Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Latane

    Latane Well-Known Member

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    бекон - це свинна грудинка/сало, а свиней там якось особливо вирощують і годують при тому. Найчастіше бекон - це солене свинне сало, яке вже потім можуть коптити, смажити, варити і тд.
    шпондер - запечене/копчене свинне грудинка/сало з звичайної закарпутської свині)))
     
  2. ola-lyola

    ola-lyola Well-Known Member

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    Тут дівчатка писали про Білий лев, я плюсуюсь - там є добре обіднє меню - недорого і швидко! Я доречі неодноразово ходила повз той Білий лев, але назва закладу - паб щось не викликав бажання зайти на обід. А почитала відгуки, пішла - сподобалось.
    Ще є "Час поїсти" - бістро на Староєврейскій - добрі зупки і є великий вибір парових овочів, шпинат на гарнір, риба парова. От щодо відбивних-котлет на скажу, бо не брала там. Але в обідній час там чергааа і студентів багацько. Аналогічний заклад є на Коперніка, але мені чомусь там не смакує
     
  3. natorella

    natorella Well-Known Member

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    аня, я знаю шо таке шпондер і шо таке бекон
    то одне і те саме - переросле (з прожилками м*яса) сало з підчеревини
     
  4. kvVItKA

    kvVItKA Позитив року 2013

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    ще можна про панчетту написати :girl_haha: ну так щоб навєрняк
    а щодо Цезаря, то залежить від закладу, кожен вважає своїм обов"язком щось в нього додати і то не страшно, а взагалі чи саме в тому цезарі мав бути шпондер мало бути зазначено в меню:) зазвичай шпондер підсмажений присутній, я люблю. Не їм цезаря з лососем, тільки з куркою, або і без
     
  5. Latane

    Latane Well-Known Member

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки



    ---------- Додано в 10:08 ---------- Попередній допис був написаний в 10:05 ----------

    Доречі, так :girl_curtsey:
    І це також бекон/грудинка/шпондер - тільки все різне на смак (для гурманів то принципово) і коштує трохи по різному!

    Ну то як масло вершкове і спред зрівняти....
     
  6. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    з вікіпедії
    а шпондер взагалі не хоче знаходити, може є якась інша назва?
     
  7. Rona

    Rona Мама-йожик

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

     
  8. kati

    kati Well-Known Member

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    грудинка??
     
  9. Latane

    Latane Well-Known Member

  10. natorella

    natorella Well-Known Member

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    ну сумнів не в моїх знаннях, однозначно
    http://honda.org.ua/forum/about98514.html

    ну якшо бекон= бочок, то хіба не = шпондер?
    я говорю не про те як їх коптять чи варять, а про місце на туші свині звідки його вирізають (вибачте, але я в тому дійстві часто приймала участь. ОМГ)

    це номер 8
    [​IMG]
     
  11. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки



    ---------- Додано в 10:10 ---------- Попередній допис був написаний в 10:09 ----------

     
  12. natorella

    natorella Well-Known Member

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    хіба шо в тому
    в західноукр господарів є схема годування як зробити шпондер перерослим, шоб в нім було більше прошарків м*яса
     
  13. Latane

    Latane Well-Known Member

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    не може, а точно)
    хм.... про то був мій перший допис на цю тему - про годування і вирощування свиней "на бекон", яке відрізняється від методів західноукр.господарів)))

    Ну і так - якщо говорити про назву частини туші - то грудинка-бекон-шпондер - то є однакові речі, хоча правильно все ж грудинка))) І ще грудинка може бути і теляча і явовичина, а бекон тільки свинний

     
  14. Rona

    Rona Мама-йожик

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

     
  15. Raven

    Raven Мама малятка

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    Паб "Гульвіса".
    Зіпсувся наніц. Хлопці сміялися, що горілку вже так розвели, що можна її не запивати. Пиво брали зелене і медове. Пробувала по-трошки. Як газована вода зі смаком пива. Ковбаски смачні. Обслуговування дууже повільне і здачу залишають офіціанти "на чай" собі по замовчуванню, так що дивіться скільки кладете в ту папочку.
     
  16. natorella

    natorella Well-Known Member

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    захукр порєдні господарі (я не про закарпуття), які хочуть файний м*яний шпондерок власне так само годують (не преміксами) свиней
    то є чергування різних видів натуральних кормів і днів, коли свиню тримають на сухому пайку
     
  17. DesperateHousewife

    DesperateHousewife Well-Known Member

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

     
  18. Уляночка

    Уляночка Well-Known Member

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    дівчата,замовили ми на святкування 30-ї річниці школи велику альтанку в Шашличному дворі на 11 жовтня...холодно нам там не буде? хто святкував квітень/жовтень і зимніше? підкажіть, що смачненького з меню обрати,щоб і хлопці закусили і дівчата поласували))))
     
  19. kristina

    kristina Well-Known Member

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    а там є ще засклена така собі альтанка, велика така по ліву сторону, як в ній не буде банкету, то туди вам зразу зарезервували, я собі так думаю
    М"яско (шия ) мені там завжди супер мяке і ніжне, на грилі баклажани і перець, кабачок кльові, помідори ніякі, клтовий салат з баклажаном, бринзою, помідором і горішками,картопля нічого особливого, сирник добрий дуже, тірамісу колись ( в ківтні) було супер, зараз не ахті, соуси на четвірку, лавашу 1 порція така якась велика але смачний. Я там цього року була разів з 30 певно, в хорошу погоду супер, тихо , спокійно.
     
  20. Tanju

    Tanju Well-Known Member

    Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

    А ще там дуже мені смакує печінковий паштет, подається такими трикутничками і ще й з такою поливочкою чорничною( чи ожиновою), смакота!;)
     
Статус теми:
Закрита.