десертах він вказаний, а в інших ні? я то розумію, що там він є, а там не має.
    Кілька разів було, що приносили рахунок, не спитавши про картку, але то вже їх проблеми, залишались без своїх 10% :girl_bye:
    А от хлопці-офіціанти завжди уважні, і в гардеробі приєний персонал.
    Страви колись смакували більше, але загалом кухня непогана

10. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

не просто
    а я як перший раз зайшла після зміни і побачила оті білі фотельо-дивани, ледь не впала...
    цілком погоджуюсь зі всім.
    Орендували культ колись на Новивй рік, то було 3 роки тому, вже тоді раз на раз не приходилось з обслуговуванням, але ніби кухня не сильно зіпсулась з тих часів, я всьо перевіряю по тірамісу))) то маскарпоне там є)

11. Just me

Just me Member

Ой, скільки думок про обслуговування... Так, мабуть, трапляються випадки, життя, як то кажуть, але в мене проти поганого обслуговування один-єдиний рецепт (попереджаю, діє лише в нормальних закладах, в забігайлівках - не завжди) Я настільки гречно та інтелігентно спілкуюся з персоналом (спокійний голос, лагідна усмішка, маленький комплімент, вчасно сказана подяка), що їм в тому Культі і на думку не спадає щось вчудити:girl_tender: Повірте, діє майже безвідмовно :girl_curtsey:

12. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

вчора ходили повечеряти - попрощатись з втікаючим у осінь літом в Гуцульський двір, де було і моє і Деспінине весілє колись. Дуже люблю цей заклад. З роками він не міняється по смачності кухні, обслуговування за всі роки, що я туди ходила мені жодного разу не попалось якесь не таке, тобто отримали чергову порцію задоволення від відвідин цього ресторану.
    Чоловік брав банош, він як був 3 роки тому суперсмачний так і залишився.
    Класно, що хоч поодинокі випадки у Львові зустрічаються такі, що практично не псуються.
    До речі це один із закладів з товстим меню,в якому практично все є доступним.

13. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Заклад який відкрився тиждень тому- "Дім чаю та кави Вікторіан" (по сусідству з "Фрескою"), поскільки відкрили його партнери по роботі, з цікавості зайшла. Ну дуууже приємне обслуговування, їли "Тірамісу"-смачний і з маскарпоне, "Наполеон"-танув в роті, а вареники з сиром були такі як робить моя мама-манюні і смачнюні...Місця всередині трохи мало, і ну дуже маленька дамська кімната, але на терасі саме то, вкутатись пледом і насолоджуватись тим як засинає місто:girl_in_love:
    Та маю дуже негативні враження від "Великої тарілки", що в "Інтерсіті", вчора з кумаською після шопінгу зайшли пообідати, салатик "Цезар" був з сухариками "Кірієшки" і дуже сильно заправлений жирнющим майонезом....паста "Негро" з тунцем готувалась 40 хв., ми були з малявкою, яка дуже нетерпляче тих сорок хвилин сиділа...офіціант на наші прохання принести все швидше відмахувався, коротше фе і ге

14. Дана

Дана Well-Known Member

Перед обідом прочитала твій допис, і в обід вже була там,ну що можу сказати:girl_in_dreams: у них суперський штрудель:girl_claping: до того штруделя ще би кульку морозива чи ванільний соус, і ціни йому б не було. :girl_dance: І капучіно дуже смачне, обслуговування також приємне, жодних негативів, правда я заходила тільки на солодке, от як піду ґрунтовно:girl_bye: поїсти тоді можна буде придивитися більш прискіпливо:girl_blush2:. Наразі 5 балів з 5:girl_claping:

15. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

порція маленька, мідій там зовсім небагато - 300 г брутто (в розкритих панцирях).
    Але вони завжди дуже смачні - мені ніколи не попадались переварені або навпаки, з піском (а таке часто буває в інших закладах);
    до них можна обрати один з двох соусів - вершковий з горгонцолою або пікантний томатний з часником.

Я в кафе нумеро 1 люблю майже все - і кіш, і домашні равіолі (і начинки, і соуси, і навіть оригінальні тарелі, в котрих вони подаються), і їхню аля-піццу, і ягідний морс в них тааакий домашній, а чоколядовий торт має багато какао і смачну поливку...
    + адекватні ціни і файне місце розташування (в принципі найбільше у Львові люблю три "катедральні" заклади - Амадей, Світ кави та #1).
    Найбільше люблю сидіти на старезній дзюравій тахті всередині (правда мій муж завжди жартує і каже - йдемо, відчуємо себе трохи на смітнику)
    єдине, що мені не пободається - надто коротке меню((( і махровий рушник у вбиральні(((.

16. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

О, і в мене препогані враження від цього закладу ще з минулого літа.. Замовляли там піццу: по-перше довго чекали на замовлення, але найгірше було те, що в піцці було аж дві чорні волосини:bad: Фу, досі згадую з огидою:bad:

17. Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

Суші Каппо Інн на Левицького зіпсулися наніц :girl_sad: Суші-нігірі маленькі і розлізлі, моєї улюбленої зупки з великими креветками вже вкотре немає (не вродили, відать, цього року королівські креветки). Обслуговування - на 3 з мінусом. Рушнички офіціантка принесла після нагадування, суп порекомендувала некомпетентно - зовсім не те, що ми хотіли. Та ще й до того всього немає музики. Зовсім. На наше запитання нам пояснили, що їхній магнітофон працює як собі хоче. Сьогодні, очевидно, він не хотів..

От серйозно - дуже і дуже шкода. Це був один з найкращих у Львові суші-закладів. Ну, принаймні для мене точно. Я колись була там постійним клієнтом, 2 своїх Дні народження святкувала з друзями теж там. А тепер, мабуть, більше не піду.

18. AlbinaK

AlbinaK Member

Дівчата підкажіть, може хтось недавно замовляв зал(невеликий на людей 20-25) в кафе затишному, не дуже дорогому, бажано з національною кухнею. В мене ювілей на носі. Вдома провести немаю змоги(невелика місткість та маленька дитина :)), думала вибратися на природу, щось типу Бухти Вікінгів чи Львівської Швейцарії, але довготривалі прогнози погоди мене починають бентежити бо на 11 вересня зараз почали передавати дощ на цілий день, тому мушу шукати запасний варіант. А я останнім часом нікуди не вибиралася(пару разів брали піцу з собою), тому навіть не знаю що де і по чому :)

19. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

Нам теж кухня в Культі дуже подобається, але ось ті концерти...вже зо три рази попадали на "...Женя, прасті наши путі" або щось того ж роду. Перепрошую, але, здається такий репертуар не дуже вяжеться з достойними львівянами:sad: З наших улюблених:
    1. Щоб поїсти:
    - "The Гриль"(мяско, як на мене, найкраще у Львові, звісно, може позмагатись за це звання Динамо Блюз, але для чого - ТГ в центрі і ціни адекватніші;)
    - "Пан Тао" (і атмосфера, і кухня, і обслуговування!!!, ціни, щоправда трішки кусючі, але то ж не кожний день:)
    - "Лайм" (оптимальне співвідношення якість-атмосфера-ціна)
    - "Кулінарна студія Крива Липа" (затишно, дуже смачні окремі позиції меню(телячі медальйони місцевий шефевр), хороше обслуговування, дуже адекватна ціна)
    - "Японахата" (якщо на суші потягнуло:)
    - "Бьянко і Россі" (вже писала)
    2. Якщо захотілось солоденького однозначно "Цукерня" (кухня фантастична, обслуговування в 4-х випадках з 5-ти і на літньому майданчику атмосфера ... по-львівськи зачаровуюча...)
    3.Якщо просто захотілось розслабитись "1". Дуже люблю цей заклад, але мій вредний муж :)) каже, що то не заклад, а руїни, тому буваємо там рідко, а шкода... Бачила, що багатьом дівчатам там теж подобається, якщо часом вам теж туди захочеться і не матимете компанії - кличте!;)

20. Raven

Raven Мама малятка

Вчора приємно посиділи з чоловіком і друзями в "Mons Pius". Файне пиво, смачна кухня і дуже цікавий інтер"єр. Обслуговували нас офіціант і консультант, який не тільки розказував про страви, але й історію будівлі, в якій колись був банк. Єдиний мінус, троха довго чекали на страви, але то мож так має бути.

Статус теми:
Закрита.