Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. lawyer

lawyer Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

а мене цікавить все те саме, але обов'язково, щоб була доставка. бо як такої обідньої перерви у мене нема, тобто з офісу під час робочого дня я не виходжу(. а перебиватись канапками або ж готовою їжею з магазину не хочеться...

2. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

З тим вже важче, бо треба щоб доставка була на певну суму в межах 100-150 грн. Глянь тут є кльова табличка з сайтами які здійснюють доставку.
    А тут доставка з певних ресторанів.

3. odree

odree Well-Known Member

гарячий салат Венеція
    Яловичий стейк з кус-кусом (назви не пам"ятаю)
    А взагалі там все смачно

4. карапуз

карапуз Well-Known Member

Стейк "Лас-Вегас" ?

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

неа, я про нього писала тут точно без кус-кусу був
    про обіди, останні рази найчастіше від чоловіка про Фешн чую, але ще попитаю, бо він щодня десь обідає і теж йому треба щоб то швидко було

6. Ольга

Ольга Well-Known Member

в пивнушці ресторану Прага ніби не зле було, спробуйте.

7. Stroga

Stroga Well-Known Member

дуже смачно і хороший вибір в ресторанчику "Піаф" на Куліша = 30 або 35 грн., не більше

8. Masterpiece

Masterpiece Member

Ресторанчик Маестро у будинку вчених - на вибір салати, супи, гарніри, другі страви та напої - 38 гр. Дуже смачно!

9. enigma

enigma Well-Known Member

Чи мають доставку?

10. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Можливо хтось знає, які у Львові є хороші ресторани для святкування бенкету (30-35 осіб) при ціні орієнтовно 200 грн./ос.?
    Буду вдячна!

11. enigma

enigma Well-Known Member

Замовили собі вчора "швидкої азіатської їжі" (Panda Wokibox), в таких коробочках як у фільмах :) - телятина з апельсинами +рис і свинина + удон. Яка то мнямка!!! Чесно, мала сумніви щодо смакових якостей, але, спробувавши, переконалась, що таки дуже смачно. Друзі пробували гребінці, овочі, маленьки шашлички - казали теж дуже й дуже. Ціни смішні, доставка після 6-ої безкоштовна. Тому однозначно рекомендую!

12. Багіра

Багіра Well-Known Member

безкоштовна тільки по центру)
    з соусом чілі дуже гостре? наскільки мяска багато у відповідних боксах?

13. enigma

enigma Well-Known Member

аа, так-так, тільки центр. Є можливість замовити - гостре, напівгостре і негостре. Брали один бокс негострий і другий напівгострий - трохи припікає. Спочатку хибне враження, що порція мала, але насправді дуже наїдаєшся. Мяска небагато, телятини було кілька таких пласких шматочків. А до речі апельсинові дольки довелося самостійно чистити від кожури, що було геть незручно.

14. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

а скуштувати то чудо у якомусь закладі можна?

15. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

На Левицького, 8...

16. Virginia

Virginia Well-Known Member

Вчора були в Тароні (кожен раз кудась їду і думаю, що на наступні вихідні вже буду вдома, але шось ніяк:))
    Була там ще як дівкою була, чоловік мене туди на сніданки возив:girl_tender:
    Є плюси і є величезний мінус.
    Ми з коліжанкою брали лосось у горіхово-розмариновому соусі, який нам рекомендував офіціант. Соус такий жирний і нудний:bad: ні мені, ні подружчі "не пішло"
    Ще я брала салатик з телятини гриль у апельсиново-гірчичному соусі, то було дуже смачно. Чоловіки їли шашлик, то претензій ніяких - смачний, а от овочі гриль - холодні:sad:
    Потім ще хачапурі, таке собі... в Криму їла смачніше.
    Морозиво з джемом - просто морозиво з джемом, але за 35грн:)
    Ну і фінал! Розраховувались карточкою привату, яку їхній термінал не прийняв:eek: Довго виясняли, потім подзвонили в Сбербанк (в них був термінал того банку) і виявилось, що він не приймає приватівських карточок:eek: (лише іменні). Сума була кругленька, при собі не мали. От тепер думаю... як мали поступити в такій ситуації працівники? (Ми то заплатили, підвезли нам гроші, але....)

17. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Virginia, в мене колись був схожий випадок у Шекспірі, тут описувала детальніше...

ми стояли на своєму, - раз вони декларують прийом карток Visa, то мають приймати усі платоспроможні без розбору...
    і хоч в нас тоді була зі собою готівка, котрою б могли розрахуватись, ну але то вже була справа принципу відстояти свої права.

на вашому місці я б обов'язково написала скаргу у відділ захисту прав споживачів та в систему Visa, але тільки якщо вас не напружує така "бюрократія" і ви не берете такі моменти близько до серця...
    вам хвилюватись зараз не варто :girl_tender:

18. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

В п"ятницю з колегами відвідали "Місько Пструг" - "Петро Братванка".
    Інтер"єр - типовий локалівський. Від меню (а точніше, від кількості страв у ньому) мої колеги були в шоці:eek: Я, хоч і любитель лаконічних меню, але ... одна основна страва в меню??? Навіть для мене закруто.
    Вже хотіли йти звідти, але оскільки я мала лише годинку часу , вирішили залишитись.
    Замовили форель з різними гарнірами, канапки з намазанками і червоне вино.
    Мені вдалося спробувати лише канапочку, яка нічим особливим не вразила.
    Форель я не дочекалася, хоч офіціант обіцяв, що зачекати доведеться 20 хв, на практиці чекати довелося довше (не засікала, приблизно 35-40 хв), і хоч ми просили офіціанта одну рибку подати трохи швидше, він типу віджартувався, що мовляв, так буде нечесно по відношенню до інших. Ми йому сказали, що нам так потрібно, на що відповіді не почули.
    Так що оцінити смак їхньої "родзинки" мені не вдалося, і вже і не вдасться, бо повторно витрачати свій час на цей заклад я не буду.

19. Virginia

Virginia Well-Known Member

20. Brenda

Brenda Member

Дівчата, а як тут у нас з доставкою піцци додому? Хотілося б замовити піццу з Фелічіти або Леополі (там вроді би найсмачніша?), але ні там, ні там ніяк не можу знайти, чи вони роблять доставку і меню в неті не можу знайти. Чи може, хтось замовляв піццу додому?

Статус теми:
Закрита.