Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. BeSStiya

BeSStiya Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

Підкажіть, будь ласка, якийсь хороший ресторан для святкування дня народження?
    Дуже бажано, щоб був невеликий чи мав окремий зал на 20-30 осіб.
    Також дуже бажано, щоб була жива музика і якась територія навколо
    Ну, звісно-смачна кухня (бажано европейська чи авторська), нормальне обслуговування і адекватні ціни.
    Райони-сихівський, франківський, можливо -личаківський та залізничний
    (Оазис, Роман, Гопак, Гуцульська Гражда-не підходять, Три оскари-улюблене місце, але вже святкувала там ювілей)

Приглядаюсь на разі до Хутірця, що на перехресті Стрийська-Наукова, але відгуки зустрічалися дуже протилежні, маю великі сумніви (та й не дуже в курсі-яка там цінова політика)

Останнє редагування: 21 Квітень 2013
  2. Ringo

Ringo Well-Known Member

На днях обідали у Mons Pius. Дуже смачні стейки і теплий салат з телятиною,сподобався рис з овочами. Але штрудель з вишнями-явно не їхній козир. М'ясо-пречудове, пиво класне, десерти-посередні.

3. natorella

natorella Well-Known Member

гуляла центром і побачила япона хату мексіко
    шо то за чуд???

4. innamorata

innamorata Well-Known Member

Недавно випало повечеряти в цитаделі. Обслуговування супер-пупер (мо того що в компанії був власник :girl_crazy:). Страви вище всяких похвал. Цезар божественний, Морський язик БОМБА.

5. DarkNess

DarkNess New Member

Була там на весіллі. Не сподобалось взагалі.
    Цін не знаю. Подача страв на 2 з мінусом, дуже вже примітивно, на смак теж нічого не сподобалось (хіба кава еспресо :xaxa:), обслуговування нікудишнє, офіціантів взагалі не було в полі зору: бокали як один раз поставили на шведський стіл, так ніхто їх і не думав міняти, приходилось кожен раз нагадувати.

6. galamajechka

galamajechka New Member

Вчора була в новому ресторані " У темряві". Вони себе позиціонують,як соціальний проект, бо працюють там люди незрячі.
    Спочатку на вході забирають мобільні телефони, тоді показують меню (мінімальне замовлення - 70 грн.). В меню є розділи- М"ясне, Овочеве, Рибне, Десерт, Невідоме, Напої.Можна вибрати тільки категорію, а не саму страву - вона до останнього залишається таємницею.
    Тоді сліпий провідник веде по сходах вниз до самого ресторану в суцільну темряву.
    Насправді нічого не було видно - зовсім-зовсім. Як зійшли зі сходів,то певний проміжок часу йшли по підлозі з імітацією бляхового покриття,наче по даху будинку( чула від знайомих, що теж є там зал, де по піску ідеш і чути шум моря). Посадили нас поруч один біля одного, біля мене з іншого боку була стіна , позаду - теж. Спочатку принесли "щось" і сказали,що ми маємо здогадатись ,що з цим робити. Це виявилась пластмасова дитяча іграшка- конус і колечка , з яких в повній темряві ми склали ялинку. Після цього нам почали приносити страви, мушу зазначити,що досить швидко. Тепер про саму їжу - я замовляла десерти і каву : кава була звичайна еспресо,але ,коли не має зору - загострюються інші органи чуття, тому її гіркота відразу набула зовсім іншого характеру. Фруктовий салат був цілком звичайним, хіба що з додатком якогось смачного листя, ми так і не здогадались що це. Іншою десертною стравою був сирник з вершками та морозивом- сама суміш була дуже добра. Хлопець замовляв - М"ясо і сік, то йому принесли печінку і персиковому соусі. Печінка була твердувата, але це прощається завдяки надзвичайному смаку соусу в поєднанні з м"ясом.
    Музика в закладі спокійна і приємна. На закінчення наших посиденьок принесли папір і олівці,щоб щось намалювали. Наш шедевр нам віддали при виході.
    Після відвідин задумалась над тим,як важко сліпим і наскільки ми не цінуємо, того, що бачити - це вже велике чудо.
    Не знаю чи захочу ще раз туди піти, але для ознайомлення з чимось кардинально новим - Вам раджу :)

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

а їсти як? теж навпомацки? щось важко уявити як то виглядає
    дуже суттєвий соціальний проект направду

8. galamajechka

galamajechka New Member

навпомацки - так. я дууууже довго не могла знайти ложку, хоча офіціант сказав, що вона на тарілці з десертом. Вроді і вдавалось порізати,але часом поки донесла ложку до рота- то вже на ній нічого не було. Та й по залу було чути - " де вона лежить ?", " не можу знайти" і.т.д.

9. tasha

tasha New Member

Там справді обслуговування дуже на високому рівні, все дуже смачно у десерт мене просто вразив, це була запечена груша в слойоному тісті, смакота...
    Трошки б ціни менші ...

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну суперечливі почуття то викликає... бо в наших закладах, навіть дорогих не завжди впевнено їсиш те, що бачиш... а тут взагалі не можеш оцінити, чи тобі часом чогось не підсунули
    хоча з іншої сторони незрячі почувають себе так постійно, в будь-якому закладі

11. analastanka

analastanka тень на стене

А якщо в людини харчова алергія чи інтолерантність певних складників?

12. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

13. analastanka

Так вони ж не кажуть)

14. zaderyshka

zaderyshka Member

Так не ходіть туди де не кажуть? Чи мус ходити, а потім скаржитись?

15. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

думаю, якщо сказати що, наприклад, від арахісу людину роздує, обсипле і взагалі поплющить то точно скажуть є там той арахіс чи нема

16. galamajechka

galamajechka New Member

не знаю,як загалом поводяться, але в хлопця спитали який сік не має бути, а мене перепитали - кава чи чай
    але це тільки стосовно напоїв

17. analastanka

Перепрошую, але де ви бачили скаргу чи зізнання у відвідинах?

Я задала питання, бо мене зацікавило, як у ресторані вирішують це питання. Чи я вже і питання по темі не маю права задати?

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

як для ресторану-ідея дивна, бо сама ідея мені подобається, то цікаво і потрібно знати нам, зрячим, наскількі складне життя буває у людей. А щодо меню-то власне, якщо є алергія у людини, то вона будь-де буде про це попереджати і казати, що того-то їй не можна. Чого про це мають думати в ресторані? І так, є сумніви, страшно їсти невідомо що, ну то значить йти туди, де все ясно.

19. Яруська

Яруська Well-Known Member

А де це відкрили такий ресторанчик? Я б пішла.
    Понадивляюсь вічно Мастер-шефа і дегустую:girl_crazy:
    quote=analastanka;1534375]Так вони ж не кажуть)[/quote]
    Та як не кажуть. Наприклад я не переношу кокосів, то перед замовленням страви(якщо є підозра, що вони там можуть бути) питаю і прошу, щоб мені їх вилучили зі складу.

20. бетменша

бетменша Well-Known Member

на Дорошенка, ближче в сторону центру

Статус теми:
Закрита.