Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

А що у Фесту є вдалого?
    Туристична попса, не більше.

2. orange girl

orange girl Well-Known Member

Дівчата, підкажіть якийсь заклад для 8-10 чоловік (будуть лише дівчата), так, щоб можна було сидіти в окремому залі. Бажано в центрі. Дякую

3. Марточка

Марточка Well-Known Member

orange girl , кафе-бар " На Соборній"

4. Sankasan

Sankasan Руда мама

Мені подобалось кафе "Біля Діани"... там було смачне морозиво з шоколадним соусом, а тепер подають якийсь пудинг з морозивом чи щось таке шоколадне... з'їсти мені було просто неможливо, та і виглядало неестетично:sad:
    Розчарувалась в кафе "Крива липа". БУли там фантастичні стейки, ще рік тому, тепер знову меню поміняли, стейки готують ледь прожарені, просила дожарити, на кухню носили двічі:sad:
    Ну і про "Соняхи". Робили там 30 років чоловікові. Стосовно кухні і обслуговування претензій не маю, але музика... коли 7й раз підряд звучав Дзідзьо... я була готова вішатись. Замовляємо пісню - а музиканти відмовляються - то їм не цікаво, то заскладно, а то ще щось....Одноманітний музичний репертуар.
    в них дуже смачний теплий салат з курячою печінкою, грейпфрутом та помідоркою.

5. napoleona

napoleona Well-Known Member

нам до чоловікових 30 ще трошки далеко, але думаємо вже
    я щось Рафаель собі сподобала, мені там все сподобалось, але музика так собі, бо мене ще цікавить заклад з хорошою кухнею і обслуговуванням, але де б і музиканти могли зіграти рон-рол, Гадюкіних і в такому дусі, якийсь рок типу металіки, бо наші гості майже всі рокери:) може хтось порадить щось

6. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Панська гора, вчора там реалізувалась моя хотілка-тарілка смачної солянки, ммм, щоправда трохи пересолена була, але така :nyam2:, а який там смачний гетьманський салат і велика порція, навіть моєму чоловіку:girl_haha:, салат по типу олів"є, але з язиком і хрін там є, смачно. Обслуговування приємне і уважне :girl_yes2:

7. Nica

Nica Well-Known Member

Вкотре не розчарував "Кумпель", смачнюча салатка з авокадо та сиром запеченим у ніжному тісті, метр ковбаси з "Оксамитовим" пивом:girl_tender: Недивно, що без резервації столика жодних шансів (принаймні у суботу ввечері).

Останнє редагування: 1 Вересень 2013
  8. kati

kati Well-Known Member

наше вчорашнє меню:) тільки мені щось ковбаска не дуже..колись раніше смакувала краще, а зараз одна частина була надто суха

А нам вчора повезло!

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

хочете смачної лазаньї?- Бьянко Россо, а ще чоловік приніс звідти манник і то такий смачний, що я не повірила, коли почула назву, ну зовсім мені на манник не схоже було, низ такий просочений як ромбаба вероніковська, несподівано класний десерт:girl_yes2:

10. Allo

Allo Active Member

Мені подобається на даний момент їх заклад "Львівські пляцки". Там дуже смачні штрудлі, і солодкі, і з лососем та шпинатом. Тісто дуже тоненьке.
    Я б приготувати так не змогла.
    Єдине, що інтер'єр такий, що довго не посидиш, бо незатишно. Посидів, поїв та побіг.

11. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

12. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

А мені шось не дуже. Перше знайомство з їхніми смаколиками виявилося невдалим - отруїлася штрудлем з лососем та шпинатом:sad:

13. lawyer

lawyer Member

Гопак - сподобалась кухня. Особливо виділю стейки, але розміри надто великі, спокійно можна було брати один на двох. Все м'яско, що лишили, нам запакували з собою. Добрим був салат з овочів з мангалу. Через швидку готовність м'яса, нам його подали швидше перших страв, це звичайно було негативним моментом. дехто вже не хотів істи рідкого після других страв. Обстанівка - посередня. Сиділи в альтанках на дворі, мінус - літало багато ос, мусіли самі з ними давати собі раду. З 15 год. працювали аніматори з дітьми.
    Соняхи - гарна територія, інтер'єр всередині досить дивний, багато стилів намішано. Приїхали на десерти, категорично не раджу! Вершки штучні, фууу, коктейль - ніякий. Обслуговування - не дуже, частину замовлення просто забули.

14. Allo

Allo Active Member

Не пощастило:sad:
    Я останні рази його тільки й їла.

15. Жменька

Жменька Well-Known Member

Хочу висловити соє "ФЕ" з приводу майстерні шоколаду. Раніше була їх прихильницею, дуже полюбляла заходити за всякими смаколиками і додому і на подарунок. А вчора зайшли у Майстерню - ту, що на Січових стрільців (там була вперше),- взяти трохи цукерочок, бо йшли в гості. Набрали цукорок на 200грн і МАЙЖЕ ВСІ були далеко не першої свіжості.
    Не знаю, може через те, що на Січових стрільців немає стільки людей (коли ми заходили, відівідувачів взагалі не було), бо на Сербській завжди аншлаг, черги, і завжди було все свіженьке.
    Короче кажучи, було дуже не зручно і неприємно, що ми принесли не свіжі і несмачні солодощі. Та і не дешево.
    !Хлопці, виправляйтесь, майте совість!!!

16. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Чи знаєте Ви, що пепероні - це гіркий перець? Класно. А я цього не знала. Ну бо не люблю я гострих страв (в силу того, що маю гастрит).
    А в піцерії "Мама мія", що на Пекарській, про те, що до складу піци входить гострий перець, не попереджають. Ну бо офіціантка (цитую) "Думала, що це всі знають".
    Я собі відрізала щедрий шматочок того триклятого перцю, ну бо солодкий перець я дуже навіть лю... Думала, ми вочи вилізут :girl_devil:
    Оскільки мені гостре зупиняє травлення повністю, лишила я ту піцу коліжанці, сама покликала офіціантку, висловила їй своє невдоволення, і замовила собі салат . Довго-довго мені його несли, коли принесли, я від голодухи спочатку його багатенько з"їла, а вже потім розпробувала, що з соусом щось "не альо".
    Зате наступного ранку мій шлунок розвіяв мені сумніви. Обнімалася з "білим другом" цілу суботу. Вихідний день - коту під хвіст.
    Заради справедливості зауважу, що коліжанці було нормально, ніяких скарг . А в мене травлення повністю зупиняється від гострої їжі.
    Крім того, ще був такий момент - в мене впав ніж на підлогу. І хоча я його відклала в сторону, до мене ніхто не поспішав підійти, щоб його замінити, хоча заклад був напівпорожній, і офіціантка стояла біля барної стійки, звідки наш столик гарно проглядався. Кнопки виклику офіціанта на столах немає, напевне, там заведено закликати обслуговуючий персонал криками.
    Ціни - як на піцерію, вищі середніх. Замовлення несуть довго (піцу печуть в п"єці на дровах).
    Більше я туди ні ногою.

17. Latane

Latane Well-Known Member

18. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

19. Nica

Nica Well-Known Member

це прямий переклад, а ще пеппероні може бути ковбаса! В хороших закладах є спеціальна позначка для гострих страв, але для підстраховки краще самому спитати.

20. Latane

Latane Well-Known Member

власне - ГОСТРА ковбаса)))

Статус теми:
Закрита.