Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

Власне, погоджуюсь. В Гарматі 600 грн витратили на школярам вина і одну страву, але не в цінах справа, і мені там трохи не затишно, чому - пояснити не можу. Правда, скільки раз там були - людей трохи було.
    Також відміну оцінку віддаю Ноблесу, вже якось писала- смачно, класна атмосфера, ціни мені видались навіть дуже нічого, ну і гліньвейн у них дуууже прикольний.

---------- Додано в 07:54 ---------- Попередній допис був написаний в 07:51 ----------

Сорі за помилки, пишу з телефону без функції правки, а він, собака), собі сам править.

2. innamorata

innamorata Well-Known Member

фсьо. рєшено. підем в Нобіліс. Цікаво, тре дуже завчасно столик замовляти? ну. хоча до дати ікс заледве півтора тижня лишилося. то певні треба вже.

3. Brenda

Brenda Member

4. Siania

Siania Love Life

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

обідали "Місько Пструг и Петро Братванка", не знаю хто писав про несвіжі канапки чи намазки, брали 4-ри види канапок всі смачні і на свіженькому хлібчику:nyam2: салат -сподобались складники, бракувало якоїсь смачної заправки, а рибка була добра, я їла з шпинатом, чоловік з сметаною чи то з грибами чи то з тим і з тим. Інтер"єр мені приємний, музика грала гарна, офіціант спочатку проштрафився, бо задовго на нас реагував, але після наполеглевого звертання мого чоловіка:girl_haha: став дуже чемним і уважним, не пам"ятаю щоб в закладах Локалю були такі ввічливі і приємні офіціанти
    вважаю цей заклад щодо кухні і концепції -найкращим творінням Локалю, піду ще
    ага, власне на рибу піду, на десерти/чаї то точно не варто

6. Bublyk

Bublyk Member

Ми з чоловіком вчора теж намагалися попасти в той розрекламований Челентано в центрі, але не судьба - не було місць (причому ми вже і по центру встигли прогулятися, а вільні місця так і не з"явилися). З того, що встигла побачити, то не дуже затишно в тих залах, де є вхід - постійний потік людей, заходять/виходять, щось питають. Може тому, що неділя, але то був справжній прохідний двір.
    Так, як налаштувалися на піцу, то пішли в Фелічіту (теж тут всі її хвалять). Там було все ок, але салат мені не сподобався (то був якийсь з телятиною, назви не пригадаю) - гарна подача, але смак ніякий. Ну і ціни в них, на мою думку, зависокі (піца, 2 салати, вода і сік обійшлися в 250 грн).

7. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Оксано, а то все за чим ти йдеш в заклад? ну бо гарно багато-де у Львові, за "гарно" хіба можу піти на каву десь, а так то мене особисто як і для походу кудась з чоловіком удвох і сім'єю цікавить все: кухня/заклад концептуально/обслуговування/музичний фон/цінова політика (нехай буде дорого, в Шекспірі ніколи не було дешево, але хай те "дорого" відповідає закладу). Тому я особисто не розумію такі заклади.

Якась я або везуча, або заклад добре пильнований власником. От недавно з чоловіком і Мартусею обідали в неділю в Гуцульському дворі. То один з моїх фаворитних закладів "поїхати поїсти". Обслуговування нормальне, їжа смачна, трошки довгенько чекали, але терпимо, їли зелений борщик, рибу (короп і форель), риба супер, салати дуже смачні (чоловік їв зелинину з сирними кульками, я їла цезар з лососем), брали ще овочі на рашпері до риби - теж все ок. Пили узвар, я лате чоловік еспресо і тминівку, настоянкою залишився задоволений, гарячі напої звичайні. На солодке шось не спокусились.
    Ціни середні, повністю відповідають закладу і його статусу "ресторан".
    Меню Гуцульського двору величезне і це чи не єдиний заклад де поодиноко чогось може не бути, бо або не сезон, або ще якась причина, за це відразу вибачаються. Атмосфера нам дуже подобається, завжди привітне обслуговування, єдине, точно коли багато відвідувачів, то страви готують не надто швидко, тобто якщо спішимо, то не раджу його обирати, і на романтичну вечерю теж би його не обирала, а на забави супер, поїхати - пообідати чи повечеряти якраз, і з дітьми зручно, для дітей там є столик з олівчиками, коник-гойдалка тощо. Тобто концептуальний підхід дуже правильний.

8. Donner

Donner Member

Дуже сподобалося у Del Pesto на вул. Костюшка. Зайшли туди випадково, після довгої суперечки "куди з дитиною":). По-перше, сподобався дизайн закладу. По-друге, є чим зайняти дитину: на плазмі йшли мультки, стояв окремий столик з різними забавками. Приємні офіціанти, прислухаються до побажань відвідувачів (щось підігріти, принести пізніше і т.п.). Кухня теж заслуговує уваги. Ми брали піцу з кількома видами сиру - дуже смачно, й сама піца велика. Я брав салат "Дель Песто", теж доволі смачний. Щось замовляли із супів, але що саме - забув:) Але пам'ятаю, що було смачно. Ціни середні. Вартує, щоби прийти знову. Як на мене, ресторанчик пасує як для романтичних здибанок, так і для сімейного відпочинку.

9. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я дуже люблю Гамату, там завжди смачно і затишно. І стейк мммм.. Стейки найсмачніші в Гарматі і в Монс Піус. А дитяча кімната в Гарматі - гігантська.

10. Artemida

Artemida Well-Known Member

І ми в неділю з кумою намилились туди - але місць не було. Не судьба(((
    Пішли в "Белла Чао" на Вірменську. Піца суперова (брали Капрічозу і ще одну, не пригадую назви), а глінтвейн взагалі - бомба. Ще ніколи такого смачного не пила. Тре ще мужа туди затягнути, бо чогось в нього нелюбов до цього закладу.

11. Текіла

Текіла Well-Known Member

О, дуже люблю цей ресторанчик. Там найсмачніша у Львові піцца, крем-супи, десерти. Непогана Лазанья. А їхні алкогольні наливки...ммм. Ми з чоловіком там кожної п"ятниці рослабляємось після робочого тижня:)

12. Bublyk

Bublyk Member

нам з лазаньєю в Дель Песто, видно, не пощастило - була занадто рідка, хоч бери та й ложкою їж як борщ. А загалом - теж там подобається.

13. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Дівчата, які заклади є у Львові з чоловічим стриптизом? :girl_in_dreams: Чи потрібно замовляти столик попередньо?

14. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

та у всіх нічних клубах є таке діло , просто треба цікавитися в які дні саме, щодо резервації, то все залежить від дня, якщо до прикладу день безоплатний для дівчат, то бажано зарезервувати столик, бо багато студенток в такі дні хочуть відпочити:girl_wink:

15. Bublyk

Bublyk Member

Вроді в Плюшевому носорозі є, але я точно не підкажу, бо ще в таких закладах не бувала )))

16. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Не в курсі :) В нічних клубах буваю тільки на концертах)) Навіть не знаю, які нічні клуби у Львові є...

Щось таке теж чула, але...

В тих питаннях я "чайник". :) Хочеться гарну програму суто для дівчат ))

17. enigma

enigma Well-Known Member

В Казанові є, але попередньо питайте, напевно.

18. Rona

Rona Мама-йожик

"Казанова" (біля Домініканського собору), "Спліт" (Коперника), "Распутін" (Пасічна), "Рафінад" (біля гот.Жорж), "Занзібар" (Липинського), "Антураж" (700-річчя), "Мі100" (Наукова)
    думаю, краще обдзвонити ці заклади і розпитати все самостійно, радила би "Казанову" (там мабуть буде найбільш комфортно для таких посиденьок)

19. Allo

Allo Active Member

У "Распутіні" (Пасічна) є тільки жіночий стриптиз.

20. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

колись був в Казанові внизу, але то було більше сміху
    таки та, зал меленький, камерно, може тому в нас і настрій був такий ржачний

Статус теми:
Закрита.