Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

Дякую.
    Зацiкавило.
    Дэ то?

2. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

на ринку Південному, якщо Ви на таксі, скажіть водію - він буде знати, адреса - Львів, вул. Щирецька, 36

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ще в Рафінаді
    в жодному разі не раджу куштувати пасту в Фешені. феее

4. tasha

tasha New Member

В Шекспірі спробувала пасту карбонару, мені дуже сподобалось, потім в неті знайшла рецепт і сама готувала.

5. Virginia

Virginia Well-Known Member

хто там був? Як враження?

6. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

коли ще то був Кактус я була пару раз, то мені там все подобалось, як зараз не знаю

7. Vероніка

Vероніка Never give up

Кухня, інтер"єр і персонал мені ще у Вепрі подобаються, ми клієнти там десь на протязі 10 років.

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

якось не вдалося там побувати коли ще був Кактус, хоч якось мала там ДН святкувати, але не вийшло...
    Вже в Валентино все сподобалось, окрім деяких італійських страв, які на любителя (їхній фірмовий салат "Валентино" не на мій смак)
    ну і адміністратор той що мужчина подеколи занадто настирний у спілкуванні:) а жіночка просто супер
    все решту - мега, ІМХО

9. kati

kati Well-Known Member

золотий вепр на пл. Ринок?
    Колись ще студентками туда ходили троха...але після величезного таракану в тарілці подруги років 5 тому...я туди ні ногою. Розумію що і в ніших закладах присутні ті квартиратни, але більше поки що нагло в тарілці вони мені більше ніде не зустрічались..

10. Vероніка

Vероніка Never give up

Так, це Золотий Вепр. Мені, певно, поки везе - ще ні в одному закладі не траплялись ці "товарищі".

11. Coshitce

Coshitce Member

Сестра з чоловіком були. Враження: смачно, гарно, добрий добір вин (не дешевих) і високі ціни.

12. Bonita

Bonita Member

Я вже писала свої враження, але повторюся. Гарний інтер'єр, обслуговування на високому рівні, кухня смачна, порції великі, а їхнє тірамісу божественне (такого смачного я більше ніде не їла) ціни досить високі, хоча це залежить, що брати. Багато хто каже, що який туалет така і кухня, то він там чистий, без специфічних запахів і модний:girl_smile:. Одним словом мені сподобалося, завжди з задоволенням відвідую цей заклад.

13. Wonder

Wonder New Member

а я залишу трохи негативних відгуків:
    1. Столики позаду ратуші (не ті що з диванами, а поруч)
    це було в кінці травня, вони лише відкрились пару днів
    ми замовили там пиво і коли офіціант ставив бокали, один в нього падає і повністю мене обливає (волосся, кофта, а джинси можна було викручувати)
    той самий офіціант приходить з тряпочкою витирати стіл, я прошу хоча б салфетки (щоб витертись), за хв 5 мені приносять салфетки і ще одне пиво
    І ЖОДНИХ ВИБАЧЕНЬ від персоналу :sad:

після цього ми просто встали і пішли ні защо не плативши і попередивши що ми йдем
    я чесно кажучи просто в шоці від такого обслуговування :sad:

---------- Додано в 17:02 ---------- Попередній допис був написаний в 16:54 ----------

2. тепер про колишню "Мапу"
    ми компанією відпочивали і замовили десерти, я замовляла перша
    в результаті принесли всім крім мене
    за хвилин 20, я нагадала про себе і тоді за 5 хв отримала свій десерт
    (коли всі вже свої зїли і я їла одна :sad:)
    просто такої цінової категорії заклад мав би бути уважніший до клієнтів

14. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

як на мій смак, то занадто багато пафосу і зависокі ціни на меню з макаронів і олів"є :)
    лазанья зовсім не сподобалась

не моє, одним словом

15. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Залишу свій позитивний відгук про "Кафе Один". Сподобався їхній пиріг зі шпинатом, ням. А ще дуже ввічливий і приємний офіціант був, бо після того, як на минулому тижні наслухалася хамовитої розмови хлопця "Біля Діани", почала якось упереджено до офіціантів ставитися)

16. bora

bora Well-Known Member

Вчора була Біля Діани. Добре що додали якісь салатки, бо хтілось їсти.) Так от їхній з шинкою і майонезом, що замовили друзі - виявився таким собі, не літній, певно, хоч і з яблуком. А зелені салатки - ням-ням.
    Обслуговування було звичайне. МИ дивились на цю купу столиків і на вимордуваних офіціантів і нам їх навіть шкода було. Нікого не виправдовую, просто беручи до уваги ту метушню навколо великої кількості столиків я вже очікуватиму, що там можливі проколи в сервісі.

17. innamorata

innamorata Well-Known Member

18. tasha

tasha New Member

Я теж люблю цей заклад, меню не дуже богате, але те що брала завжди було смачне і свіже, офіціант справді чудовий.

19. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Нє, ну чекайте. Хай повісять табличку на вході "В нас офіціанти замучені, просимо їх не діставати". То хіба мої проблеми, що в них графік роботи важкий? Ну і тим більше, є різниця між неідеальним сервісом (я чемний клієнт, за те, що довго несуть, не сварюся і спокійно можу нагадати) і словесним хамством. Я зіткнулася з другим.

20. Wonder

Wonder New Member

погоджуюсь, це не проблеми клієнта, якби сумно це не звучало...

Статус теми:
Закрита.