Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

"Зе гріль" один з таких. і от чесно їхні суші мені найсмачніші, і піца в них дуже файна. Якщо гарно готують обидві страви, то чому б і не поєднати)

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

круть, то новий ресторан? Класно, що тепер в самому центрі можна буде піцу добру поїсти. Мені все на пл.Ринок бракувало чогось такого простішого, але доброго

3. analastanka

analastanka тень на стене

4. Vittoriya

ну то й нехай не віриться, але ви їх не пробували, а висновки робите, хоч Zvizda пише, що їй вони дуже смакують. Я таки коли-небудь спробую суші там, бо вже стільки чула, які вони там добрі :) Мене в Зе Гріль одне здивувало, навіть шокувало-коли нам принесли пиво (2 по 0.5) в графіні... Щем такого не виділа...

5. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

...а мені в нашому мікрорайоні)))
    Бачу мережа "Челентано" гарно процвітає. От і недалечко біля нас, на Патона, незабаром відкриється. Ремонт закінчують.

6. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Прикольно) А де саме? То буде просто піцерія, чи ресторан?
    Це класно, бо з піцею в нашому районі дійсно туго, а так можна чоловіка буде гарно попросити і збігає)

7. Milady

Milady Well-Known Member

Якраз навпроти Арсену.

8. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Повірте здатний....Звісно є в меню якісь промахи, але я впевнена що ідеального закладу не існує, так як смаки і погляди в кожного різні.

9. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Була вчора в новому Челентано на пл. Ринок. Зайшли з малою на піццу, дуже голодні були. Ще я 40 хв піццу ніколи не чекала, а може й більше. Напої швидко принесли. Молочний коктейль дуже смачний був, на один засос:girl_haha:. Мала вже і we will rock you голосно плескала і почала підручники діставати, щоб уроки писати. А я вже забембалась її стримувати.
    Піцца нормальна, забули про базилік і кукурудзи в складниках чомусь нема. Впишіть кукурудзу! Діти її люблять у піцці. Зате 6 сирів на вибір. Пасту подають у папері для запікання, незвично, я не замовляла, бачила як носили. Десертів не було, тільки морозиво. Морозиво так собі, зі шматочками вишні, вафелька дуже смачна, кава мені дуже засмакувала.
    Ітого. В ресторан багато фінансів вкладено, все з голочки. Персонал трохи розгублений такою кількістю відвідувачів, через місяць, напевно обслуговування буде краще. Прикольнули імена на спинах. Нас обслуговував чорнявий Джовані, по нашому певне Іванко. Чайових не лишила, що роблю дуже рідко. Реально не хотіла, не турбувалися про мене з малою.

10. natorella

natorella Well-Known Member

коли ми прийшли то ті, хто сидів казали про 40 хв
    але нам за 15 все принесли)

11. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Вєзьот же нєкоторим...
    Біля нас теж 2-м хлопакам за 5 хвилин принесли, я все видивлялася, думала точно нашу їм підсунули.
    Нє-є-є, хай там персонал руку набиває і до компів призвичаюється, а я прийду попІзже (по-Азаровськи).

12. Натуля

Натуля Well-Known Member

Точно-точно. Ми теж довго чекали. Просто я в двіженії ))) не зауважила, а мама ще звернула увагу, що занадто довго несуть. Нам принесли одночасно з дівчатами які прийшли пізніше за нас.

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Алілуя! терпіти не можу коли в піццу пхають кукурудзу!
    це ж чудесно :girl_claping:
    ще плюсики чому хочу піти в те челентано:girl_haha:
    переглянула фото, інтер"єр приємний, шкода, що найближчі 2 тижні мені піцца не світить, але як тільки то відразу!

14. Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

ми теж з дівчатами сьогодні були у новому челентано. замовили піце ХХХL капрічоза, салат з лососем у кожуті, салат з моцарели, помідорів-чері - все супер-пупер смачне). єдине, на піцу чекали близько 50 хв., на рахунок ще 15 хв. іже просили, щоб швидше принесли, бо спішили на роботу. видно, що заклад новий, ще можливо не є так все налагоджено.

15. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Напроти Арсену (ТЦ "Сріблястий") Поки що не видно, що там буде, але дуже тішусь - буду брати додому піцу:girl_cool:

16. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Дівчата, а карта "Егоїсти" в тому новому Челентано діє?

17. Vittoriya

мала би діяти, на Саксаганського діє

18. natorella

natorella Well-Known Member

діє, але треба зразу давати. я от не попередила і потім дівчина дуже вибачєлась шо вона не взяла картку в мене

19. sherry

sherry Well-Known Member

Чоловік сьогодні побачив новий ресторанчик "Бейрут Хол" на Пекарській, ось думаємо відвідати чи не варто :girl_in_dreams:

20. Vероніка

Vероніка Never give up

Дякую за наводку, сьогодні з дівчатами мали нагоду відвідати.
    Інтер"єр і обслуговування сподобались, досить оригінальна стіна з винами, комфортне розташування столиків і диванчиків. Дитяча зона також порадувала, ще треба "об"їздити" її з дітьом.
    Замовлення чекали близько 30 хв., але це тому що дійсно багато людей, практично всі місця були зайняті, офіціанти бідненьки не мали ні хвилини відпочинку, але свою роботу виконують відмінно.

Статус теми:
Закрита.