Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Tamada

Tamada ла-ла-ла

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

Судячи з вашого допису, "грузинськість" закладу сильно перебільшено?

---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:35 ----------

Був там один раз, офіціантка попалась занадто "простєцка" як для такого закладу.
    Може тому, що піццерія - це не ресторан? ;)

2. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

хотіли вчора ввечері з мужом забігти повечеряти туди, а там аншлаг - жодного вільного місця :girl_impossible:
    моя цікавість таки наполягла зайти в локалівський "Пструг, хліб та вино". Дивно, що там 2 входи, таке враження, що 2 різні заклади, причому в тому, що зліва йшов ремонт (як заходиш зліва) - майстри, шум, дрельки :girl_nea: Ми хоч і сіли в тому, що двері правіше, але звуки доносились, якось некомфортно і зневажливо до відвідувачів. інтер*єр звичний локалівський - цегла, старі меблі (чоловік ледь не впав зі стільця, бо він зломаний, то він його собі замінив на справний і сказав офіціантці, щоб вони мали на увазі і замінили, бо хтось може впасти. вона сказала добре і пішла. а в той час зайшли відвідувачі і сіли на той стілець. виходячи вже з закладу муж ще раз їм наголосив на заміну стільця, а вони сказали "акуратніше треба сідати, не зі всією силою" :eek:)
    Замовили рибку - я з грибами в сметані, муж з розмарином, вино. Вино взагалі нікакоє, хай не вішають, шо то Франція, кримське в кращому випадку, фу. Риба була добре приготовлена, але муж сказав "Риба як риба, в тебе краща" :) Канапки навіть не замовляли, бо на вид підсохші там всі лежать і начинки сумнівні. Хліб як хліб, в ФудендВайні в сто раз смачніший. В трав*яному чаї трави не осіли і пили чай з фусами. Короч, я задовільнила свою цікавість, але ще раз туди не вернусь :girl_nea:
    п.с. а ще нам ніхто не розказував ніякої легенди-історії? то ж там розказували, хіба ні?

3. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Можливо, але саме ці два заклади Челентано - на Саксаганського і на пл. Ринок гордо називаються ресторанами, а якщо так себе називають, то мали б відповідати гордій назві ресторану, хіба не так?
    То напевно ми так розрекламували. Як там буде форумівка - треба вимагати знижки:girl_in_love:

4. Багіра

Багіра Well-Known Member

просто біля Ратуші фактично нема закладу поїсти з "демократичними" цінами.. а якщо є, то можливо не з такою примітною комерц. назвою:)

5. Alicia

Alicia Well-Known Member

Хм..нам казали, що вино власного в-ва.
    Були там тричі, то тільки перші два рази самі розповідали, а останній раз я сама їх зачіпила, бо хотіла, щоб ще мамі моїй розповіли історію.
    Намазанки приносили свіжі, а рибка трохи дійсно бідова як на ту ціну. Салат літній смачний, а от торт вишневий з кремом, в якому я вчула маграрин..
    В середу були в Кумплі - принесли мені м'ятний чай в брудному чайнику... Замінили, але води вже менше принесли, ледь половина була.

6. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

власне ми питали, що за вино, можливо власного виробництва. офіціантка заперечила, сказала, що привозне не замовлення з Франції. не можуть видно оприділитись, що ж казати :girl_haha:
    може приносять й свіжонамазані, мене смутило, що при вході на столі лежать вже намазані, може то вітрина, але я подумала, що їх нам принесуть, тому не рішилась :)

7. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

а ми з Коханим зараз в Челентано на пл. Галицькiй. Цього разу я не втрималась i спокусилась таки на пiцу. Кватро формаджi менi надзвичайно засмакувала. Чай, капучино смачнi, а от банановий мiлк-шейк менi занадто приторно-солодкий. Але обслуговування, атмосфера - саме те, якщо треба швидко перекусити, або перечекати негоду, як от сьогоднi. нам тут подобаеться.

8. zjomka

zjomka Well-Known Member

:girl_in_dreams: вам повезло якщо вийшло швидко, бо я вже кілька разів там була і кожного разу чекали піцу по 30-40 хв... а останнього разу забули нам принести олійку зі спеціями, шкода, бо з нею смачніше... а я згадала про неї коли вже доїдали :)

9. Arletta

Arletta Member

а дето він є? я ще в такий заклад не втрапляла:)

10. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

11. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

То мають всім приносити до піци, чи є якісь особливості? Бо ми з коліжанкою заходили, нам теж не приносили:dntknw:
    Ми були при заповненості закладу 50%, то напої принесли одразу 2 піци через 20 хв. Мені дуже там сподобалось, хочу в майбутньому на пасту сходити. Хтось пробував? Як Вам?

12. zjomka

zjomka Well-Known Member

Вони кажуть, що багато відвідувачів... ну але ж потрібно якось розраховувати кількість столиків і можливості кухні, причому офіціанти не кажуть скільки потрібно буде чекати... Але піца в них дуууже добра, тому йду туди коли не маю обмеження в часі :)

---------- Додано в 23:57 ---------- Попередній допис був написаний в 23:53 ----------

:girl_in_dreams: не знаю... Але першого разу коли замовляли піцу Цезаре, то нам принесли, а іншого разу, коли замовляли таку ж піцу вже не принесли... хоча на сусідній столик присли також до піци, але якоїсь іншої... Значить мають приносити до будь-якої піци, але забувають...

13. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Щодо Челентано на пл,Галицькiй. Ми були двiчi, обидва рази чекали на пiцу не довше 10 хв. Вiльних столикiв на ту хвилину не було зовсiм. До Кватро Формаджi олiйку з спецiями нам принесли, минулого разу до Капрiчiози - не приносили. Може ми з чоловiком не розiбралися, як ii правильно додавати, але нам не пiшло. i ще хохма - коли ми попросили рахунок, наш рахунок спершу принесли на сусiднiй столик, потiм , коли його все ж принесли нам, це виявився не наш рахунок.:connie_pull-pigtail. Так що працювати iм ще, безумовно, е над чим.

14. innamorata

innamorata Well-Known Member

Маємо з чоловіком на початку квітня дуууже круглу дату :girl_tender: і от сиджу, читаю ваші відгуки щоб обрати якесь місце. Поки ніби вагаюся між Терраццою і Грушевським... Як кажете?(ті що бували і там і там?) Чи може щось інше? Хочу щоб вечір пройшов на висоті :)

15. tuti

tuti Well-Known Member

Були вчора в lounge bar готелю Nobilis, але замовляли з рестораного меню. Дуже смачно. Чоловік брав стейк з овочами гриль, сестра фуагру ( казала, що найсмачніша яку коштувала коли-небудь), а я теплий салат з лососем ( теж дуже смачний). Ціни там вище середнього, приблизно такі як в Грушевському (фуагра 115 гр, теплий салат 67), але НАБАГАТО смачніше. Кожен вечір музичний супровід, вчора грали 2 хлопців на гітарах, то просто супер. Одним словом рекомендую

16. JuicyFruit

JuicyFruit Member

Недавно були з друзями в ресторані "Панорама" в готелі "Опера".Дуже сподобалося! Я замовляла філе качки із яблучним пюре (не запам"ятала як ця страва точно називається), то це була сама смачна качка, яку я коли-небудь куштувала. Їхнє морозиво на десерт також дуже смачне!Обслуговування хороше, офіціант не заважав, але при тому вчасно приніс напої, забирав тарілки і добре орієнтувався в меню. Великою перевагою ресторану є надзвичайно гарний вигляд на вечірній центр. В той вечір ще й сніжок падав, красота.
    Вирішили з чоловіком обов"язково сходити туди ще раз, але тільки вдвох. Дуже романтична і спокійна атмосфера! Ціни вище середнього, десь на рівні Тераси.

17. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я за щось інше
    про Терасу писала в жовтні тут на ціни щось дуже увагу не звернула, але якщо пишуть дівчата, що ресторанні ну то точно не варто. Ну і згадала, що там жахливий туалет, що не зовсім закривався, ну і той ковролін під ногами покручений, феее. Я б туди тільки для галочки пішла каву попити і все, романтично там тільки те що вид гарний якщо зайняти один з тих двох стратегічних столиків біля вікна і музика, що дядечко на піаніно грає, це так, це гарно, все решта не вразило
    Грушевський, то як пощастить, ну і там просторо, не є камерно-затишно, і з кухнею раз на раз не вгадаєш
    в Панорамі я була дуууже давно і там було смачно і гарно
    можна в Дністер на верх сходити, але я б мабуть пішла в Нобіліс, чула тільки гарні відгуки, сама там не була

18. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Іннамората, Панорама в Опері кльово, але треба мати на увазі шо ціни там космос і обслуговування "готельне" (тіхо і нєуютно особисто мені).
    Мені там нра, коли тепло.

19. Brenda

Brenda Member

Були сьогодні з чоловіком в Ресторані "Гармата" при готелі Цитадель Інн.
    Загалом враження таке: смачно, приємно, гарно, але шось не то...
    Справа в тому, що крім нас нікого не було і якось то не зовсім було зручно, нудновато якось чи шо... навіть не знаю, як то пояснити...
    Просто дивно, як же вони виживають, якщо в суботу ввечері в них немає відвідувачів взагалі? Крім того, на сайті написано, що після 19:00 грає рояль, але ніякого роялю не було (ну то певно тому, що не було нікого, крім нас).
    На рахунок меню, то меню шикарне, ціни космос, порції гарячих страв малуваті. А от десерти - просто руки можна з*їсти, ми їли вишневий і яблучний штруделі, то таааака смакота:girl_yes:
    кава, фреші, чай смачні, ну але дорого, блін, навіть порівнюючи з київськими цінами - то я б сказала вищі середніх київських цін...
    Кажуть, що там класна літня терраса, то певно якщо ще раз підемо, то літом на ту террасу, щоб подивитись на вид і подихати більш-менш повітрям не дуже загазованим, але підемо тільки на десерти... до літа вдруге туди не плануєм...

20. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

ну тому
    з таким самим можна стикнутись власне в Панорамі Опери

Весною минулого року мали з мужом бізнес-ланч в Опері, рахунок на двох закшалював цінами: якась качка чи шось таке дві порції, два салати, чай-кава і я їла морозиво;) багато? нє. А сума в межах 600 грн з копійками.

Статус теми:
Закрита.