Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

Мали на вихідних розчарування. Сто років не була в кафе з тортиками на Дудаєва. І так захотілось мені "Білої акації". Краще б я не мала такої забанки.
    Тортик був черствий! Навіть не так, засушеним був бісквіт, що не можливо було ложечкою відламати шматок. Лячно навіть подумати скільки йому було. І це при тому, що чоловік перепитав, чи свіжі торти. З"їла лише шматок і залишила.
    Розчарована не то слово, бо жодного разу не траплялось такого. Правда я там була років 3-4 назад. Висловила їм свої "фе" і більше туди ні ногою.

2. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Смачнюще морозиво є на вул. Краківській, навпроти "Майстерні карамелі". Особисто я тепер там постійний клієнт :nyam2: Зазвичай беру морозиво у вафельному стаканчику і гуляю Львовом. Але також там є мінімальні столики, де можна присісти :)

3. alkali

alkali Member

Ну їжа у них не дуже здорова...... Люблять вони калорійну їжу.

4. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

щось в нас з Галкою вчора не склалося. десертів ніби багато, а вибрати нема з чого. та й обслуговування так собі. чекала на звичайне морозиво з варенням 20 хв. вчора остаточно зіпсувалося враження. більше туди не піду

5. Allo

Allo Active Member

мені подобається в La Piazza, вони готують морозиво самі

6. Latane

Latane Well-Known Member

в якому розумінні - немає запропонованих позицій в меню чи особисто Вам не було з чого вибрати з приблизно 40 найменувань десертів?

В мене був період коли я просто послідовно по списку всі десерти в Галці перепробувала і маю гарні спогади про них :)

Ще для мене смачне морозиво в Майстрені шоколаду - на Сербській біля входу в майстерню стоїть апарат з морозивом. Є великі і маленькі ріжки. Чисто ванільне не смакує, а от шоколадне - ням)))

7. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

з того часу як вони трохи модернізувалися так відразу і зіпсувалися, я вже кілька років туди ні ногою. не свіжі там тортики чомусь, ніби і не критично несвіжі, але якісь черстві, несмачні.

8. Raven

Raven Мама малятка

Після їхнього молочного коктейлю я туди більше ні ногою.

9. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

ну то не тільки там, а майже всюди в нас. а в загальному, як на мене, то хороші заклади, правда в той що на Тургєнєва я не хожу, там не дуже смачно готують, а ті що на трасах суперові. як кудись їдемо, то стараємося харчуватися там. спеціально карту їх розташування вивчаємо))) чистенько, акуратно, персонал привітний, та й страви смачні. для подорожі саме воно))).

10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Була у "Вулику" (в Брюховичах)-пила чай-латте з молоком і спеціями ну дужжжже смачно. Кум їв м"ясце в горщику-казав що просто у роті тануло.Сиділи у альтанці з пледиками, тишина така-супер.

11. Rona

Rona Мама-йожик

індуси варять масала-чай (він на молоці, зі спеціями, смакотааа), то щось схоже?

12. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

я думаю не таке точно, але подібне-там дуже багато спецій молочко і мед.

13. vchitelka

vchitelka New Member

А я обожнюю морозиво в Лігумінці на Краківській та пл. Франка. Діти знайомих взагалі в захваті! Там додають шматочки ягід і фруктів, шоколад, горіхи, а не ароматизатори. Смачні у них і тортики, і кава.

14. Glashenka

Glashenka New Member

Зайшли нещодавно в нове кафе "Арома",досить нічого.Дуже смачний в них лимонад,в жару-кайф...Нам сподобалось,плануєм ще сайти..

15. lawyer

lawyer Member

на жаль, моє враження від цього закладу змінилося. і не в кращий бік. рибка цього разу була значно меншою за розміром, не така смачна. в чоловіка гарнір був з шпинату, то взагалі виявився недобрим. вино не смакувало, квас теж. літня тераса якась вже надто примітивна. одним словом, бажання знову туди йти нема.
    тому після відвідин вирішили засолодити свої враження. по дорозі зайшли в Майстерню карамелі, вибір цукерок ну дууже маленький, нічо не придбавши, пішли в Майстерню шоколаду на Січових Стрільців, там ще не були. відвідувачів було не багато, два останніх зали повністю закриті. у вбиральну добиралась у напівтемряві, оскільки вона знаходиться в самому кінці, біля неї понаскладувано купа стільців. з тортиків був лише сирник... морозиво з шоколадною поливкою сподобалось, порція велика, так і не змогла доїсти. білий топлений шоколад - дуже добрий, але то на любителя, чоловік його навіть пробувати не хотів, такий він нудкий. до нього принесли лише пів(!)склянки простої води. коктейль Вишнева бомба - мав дивний присмак, наче... ...помідорів. сиділи оригінальненько, на таких кріслах-мішках. загалом було добре, навіть не зчулися, як пройшов час, і нам делікатно натякнули, що вже закриваються.

16. analastanka

analastanka тень на стене

17. Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

Що ж тоді казати про Сitadel-inn? На місці концтабору Stalag-328, через який пройшли 280 тисяч (!!!) людей, збудувати готель - чи багато треба мати до такого розуму, а ще більше - щоб там жити-пити-гуляти? Нонсенс. Відсутність людськості та наявність вседозволеності.

18. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

дівчата, кожного для ми проходимо в центрі біля Латинської Катедри, п"ємо вино і їмо кіш-лорен в Кафе№1, чи фоткаємося біля каплиці боїмів і статуй Катедри. А раніше ж там був цвинтар.
    Львів має дуже багату історію - як щасливу, так і трагічну. Пам"ятати варто, але зациклюватися - не думаю. Місто живе, розвивається, продовжує розбудовуватися і так далі...

19. analastanka

analastanka тень на стене

Ви порівнюєте те, що порівнювати не можна. Але сперечатись не буду - кожен має право на свою думку.

20. Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

Так і подумала, що хтось згадає про той цвинтар. Але прошу не плутати звиклий цвинтар міщан (бо ж їх місце традиційно було біля церков до 1786) і катівню невинноубієнних! То є різні речі.
    Місту вже зовсім більше нема де розважальні заклади будувати, як на території катівні?
    До польського Освєнциму, між іншим державного музею, водять скорботні екскурсії, нащадки приходять пом'янути пам'ять,.. а в нас гульки проводять, бо ж "місто розвивається". Більше місця для того готелю, звісно ж, не було.

Статус теми:
Закрита.