Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. innamorata

innamorata Well-Known Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

Ні, ну та то само собою, хамство то зовсім інша тема. Я про те, що ніколи не злюся коли там довго чекаю... а вірніше намагаюся туди не ходити. Не подобається. Зіпсувалося. Може там і не самі високі ціни у львові, але рівень обслуговування і якість їжі та ті ціни явно не тягне.
    Просто вважаю, що умови праці мають бути людськими. І вина за поганий сервіс, суто в даному випадку, лежить більше на власниках, і їхній захланності ІМХО.
    Коли була студенткою ,працювала офіціанткою за кордоном. То там власники дуууже дбають про сервіс. Зміни частіше міняються. Там офіціанти в кінці зміни мають силу посміхатися та бути уважними до клієнтів, на відміну від тутешніх, що стояти на ногах ледве можуть. Не раз в цій темі читала, що офіціанти там втомлені виглядають. Тому і вирішила написати.:confused:

2. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Дівчата, порадьте, будь ласка,що можна взяти смачненького на вечерю в "Чорному коті", і зорієнтуйте в цінах, хто знає :)

3. bora

bora Well-Known Member

В них там в принципі добра кухня. Щоб не взяли. Ціни: салати - 90 грн, чебуреки - 25 грн за шт., десерти - від 45 грн. Це з того, що пам"ятаю.

4. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Я люблю салатик з руколою та моцарелою, ціна близько 100 грн, мені дуже смакувало дорадо в сметанковому соусі, смачний шашлик, класна піца, особливо кальцоне.

5. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Тільки не беріть в них суші, в них вони зовсім несмачні...:sad:

6. Delfy

Delfy Well-Known Member

мені теж Золотий Вепр дуже подобається. Особливо гарний і дуже смачно у тому, що на Коновальця. І офоціанти там суперські - швидкі, незамітніЮ, ненав*язливі і завжди привітні.

7. Knopka

Knopka Well-Known Member

Мені в них вершки дуже подобаються - натуральні, смачні і порції такі, що об"їдаюся. І офіціанти непогані, зокрема, там є хлопець - дуже уважний, ми колисьз малою ближче до майданчика сісти, він нам навіть столик переніс з іншого кінця, бо поблизу не було вільних. А коли власний присутній, то вони взагалі суперово обслуговують.

8. Svitlanka

Дууууже сподобалось в "Вепрі" на Коновальця. Страви смачні, цікаві, різноманітні. І ціни цілком нормальні.

9. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

дуже позитивне враження справляє білявий хлопчина-офіціант в "Крейзі таун" в КК. дуже уважний і завжди усміхнений. страви в принципі самі звичайні, але за рахунок обслуговування при нагоді йду туди обідати.
    побільше б таких людей.

10. Oddly

Oddly Well-Known Member

то, мабуть, щоб не було видно антисанітарії (нє, ну чесно)

мені ці десерти дуже і дуже смачні

11. Wonder

Wonder New Member

була в четверг в Кумпелі, відпочивали компанією, все сподобалось, їжа смачна, обслуговування хороше, витяжка супер :)

правда дуже багато людей, аж занадто

12. Іриска

Іриска Well-Known Member

оооо, були вчора в "Казанові"... така розчарована... Приїхали друзі з Києва і ми змогли лише в 22.00 вибратись в центр. Тому вибір падав на заклад, який працює довше, ніж 23.00. На Площі Ринок єдині такі це Криївка і Казанова. Криївка сама собою відпала.... Зайшли, нас попередили, що вхід з 24 - 50 грн. Ми заходили о 22.40... Так як я лише снідала, то була дуже голодна і муж теж. Вирішили поїсти нормально. Замовили страви о 22.50... О 24 їх ще!!!!! не було... ми прочекали більше години!!!! Встали, розрахувались за напої і пішли, коли виходили - несли наші страви.... Як так можна??? Тобто страви несли нам за 1,5 год після замовлення....(причому сума замовлення була ого го). Я була голодна і дуже зла... Більше туди ні ногою!!!

13. Syrojizhka

Syrojizhka Member

Нам подобається A la minute (на Тургенєва). Там дуже смачно, і на відміну від закладів швидкого харчування - гарний інтерєр, їжу приносять офіціанти на гарних великих тарілках, великий вибір страв.
    І недорого зовсім.

14. Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

А напишіть, будь ласка, що саме вам там смакує.
    Бо я була там всього лише раз. Їла щось типу піци маленької, згорнутої вдвоє. То зовсім не сподобалось :girl_nea:

15. innamorata

innamorata Well-Known Member

Ми вчора заходили в цукерню. Мені не сподобалось. Сирник - я звикла що добрий сирник має бути дуже легким, повітряним, ніжним. Там він був м"яко кажучи забитий. ІМХО. Мо то на любітєля, а мені не сподобалось. Тірамісу... може там і був маскарпоне, але таке враження було що перемішаний з вершками, яких я дуже не люблю. Хоча загалом напевно комусь і смачно б було.
    Як на мене, то якість тій всій рекламі їхній не відповідає.
    Обслуговування може бути, нормально.

16. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я люблю в Фраєрці (цукєрні на Глибокій) полунийчний і сирний трт. ммм смакота

17. Svitlanka

Теж там подобаєтся, гарний інтер'єр ( як на заклад швидкого харчування) та нормальні ціни. Шкода тільки, що їх десерт "Панакота" щось став несмачний......

Теж сподобалось там, цей полуничний тортик - нямка!!!

18. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Я там люблю котлетки парові, зупки, особливо як обідаю з дитиною, в місті Аля-мінута здається одна, багато є при заправках (навіть на Одеській трасі), то дуже мене виручали, як подорожували з дитиною. Колись там були смачні канапки з тунцем і кукурузкою, я з лиж спеціально за ними їхала до Сколе, шкода що зараз немає.

Я чисто випадково натрапила на цей заклад, як йшла до колєжанки - таке затишне, добра кава, смачна випічка, особливо сподобались заварні тістечка, приємні враженя.

19. Bublyk

Bublyk Member

Мені теж дуже подобається випічка у "Фраєрці", торти нагадують домашні, смачний крем. А ті малюсінькі еклери "йдуть" як сємки... Смакота, хоч я і не великий поціновувач солодкого.
    Єдине, що не дуже сподобалось - Пахлава. Але то, певно, "на любітєля", мені надто солодка і приторна.

---------- Додано в 01:03 ---------- Попередній допис був написаний в 01:00 ----------

Чоловік мій теж фанат А-ля Мінут, а от я ще там ні разу не була.

20. Іриска

Іриска Well-Known Member

прочитавши відгуки, вирішили поїхати))) приємно було, смачно і недорого))) пахлава звичайна, нічого особливого. Смачний торт "Чорнослив". Думаю, ще туди підем.

Статус теми:
Закрита.