Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Talya

Talya Well-Known Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

колись нас з товаришкою намагалася зігнати тітонька в Челентано біля Вернісажу. піцу вже доїли, але були ще салатики і хотіли щось з десертів замовити. і тут пані питається чи ми вже йдемо. кажемо, що ще не збираємося. і тут нам розказують, що це заклад швидкого харчування і нам потрібно звільнити столик. ми мовчки дивимось на неї. вона кличе адміністратора і просить його пояснити нам нетямущим, що тут потрібно швиденько поїсти і бігти)) тоном майже істеричним. адміністратор глянула на неї і сказала, що ми маємо право сидіти тут скільки нам хочеться.

2. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Гуляли вчора ввечері по центрі і малий захотів морозиво. то одразу і в "Час поїсти" і зайшли, бо були на Староєврейській...
    на вулиці місць не було, але всередині предостатньо..
    Ми з синочоком чекали за столиком, а наш татусь пішов по морозиво і бачу, що йде з ним і сміється - питаю що таке ? А він каже, що за три морозива з соком він заплатив всього 24грн ( !!).
    і ще розказав про хохму як замовляв піцу:
    Неуважно глянув на табло і подумав, що 16.90грн = це лише корж, ну почав дівчині на касі замовляти інгредієнти, а вона каже, що це вартість вже готової повноцінної піци 16.90грн :girl_haha:
    Так, що нам похід в "Час поїсти" обійшовся на трьох всього в 41грн :girl_crazy:
    Доречі, піца була смачною. чекали на неї всього 15хв.
    і ще зауважила, що за 40хв перебування там прибиральниця двічі мила підлогу вологою шваброю, хоча бруду і не видно було. Також дуже чистий туалет-умивальник - приємно.
    Підемо ще, але вже на якісь гарячі страви та десерти))

3. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Час поїсти - це фактично гарна їдальня. Будьте акуратні із стравами, в Час поїсти на Кн.Ольги часто люди отруювалися.

4. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А де на Кн. Ольги є Час поїсти? Навпроти Цуму є Смачні сезони

5. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Ви щось путаєте...

"Час поїсти" у Львові є лише на Коперника та на Староєврейській і все.

6. Руда Лисиця

Ви праві, я щось наплутала. Просто колись Смачні сезони були Час поїсти))

7. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

раніше там точно був "час поїсти", кілька разів там обідала, їдальня
    вчора з Смерекової хати перепав мені шашлик і печені овочі, навіть холодне і потім розігріте все було дужеее смачне, здивували овочі, бо крім звичних печених помідорів, перцю, баклажана, печериць ще була маленька кукурузка, брюсельська капуста, морква, шпарагівка, смачно

8. Жменька

Жменька Well-Known Member

Щодо "Смачних сезонів" - обідала у них (на Федьковича, біля Роксу) всього три рази з інтервалом у місяць-два. І кожного разу мала стоматит. Більше туди не піду, експерементувати не буду.

9. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Минулого літа досить часто обідала в смачних сезонах на кн. Ольги. Літом було жарко, а я з пузом не мала сили стояти на кухні, то часом заходили туди. ттт ніразу проблем не мали. Але цього року читала, що там багато потруїлись так, що втрапили в інфекційну. Тепер боюсь туди заходити, хоча народу завжди повно

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Слухайте, а то тепер всюди в салат Цезар дають ковбасу курячу? Перший раз я спонтанно взяла в Креденс кафе-була голодна, їхала в Брюховичі, де ще тоді ніц не було з'їсти, зайшла просто випити кави, захотілося салату. А там тупо ковбаса куряча. Ну там ладно, воно в них типу готове стоїть на прилавку, ок. Нині в Арт буфеті замовила Цезар. Приносять і я одразу бачу кубики ковбаси. Курка там теж була, але буквально кілька тонюніх шматочків, все решта ковбаса. Яйцем і не пахло, хоч в меню було заявлено, я була розстроєна, але так як компанія весела, то не хтілося псувати собі і комусь настрою.

11. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Брала десь пів року тому, то був без ковбаси, а норально з куркою:girl_blum:
    Помітила, що в Арт-буфеті досить часто інші складники салатів - щоразу щось інше. Але завжди смачно:girl_yes2:

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну смачно то смачно, але я таки брала , бо з куркою, а ковбаси я взагалі ніякої не їм і я була переконана, що буде курка, бо і в меню так було написано... Здешевлюють все...

13. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Треба було завернути все-таки. Бо то несерйозно.

14. Furore

Furore New Member

Мені "сподобалося" в Арт-Буфеті, як після того, як принесли страви, швиденько стали забирати полотняні серветки в яких принесли виделку з ножем. На моє здивування відповіли, що ми можемо їх заляпати ... :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy: Ну і ще було декілька подібних приколів. )))))
    Незважаючи на це, страви смачні, особливо сподобалася пательня з овочами. Салати, незважаючи на те, що просила без яблук, все-одно виявилися якимись солодкими, навіть ті, які не повинні були б бути солодкими. І ціни приємні ))

15. CrazyTapokXD

CrazyTapokXD New Member

На вихідних вирішили з родиною скуштувати шашличку.Друзі порадили ресторан "Шашличний двір",біля стадіону "Україна".Чудовий ресторан.Сподобалось те,що можна посидіти на дворі,а не паритись в таку жару всередині ресторану.Хоча,для тих,хто бажає усамітнитись,в ресторані є зали,з комфортними диванчиками)Персонал простий,без пафосу,завжди усміхнений)і порадили новинки,яких не було в меню,і швидко все принесли,хоч і людей було дуже багато)здивувало,що в ресторані є кальян)ще й на фруктових чашах)вже хочу)цього разу ми не наважились на кальян,але вирішили,що обов'язково наступного раз туди з'їздимо)також нарахунок новинок в меню-скуштували "Сангрію")одним словом-неймовірно)фруктів точно не жаліють)а свіжа м'ята-немає нічого кращого,у таку спекотну пору)і свіжі ягоди поклали)приємно,як не як).Шашлик насмачніший,який тільки колись куштували.Просто тане в роті)також взяли овочі-гриль і картопельку з салом)ну що може бути кращим)офіціанти обізнані в меню,все запропонували:і хліб з мангалу(завжди забуваю назву,але дуже смачний,ще й теплим подають),і соус)навіть до чаю і кави десерти пропонують)свої чайові вони точно заробили)спробували в ресторані пахлаву)нажаль,взяли тільки одну,бо більше не лізло,але така смачнюща,що одразу дві додому з собою захопили)чудове місце,щоб йти з дітьми,є дитячий майданчик)набігались за цілий день,спали як вбиті)але,судячи з кількості людей на вихідних,думаю наперед замовляти місця,бо самі ледве зайняли собі столик)думаю,місце для святкування дня народження ми вже знайшли)є окремий зал,з зручними диванами,який знаходиться надворі,щоб і діти могли вибігти на двір,і самим прогулятись після смачного застілля)
    одним словом-РЕКОМЕНДУЮ ВСІМ)

16. Руда Лисиця

CrazyTapokXD, якісь ви дуже рекламні...

17. Just me

Just me Member

18. CrazyTapokXD

CrazyTapokXD New Member

своїми словами я просто хотіла висловити подяку персоналу,за дійсно приємний і незабутній вечір.я вас не заставляю туди йти.це ваш вибір,так само як і моє право написати такі слова.якщо ж переглянути всі записи форуму,то не тільки мої слова реклама.тут кожного другого можна звинуватити в цьому.

19. Insolence

Insolence Living The Dream

20. Руда Лисиця

одне діло коли це пише форумчанка яка вже тут є, скажімо, пару місяців, не один десяток дописів, не один відгук про різні заклади...тут можна повірити, що людина пише просто відгук. а коли один єдиний допис людини і такий хвалебний про якийсь заклад - виникають сумніви: "а чи не прихована реклама це?"

Статус теми:
Закрита.