Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kasia

Kasia Well-Known Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

зміст мені писати не правду? написала як є. на наступний раз зауважу скільки кава і скільки торти.

2. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А я останнім часом полюбила ходити на каву в "Віденку", хто б що не говорив, люблю їхні сирники, каву по-віденськи, м"яско там смачне завжди, салатики і обслуговування приємне..для ділових зустрічей саме то.

3. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

У Фраєрці тортики, якщо не помиляюсь, від 12 грн./100 гр. - впринципі, нормальна ціна. Торти високі, тому наврятчи вийде менше 150 гр.... Кава десь 12-18 грн, може деяка дорожче. Ніби стандартні ціни. Хіба щось змінилось вже.

4. marianast

marianast Well-Known Member

нормальний заклад. диферамби співати нема за що, критикувати теж. принаймні я не стикалась. Готують досить смачно. Хоча ми складних страв там ніколи не замовляєм, їздим переважно на шашлик, якісь овочі, салати, бульбочка. Люблю в них грибову зупку. Ціни не кусаються. Бармен хворіє на перегляд телевізора, або прослуховування музики при дуже великій гучності, але як нагадати йому щоб скрутив звук - слухається. То якщо ви у залі сидіти будете.

5. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Дуже дякую :) "Налили" бальзам на душу :) Вчора замовили там один зал ( скляний) для ДН. Власниця склала нам меню, дуже привітно з нами обійшлися. Ціни нормальні, за досить невелику суму з чоловіка, вийшло досить велике меню ( з шашликом, грибною зупкою і ін. смаколиками). Одним словом враження залишилось хороше, сподіваюсь, що в кінці серпня поділюсь хорошими відгуками.

6. Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

Ще раз про "The Гриль" :)
    В п'ятницю і неділю, з 20.00 до 22.00, коли у верхньому залі відбувається виступ рок-групи, мінімальне замовлення з однієї особи - 75 грн. Це якесь недавнє нововведення, але я їх у цьому питанні повністю розумію.

Про офіціантів. Вчора нас обслуговувала Ірина, яка бездоганно орієнтувалася в меню, могла компетентно порадити страви.

Їжа, як завжди, смачна; жива музика та атмосфера, яку створює фронт-мен групи - просто чудова :girl_tender:

Єдиним "непорозумінням" стало додаткових +100 грн. до рахунку - це нам "в нагрузку" додали ще 4х50 віскі. Хі-хі.. Ну да, ми усі були не абсолютно тверезі, але скільки випили віскі, пам'ятали дуже добре. Непорозуміння швидко владнали, пояснивши якоюсь помилкою. Офіціант вибачилась. Ну то ми вже це їй пробачили, враховуючи те, що нам не вписали в чек 2 пива.. Коротше, з математикою та підрахунками випитого у них там явний напряг. Для себе зробили висновок на майбутнє, що ніж замовляти 2х50 віскі, потім ще 3х50, згодом ще 2х50, краще одразу замовити 350 г. А то і самим важко пам'ятати, скільки саме "по 50" було замовлено протягом вечора, та й офіціанти завжди схильні рахувати в більшу сторону :girl_wink:

А, і ще. Сподівалась нарешті замінити свою тимчасову картку постійною - зі знижкою 10%, а нема карток:girl_devil: Обіцяли на наступний тиждень. Ню-ню..

7. innamorata

innamorata Well-Known Member

Вчора заходила в Прагу на сирник з чаєм.... Ну, що можу сказати, чай відмінний, а от сирник.... якщо чесно, ще ніколи за все своє життя такого недоброго не їла. Він був з т.зв. "перегрітого" сиру, тобто простіше кажучи - гумового, з величезних грудочок. Не смачний, не легкий і вже точно не ніжний. Фе. Більше на солодке туди ні ногою.:girl_nea: І ціна доречі за то діло не з дешевих.

8. Юстина

Юстина Well-Known Member

Специфіка роботи мого чоловіка дозволяє бачити більшість злачних закладів "ізнутрі", так сказать. Я вже знаю точно, що ніколи мені не нічого не влізе в рот в Криївці і Япі. В першій антисанітарія на кухні жахлива, щурі бігають табунами, в загальний узвар вічно щось падає і то все дістається руками, а узвар ми чемно смакуємо і т.д. В Япі підлога в кухні така брудна і тлуста, що елементарно можна гепнутися, в цеху розробки риби якісь майсти щось там сверлили і та вся краса летіла на майбутні наші ролли, а в підвалі довший час лежав неживий :khomyak:, бо всі бридилися його забрати. Неприємно, знаю, але майте на увазі. Приклад чистоти і охайності - Кумпель. Кухня блищить, кухарі в білому, вищий рівень, одним словом.

9. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Вчора знову була в Світі кави, але наче вперше - зазвичай приходила туди або з компанією, або з куліжанкою і зазвичай заклад був переповнений - черги, шум, роздратовані офіціанти. А от вчора забаглося мені шоколаду по-віденськи, тож потягнула чоловіка із його батьками туди. Коли підійшли я спочатку засмутилася - на вулиці всі столики були зайняті, от я і подумала що в приміщені так само. Але вирішили таки глянути. А всередині - пустісінько! ми сиділи на другому поверсі самі, всі вікна були відкриті тому душно не було, офіціанти були уважні до єдиних на поверсі клієнтів, все було смачнюче (зрештою як завжди). Так що я була дико задоволена як своїм шоколадом, так і можливістю в суботній вечір посидіти без шуму в самому центрі, порозгядати нові картини, інтерєр, а свекри мали можливість відчути львівський кавовий колорит у всій красі :) а коли виходили повз вщент зайняті і наскрізь прокурені столики на вулиці - ще раз переконались що нам таки пощастило :)

10. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

були сьогодні в Пивко і Мяско
    риба дорадо супер, пиво смачне, бургер зі слів чоловіка супер
    з трьох разів, що була тут - 2 рази дуже сподобалось, раз було так собі

11. Wonder

Wonder New Member

ніколи не їла там сирник (не дуже люблю впринципі), але їла там Наполеон і еклери з білим кремом, як на мене смакота :girl_yes2: особливо еклери
    та і атмосфера там приємна, хоча бувала там лише вдень :)

12. Іриска

Іриска Well-Known Member

от захотілось мені нинька М"ЯСАААА....... думали їхати на шашлик кудись, Хутірець на Хуторівці - весілля, Гопак - не було місця, думали Соняхи - трохи далеко..... Поїхали в The Гриль. Загалом тверде 4. Споч. про страви: овочі гриль - даром викинуті 30 грн., ніякі, несмачні, сирі; я брала Свинину по-китайськи в солодкому соусі - мега смачне, соковите.... ну ще б на нього сходила; картопля їхня фірмова дольками з часником - також мега))) чоловік брав яловичину по-в"єтнамськи чи щось таке - тверде і несмачне, так само як їх пиво фірмове - не лізло і все! реально взявши два стейки і дві картоплі ми щось ну дуже об"їлись.... Загалом з пивом і 2 соками - 260 грн. Задоволені 50/50. Офіціантка на деякі питання відповідала, що не знає, бо не куштувала... ми просто посміялись і все(( Інтер"єр внизу - не викликав ніяких особливих емоцій. А от туалет - так, причому негативні. Брудний !!!рушник, який висів на гачку, розкидані по туалеті папірці, відро просте на туал. папір без кришки..... Ну могли реально щось краще зробити і по санітарних нормах!!! Можливо ще зайду колись))

13. Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

А що саме ви брали: "Овочеву смажену тарілку (шампіньйони, кільця цибулеві, морква)" (ц. 30 грн.) чи "Овочі The ГРИЛЬ" (ц. 30 грн.)?
    Бо я завжди-завжди беру "Овочі The ГРИЛЬ" - дуже смакує :girl_tender: Хоча вони дійсно можуть здатися сируватими, бо досить-таки соковиті. Але мені це навпаки імпонує. Мабуть, справа особистого смаку.

А от коли недавно спитали офіціантку, чи варто спробувати "Овочеву смажену тарілку", то вона все ж таки порадила не зраджувати "Овочам The ГРИЛЬ", мовляв, вони набагато смачніші.
    Мене особисто цілком влаштовує їхнє "The ГРИЛЬ біле". А ви яке куштували?
    Погоджуюсь. Одного разу теж "пощастило" натрапити на безпорядок у їхньому туалеті. Хоча от минулої п'ятниці там все було гуд... Може, від зміни залежить?

14. Іриска

Іриска Well-Known Member

саме їх, я знаю, що вони мають бути соковиті, але ж не сирі.... ми дуже любимо овочі гриль, часто самі готуєм, до друзів їздимо, де татко їх нам постійно готує... не те і все)))) діло смаку може - не знаю.

саме воно, ну може мій муж дуже вибагливий, може))))
    ну це навіть не безпорядок, а порушення всіх норм. Ми були з малим, то я не знала, як його в тому туалеті повернути, щоб ніц не зробив..... які тканинні рушники у такому закладі??? як може стояти звичайне відро без !!!кришки в туалеті на папір... яким, Ви самі знаєте, що роблять? це моя особиста думка - заклади такого рівня, повинні його дотримуватись у всьому, а не лише у цінах на страви!!! ІМХО))

15. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

У суботу також були у "Грилі". Зробили замовлення (салати, мняско, картоплю дольками, пиво), то чекати довелось більш як півгодини. А у нижньому залі ми були самі, тобто, напливу відвідувачів не спостерігалось...Просили хлібчик - забула за нього офіціантка, довелось нагадувати; стейки принесли, побажавши "смачного" - а картоплі нема...Знову ж таки, нагадали - принесла. Пепер-стейк -мега пекучий (ну і чого мене на нього потягло?), це, як казав Карлсон, "страва для ковтачів вогню":girl_crazy:
    Учора згадалась, що хвалили піцерію "Чао белла" на Вірменській. Пішли. Виключно позитивні враження! Замовлення було виконане просто блискавично, а це два салатики "Капрезе" (смачні, хоча, впринципі, їх складно зіпсути), дві гарячі канапки із прошуто та моцарелою (мням) і піца. Остання, як сказав чоловік, "бідненька", але то він порівнює із своєю улюбленою з "Папероні" (назамовляє на ту піццу віз і маленьку тєлєжку інгредієнтів, і вона виходить аж занадто товстою і дуже калорійною, мені після неї зле). Тісто смачненьке і хрустке. І обслуговування приємне.
    Ну і про десерти - не обійшлось без "Вероніки". Ох і нервує мене їхнє обслуговування!:girl_devil: Прийшли, стоїмо перед вітриною. За прилавком тусується п’ять (!!!) цьоток, але жодна уваги на нас не звертає. За хвилин шість одна спромоглась взяти у нас замовлення (чотири види тортиків, каву, капучіно, коньяк). Сіли за столики, чекаємо. За 15 хвилин приносить напої, бажає "смачного" і йде собі. Тортів не видко!! Ще за 10 хвилин (кава вже, звісно, зимна) нагадуємо про себе, приносять, йой, ура!! Те саме із рахунком. Чекали-чекали, остобісіло, пішли, заплатили. Але торти бомбезні, шо правда...Торт "Амадей" такий вишуканий, багатий, шо ледь тарілку з-під нього не з’їла. Блін, ну от якби не космічний смак їхніх солодощів, фіг би терпіла і те обслуговування, і той контингент вульгарно-пихатих мєстних і гастєй горада Львова:bomb:

16. natorella

natorella Well-Known Member

по ідеї чим смачніше, чим популярніше, чим попсовіше, то тим більше, перепрошую, мають в писок заглядати.
    а в нас як завжди. ті розрекламовані кнайпи так деруть носа, ніби мають як мінімум 3 мішленівські зірки

17. tasha

tasha New Member

А я думала, то вони хібя мене ігнорують, раз навіть хотіла запитати, може я плащ невидимку одягнула і вони мене не бачуть.

Ну чому ситуація в підвалі кардинально інша?

18. Alicia

Alicia Well-Known Member

Мене така відповідь чекала в майстерні шоколаду. Сама там ніколи нічого не купую, але нещодавно привели туди сестричку з штатів, щоб спробувала шоколаду ручної роботи. На вході нам хлопець так ввічливо сказав: Вітаємо у майстерні шоколаду! Запрошуємо на другий поверх у наш магазин!
    Ми пішли, почали питати, з чим та чи інша цукерка, і відповідь була: Я їх не куштувала. І всім видом дівчина показувала, що її всі покупці задовбали. З таким придихом і зітханнями відповідала: Ну от ця з кокосом, а в цій горішок є.:girl_emo:
    Так і хотілося потім тому хлопецеві, що нас на першому поверсі зустрів, сказати, що з такими продавцями у них ніхто нічого купувати не буде.:girl_nea:
    Ми живемо навпроти Вероніки, але ходимо тільки на Староєврейську в Цукерню. Не порівняти якість солодощів, на мою думку. Таке враження, що у них клієнтів стало менше, і ті торти залежуються, не такі свіжі...І саме "Амадей" мені ТАК не сподобався, що ми ще досі по-приколу згадуємо, така назва гарна, а ці горіхи волоські там - :n:. Хоча, то вже індивідуально...в кого які вподобання. А в Цукерні нещодавно замовила кремівку, але чомусь думала, що він з додаванням какао, а коли принесли біленький тортик, я перепитала, чи то точно кремівка. Офіціантка одразу зрозуміла, що я мала на увазі такий схожий тортик "капучіно" і без питань принесла мені іншу порцію. Приємно!:girl_tender:

19. cream

cream New Member

абігла вчора з чоловіком у нову піцерію в "Кінг Кросі" - повний відстій! Шеф-повар, мабуть, обожнює солодкий перець, цей овоч (який я люблю) присутній майже у кожномі салаті, тому для тих хто не любить перчик і не їсть м"яса, буде важко щось собі підібрати. На піцу треба було чекати 40 хв., ми відмовились, вино несли 15 хв., салат несмачний, а от паста чоловікові засмакувала. Офіціантка неуважна. Одним словом, надалі і ще сильніше захоплююсь "Ла П'яцою". Там все на рівні.

20. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Порадьте, будь ласка, якийсь заклад. де смачно готують морепродукти.

Статус теми:
Закрита.