Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

дякую, поради приходять в той час як вони вже ті місця відвідали:) що Смаколик, що Грушевський:) якраз повечеряли в Грушевському, на диво все було добре і обслуговування і кухня:) ще завтра день:girl_in_dreams:

2. LadyLand

LadyLand New Member

Дівчата, якщо хтось робив або був на забаві в Динамо Блюз на Стуса - напишіть ваші враження. Бо доволі неприємний був адміністратор коли я виясняла умови і от тепер вагаюсь.

---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:15 ----------

чула про такий заклад КАФЕ-БАР "ИЕРУСАЛИМ" (КВАРТИРА) Мечникова 39, але про кухню на 100% не знаю - треба перевіряти :)

3. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

я була там минулого року-інтер"єр типу старої єврейсьокої квартири. Їла хумус з мацою-не знаю яким він має бути насправді, просто я не любитель хумусів тому мені не дуже, тарталетки з фаршмаком-теж на любителя фаршмаків, фарширована риба була відмінна, а тушкована ягнятина взагалі в роті танула. На десерт їли "Наполеон"- от тут не пригадую яким він був. Заклад вартий уваги.

4. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Грильова ресторація локалю -М'яса і ще там чогось, була там вперше, памятаю ще цей заклад, як Бернардинський дворик і нарешті дійшло звідки той кат, що по пл.Ринок з табуреткою ходить:girl_wink: Кухня - як і всюди локалівська, тобто ніяка. М'ясо ще так собі, овочі гриль підгорівші і що найдивніше, я не бачила, як їх готували на відкритому грилі, хоча шастала там з дитиною. Лате, здавалось би важко зіпсути - було молоко з кавовим смаком, морозиво з шматками льоду, тобто розморожено-заморожене, банальний чай - без ситечка і усі духмяні трави були в горнятку. Виходок брудний, на одному з дверей - фото нижньої частини якогось хлопа в чоловічому поясі вірності крупним планом, а я з Яркою, яка питає - що це? Але зе-бест то двері - схожі на ковбойські з 3 частин - нижню закриєш, верхні відчиняються, і навпаки. Обслуговування - окрема тема - один офіціант ще рухався, інших троє взагалі було таке враження що слабо уявляли, де вони і що мають робити. По часу очікування замовлення-розрахунку можуть змагатись з Делісом.
    Але одне, що мені дійсно сподобалось - це внутрішній дворик з дитячим майданчиком - качельками, деревяним авто і мотузковою лазалкою - суперово з дітьми, дворик закритий, і дітям є чим занятись на повітрі і батькам можна посидіти.

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

мені подобається їхня кухня, а обслуговування раз через раз, тому частіше просто замовляємо додому, м"ясо, соуси, салати, от і сьогодні вечеря була з Динамо, а десерт з Бьянко
    і я знов хвалити Бьянко Россо і знов для мене відкриття, в них дуже смачні канолі, ну прям дуже, чоловік сказав, що цей десерт тепер в списку його улюблених

6. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Були на весіллі в Святославі в Винниках. Кухня - нормально, але нічого особливого, якесь мені все без смаку було. Зал гарний досить, є дворик. Не сподобалося, що між першим і другим столом, поки всі танцювали, не змінили тарілки на чисті. Трохи мало місця для танців. Але музика і тамада класні (здається місцеві були).

7. Latane

Latane Well-Known Member

але, не раз бачили скло в пісочниці і просто на території того майданчику, бички можуть бути - треба пільнувати!

---------- Додано в 12:39 ---------- Попередній допис був написаний в 12:32 ----------

Вчора після прогулянки в Стрийському парку, вирішили заїхати на тортики в кондитерку на Дудаєва - рік точно там не були. Подобалася випічка, ціни дешеві. Вчора - чоловік брав Захер - смачний, свіжий, але дістав з торта два кусочка шкарлупи від горіха, мій кусочок Праги згадувався мені ще до вечора. І коли вже виходили - по сусідньому пустому столі, що стоїть одразу навпроти барної стійки - прогулювався тарган! :khomyak:

Останнє редагування: 9 Вересень 2013
  8. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

а я прийшла поплакатися: закрили Пекінську Качку, про яку я тут залишала відгук. :girl_cray:
    Мало відвідувачів було, от і закрили. Все-таки, не дуже вдале місце. В центрі вони були б дуже популярні.

9. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Та кондитерка взагалі попсувалася страшно, і то не перший рік вона вже така... Шкода, гарне колись місце було і популярне. Біля мого факультету, ми туди на тортики часто бігали.

10. zjomka

zjomka Well-Known Member

ех, ми з одногрупниками всі студентські роки там просиділи (ще коли був тільки перший поверх і пару столиків), тортики і коктейлі смакували тоді дуууже :)
    Останнього разу була там десь півроку тому, тортики вже не такі смачні, саме приміщення вже зносилось, брудно...

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

то певно для всіх студентів колись то було місце зустрічі :), ми теж з конси ходили туди "на тортики", цей заклад іншої назви і не мав :), шкода, що зіпсувався

12. zjomka

zjomka Well-Known Member

Обслуговування ніяке, нашу компанію (10 чоловік) не помічали хвилин 15, потім ще з 15-20 хвилин приносили каву-чай-пиво, потім ще 20-30 хв. чекали на м"ясо... Потім в рахунку розбирались 15 хв., понаписували всякого зайвого :girl_mad:

13. vchitelka

vchitelka New Member

Сьогодні зрозуміла, що мій шлунок категорично не хоче більше обідати в Макдональдсі картоплею фрі. Зайшла в Пузату хату на проспекті Шевченка (раніше в інших "ПХ" доводилось їсти) . Рис з овочами: люблю, завжди готую вдома. Але описати смак цієї гидоти, що вони роблять (я б взагалі сказала, що його хтось з"їв і вернув назад) просто неможливо, як і з"їсти.

14. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Прийшла хвалити Білий Лев. Хороше обслуговування, швидке та ненавязливе. Кухня теж сподобалася - юшка з форелі, мисливський салат з теплим беконом і картопляна лазанья дуже сподобалася. Чоловік хвалив цезар та пасту карбонару. Вразили демократичні ціни.

15. natorella

natorella Well-Known Member

ель греко?? там обіди готові смачні і недорогі

16. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Дівчата, таке питання: чи нормально це, коли у салаті Цезар з куркою є (окрім курки) шпондер? :girl_phone1:
    Бо я ще такої варіації не зустрічала - пробувала у "Флоренції".
    І подали несвіжий.

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

у мене була якась куряча ковбаса, чи щось таке, хоча я не знала, що в Цезар таке може йти, розраховувала на свіже філе куряче лиш.

18. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Там було філе, але не свіже, але от що там шпондер робив, я не знаю.
    Я не кулінарний гуру, тому й цікавлюся, чи в принципі у Цезар з куркою може бути шпондер.

19. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

То певно ним смажений бекон замінюють. Бо от бекон часто в Цезарі зустрічаю.

20. natorella

natorella Well-Known Member

може бути
    бекон хіба не = шпондер??? думала шо і то і друге - переросше сало...

Статус теми:
Закрита.