Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. napoleona

napoleona Well-Known Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

а в чрму цирк? в тому як зберігаються продукти? поламаний холодильник? бруднота? відсутнісь людей? думаю камера про все найкраще показує.
    А думаєте офіціанти ходять щораз на кухню у халатику і чепчику? а офіціанти там справді стали хамовиті і як "тучі". ми вже реально років 3 туди не ходимо, бо справді нема за чим

2. Rona

Rona Мама-йожик

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дівчата, я написала свою думку, переконувати мене в тому, що вам подобається програма не варто, я не заперечую. В чому для мене цирк-у ведучій, у тому, як вона то все подає. Правду про наші кнайпи я ітак знаю.

вона це так сказала , як про старовинну. Тому й смішно

4. Rona

Rona Мама-йожик

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

я в курсі і нічого не маю проти, хіба десь писала? Влсне ж кажу, що я цілком розумію- багатьом подобається програма, я писала не для того аби комусь відбити охоту до переглядання того, це просто мої враження після перегляду.

---------- Додано в 21:20 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ----------

Дівчата я вже поняла
    Вже писала, що сама задумка програми є дуже доречною. Але хотілося би , щоби вже показували усе в повному обтязі і більш професійно. Тому така реакція виникла.
    І Рона, я ту Магду взагалі не переношу, я просто порівняла власне стиль проведення програми. А так , то мені взагалі всьо голубе-зелене.

6. Brenda

Brenda Member

100%! Смачно, гарно, вишукано, але той довбаний персонал це капец! Ми з чоловіком там були останній раз десь півроку тому назад і більше туди ні ногою! Мало того, що ціни там не з дешевих, а то ще поведінка в тих офіціанток була, ніби ми їм щось винні, ну капец! Та цей заклад - це ж лице Львова, як персонал може собі дозволити ТАК себе вести? Мені коли мої київські друзі починають: "Ой, Вероніка, ах Вероніка...", я просто тихеьнок посміхаюсь, (не буду ж я наганяти на еталонну кафешку мого міста при них), а сама собі думаю: м-даа...
    Вже краще піти в ті самі не-львівські "Віденські булочки" чи "Світ кави" чи ще кудась на десерт, але туда я піду хіба купити і взяти з собою, а так посидіти - тільки настрій псується...

7. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

але в такому разі чи має вона право як просто один відвудувач ставити/не ставити відзнаки?
    я саму Фреймут тоже не дуже люблю (вона мені аж занадто скрупульозна), але передачу дивлюсь, бо просто цікаво подивитись на ресторани, готелі, кафешки в інших містах.

8. Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

А чому ні?
    На відзнаці пише "Ревізор". Передача відзначила певний заклад, який авторському колективу припав до душі. Ресторан може ту відзнаку повісити на почесному місці, а може сховати в комору. Це не є якась загально національна премія з суддівським комітетом, смс-голосуванням.. Це просто "бонус" від відомої розважальної передачі.

Якщо я собі виготовлю медальки "Срібна/золота відзнака ім. Незабудки" і буду їх роздавати улюбленим закладам, - то як? Не маю права? ;)

9. AliceKitty

AliceKitty New Member

Пропоную вернутися до обговорення кафешок :) Були з подружками в ДельПесто. Піца суха і несмачна, місце класне, а скло в туалеті між сусідніми кабінками розвеселило :)
    Я зайшла в туалет - туди, де умивальник, дивлюся, а на мене дядько дивиться з сусідньої кабінки )))

10. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Заходили туди часто, коли тільки ресторанчик відкрився, тому що там директором працював чоловік подружки.
    Мені там дуже засмакували суші, правда, були дещо дорожчі, ніж, в інших закладах. Але продукти для суші брали справді якісні, тобто спеціальний, а не звичайний (для економії) рис, дорогий соєвий соус, звичайно, свіженька риба і т.д.

Зовнішній вигляд будь-якої страви мав на 100% відповідати картинці у меню. Якщо щось не так - можна сміливо просити офіціанта зробити заміну страви. У мене на десерті візерунок з карамелі був зовсім інший, ніж на картинці в меню, то чоловік подружки казав, що потрібно замінити, але ми його порив зупинили, сміючись.

Через деякий час власник почав ставити неадекватні вимоги до директора закладу щодо штрафування персоналу за ніщо практично, працювати там далі чоловік подруги не зміг.

Але шкода, бо часу на налагодження роботи Дель песто вклав чимало, він з таким ентузіазмом придумував, як популяризувати заклад. Пригадую, там мали проводити недільні мастер-шефи на кухні для дітей (не знаю, чи було таке реалізовано)

о, це так!

11. Raven

Raven Мама малятка

Я взагалі не розумію ресторанів, де роблять піццу і суші. Для мене це непоєднувані речі. Пару раз відвідувала цей заклад. Ще на самих початках там було класно, але коли з"явилось суші-меню, то піцца стала ніяка.

12. natorella

natorella Well-Known Member

ресторан Челентано на розі вул. Галицької - від мене на сьогодні тільки +++
    були нині з odree і моїми малявками
    інтер*єр - чисто, біленькі стіни і сіра підлога, є чим дихати, зручно сидіти і крутитись (саша тим займався)
    кухня - піца смачна, салатка оригінальна , обслуга швидка і привітна
    WC - чисто, не страшно, класично, адмін попередила, що у них є пеленатор і закуток де можна поміняти підгузки
    дял дітей - Л Є Г О !!!!!!!!!!!! мама, там ЛЄГО!!! а ше дошка/крейди, олівці/розмальовки, стільці і столики ІКЕА, подушки на підлозі, лабіринт. приставка на ТВ - чи плейстейшн, чи шо? коротше - діти були зайняті.
    є стілець для годування
    поки нам робили піцу - пройшлись з юрком подивились - вибір вина трошки є, окремо чіз-бар - холодильник з сирами, апарат нарізки - вибирай, всьо наріжуть
    піца є L, а є XXL. на велику компашку я так думаю)
    на днях ми з малими стояли на вулиці - дивлись як піцайола робить піцу - їх стіл якраз біля вікна (шось типу як в львівських пляцках) - стоїш і дивишся як тітсто літає)))

раджу. піду. хто з нами?

13. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Я:girl_flirt: Юріївна, а як ціни? Бо от власне приглядаюся, куди піти із коліжанками - співробітницями святкувати моє ДН (так - так, я досі святкую:girl_haha:)

14. natorella

ціни дуже ок
    такі як на саксаганського - я нині - піца капрічіоза, 2 соки і салат з телятиною = 90 грн

от знайшла фото з відкриття https://www.facebook.com/media/set/?set=a.572028239488394.1073741826.110442482313641&type=1

15. AilataN

AilataN жива

В якій годині ви був?
    багато було людей?
    коли краще туди прийти щоб було менше люду?
    чи завжди багато?
    :)

16. natorella

ми були десь 14-15
    нагорі було багато, внизу 50%
    підозрюю шо там постійно буде багато, хіба би зранку йти, поки ше на ланчі ніхто не приходить)))
    внизу є апендицит (крайній зліва зал) - там було зарезервовано, то хороша опція. і там по периметру був диванчик і 2 столи - досить камерно - якраз для ДН
    відкрились вони тиждень як, а може і менше - тому зараз люди приходять промацати шо і як. і йти треба зараз, поки всі на цирлах ходять;)

---------- Додано в 18:29 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

17. nattsol

nattsol Well-Known Member

весняна мамофорумівка?

18. natorella

good idea - той закуток шо біля дитячого куточка - якраз - там столиків є 5-6 для мам, а діти собі будуть бавитись

19. Натуля

Натуля Well-Known Member

О, знала б - прийшла пошвидше. )) Ми теж там сьогодні були з дітьми - тестували. Думаємо ДІмине дн посвяткувати там.
    Мені теж все сподобалось. Єдине але - в тій дитячій зоні чомусь трохи заносило туалетом (в стіні суміжній з туалетом є дві вентиляційні решітки), хоча сам туалет в них гарнопахнучий. А може то сирами якимось особливими пахло? )))
    А я вже знаю як бавитись. То така штука яка реагує на рухи гравця. На екрані іде гра - там потрібно долати перешкоди, і гравець скаче, нахиляється і т.д. Можна на двох грати. Я з Антоном на руках поскакали трохи. А воно ще в кінці нас нафоткало але я не запиталась працівників чи фото зберігається.
    Ще таке. В неті вичитала, що в челентано проходить акція: потрібно замовити на суму не меншу 88 грн ( з врахуванням знижок), записати на чеку жіноче піб і конт телефон. Буде розіграш чогось там :). Так от, я запитала про акцію офіціантку і вона про неї не знала. Майте на увазі:girl_wink:
    Ну і по цінам

20. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.