Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

для Цокотухи:ГерОльд біля Арсену на 700-років. в. Панча 7-б
    http://welcome.lviv.ua/index.php?cat=infopolis_restorans&id=91

2. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Дякую. Всі так захоплено описували, що я не втрималась. Замовили вже столик на вечір. То ж потім матиму власні враження.

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і не кажіть, вже теж гострю зубки:girl_yes2:

4. Barbie

Barbie Well-Known Member

Теж там була раз на забаві,то все було дуже смачно.Правда шашлик був затвердий,а так в загальному прийшла б ще раз туди:)

5. Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

В Гопаку завжди мякенький шашлик, деколи аж занадто,самому такий не зажарити ніколи,маю сумніви щодо його приготування,можливо додають який-сь розрихлювач, як наприклад рідкий дим до копченої рибки, як ви вважаете?А може помиляюсь я,смачно все ж таки!

6. Carpe diem

Carpe diem New Member

на вихідних теж були в Геральді на забаві, кухня дійсно смачна, салати - пальчики оближеш! але от гриль овочі і запечена картопля у фользі були ну дуууууже в спеціях, аж пересолене якесь.
    обслуговування на 4, а музикант - то взагалі окрема історія.))) у 8 почав грати , а у 10 каже, все, остання пісня!!! і це при тому, що забав там було дві! добре, що у нас була інша шоу-програма на порядку денному( чи то вже нічному) ))

7. Kasia

Kasia Well-Known Member

знову була у Фраєрці.
    таки то не моє кафе.
    вщзяла еклери, тому що хвалили. крем аналогічний , як в тортах. як на мене він називається "масло з маслом". на жаль, в моєму розумінні , це не заварний крем.
    чоловік дуже любить еклери. теж сказав що дуже жирний крем.
    окрім форми подачі - ніц оригінального.

як то кажуть - на вкус и цвет фломастеры разные.:girl_wink:

8. Furore

Furore New Member

Рекомендую заклад "Кулінарна студія" - ну дуже смачно!

9. kvVItKA

знову про Бянко Россо пастерію і знову позитив:girl_tender:. Малий засинав в авто, вдома готувати не хотілось, задзвонили по дорозі до цетру і замовили вечерю з собою, приїхали і за 20 хв від замовлення усьо забрали. Добре запаковане і смачне. Цезар порадував наявністю черрі (люблю коли в цьому салаті є помідорчики) і крім листків салату і руколли гілочка свіжого базиліку ммм, але соус не найкращий, що я куштувала. Салат з качки смачний, карбонара і ще якась паста з томатами і пармською шинкою мням. Досить непогані антіпасті: сподобались помідорчики з фетою, пршут з сиром, не засмакував сир в лососі; до баклажанів, кабачків, вялених помідорів я байдужа тому коментувати не берусь. Соррі, може щось не правильно назвала, бо замовляли не по меню то й назв не знаю. Свої можливості переоцінили і десерти чекають на ранок:)

10. LILY

LILY Well-Known Member

дівчата хто знає в Озерном краї реально висидіти в дощ в бесідках чи помокнемо?

11. kvVItKA

тірамісу дуже смачне, а от фруктовий торт ,який я дуууже хотіла спробувати довелось половину шматка викинути. Смачний був, поки мені не попалась якась ягода,що віддавала цвіллю. Торт, за словами мужа, був свіжий, бо мій кусок різали першим, але таке то

12. inka

inka і.Неrb-то до мене)

Дівчатка, хто знає , яка "цінова політика" в Шашличному дворі"- перечитала гілочку, зрозуміла- що супер там. А ціни. хоч приблизно...:girl_yes:

13. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Недавно була там. шашличок супер мягенький і сочний. салати тоже були смачні і все свіже. Офіціантка гарно знала меню і ніколи про нас не забувала (ми сиділи на дворі).
    Цін не знаю взагалі, друзі запросили посидіти, меню в очі не бачила.

14. shoelover

shoelover New Member

погоджуюся! борщ в паляниці і пиріг зі шпинатом - дуже добрі! і порції як на Львів, більш ніж прийнятні. Особливо салат цезар - ним ми двоє з коліжанкою наїлися))

15. rododendronia

rododendronia Member

це той що в парку біля стадіону України ? Якщо так то я б сказала що дорогувато але там і справді дуже смачно і гарно

16. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Щойно вернулись з шашличної "Гопак". Була там вперше, не є шось дуже вишукано, але так як він знаходиться в місті, то є і ніби закрите подвір"я з альтанками, і жива музкика на дворі. Кухня дуже смачна, і натанцювались багато. Музиканти молодці- співають дуже гарно.Як буду мати настрій ще потанцювати під українські пісні, і смачно поїсти, завітаю туди ще.

17. Vероніка

Vероніка Never give up

Піццерія-ресторан "Челентано" на В.Великого, заскочили вчора перекусити. Хотілось чогось нового там спробувати, тому замовили лазан"ю і пасту з свининою. Порції зовсім невеликі, в принципі смачно, але лазан"я складалась лише з 3 шарів тіста і грам 100 начинки, а паста - це звичайні спагетті з соусом а-ля "аджика" і шматочки м"яса.
    Все-таки в Челентано я залишаюсь прихильницею піцци і млинців. :girl_smile:

18. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Нарід, а підкажіть заклади у Льові, які доставляють додому їжу (крім японахати і піціюетюлвівюуа)

19. kati

kati Well-Known Member

отут гляньте

Ще Шашличний двір робить доставку додому

20. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Сподобалось :y::drinks::good:, дуже приємні офіціанти. Для Сашуліка зробили і виклали класно гіркою фігурною (не знаю, як то краще написати) картоплю-пюре, загалом враження гарні - хоч я і не любитель пива, але цей заклад мені сподобався.

Статус теми:
Закрита.