Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки (1)

Тема у розділі 'Забава аж до рання', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. tasha

tasha New Member

Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

Подивилась відео і аж слюнки потекли. Дуже схоже їла в Кулінарії, що в провулку Кривої липи, та в Дель Песто. Теж чекали на цей десерт близько 30 хв.

2. Vероніка

Vероніка Never give up

Були на вихідних на ДН в "Старгороді" - враження досить позитивні. Людей було не дуже багато, тому обійшлось без шаленого натовпу і штовханини, навіть ти свині не заважали. Ми класно відпочили - наспівались і натанцювались, "зажглі" одним словом. :connie_pull-pigtail
    Дуже сподобались м"ясо на грилі, бенкетні страви (качка, свинина), сковорода Старгородська - все гарно пропечене, з відповідними приправами, тільки цибулі вони не шкодують, трохи занадто.
    Не раджу "Запечені овочі в кошику" - перепарені, переморожені, просто ніякі.

3. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Відповідь: Де у Львові знайти... (3)

В яких кафешках випікають бельгійські вафлі і подають іх гарячими?

4. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

От колись давно-давно як вони тільки відкрилися там було смачно. А тепер м'ясо пересолена підошва..

5. JuicyFruit

JuicyFruit Member

На Сихові в "Вамі" є піцерія "Чикаго", туди ми з подружкою десь місяць назад випадково зайшли і їх спробували. Є різні поливки, можна з морозивом. Досить смачно.

6. Brenda

Brenda Member

Були ми вчора з чоловіком в "Фелічіті".
    Так-от, піцца дійсно дуже смачна, мабуть, найсмачніша у Львові, ням-ням. Але як на мене, то меню біднувате. Цей заклад дійсно для цінителів і любителів саме піцци, пасти, так як в меню є тільки піцца, паста, пару супів і салати.
    Мені, наприклад, хотілося б спробувати якоїсь смачної другої страви, типу стейк телятини чи грильований лосось, чи овочі-гриль...тощо...
    Але якщо дійсно цей заклад - це суто піццерія, то для піццерії Фелічіта дійсно дуже класна, але Італійським рестораном, я б не характеризувала її (як деякі характеризують, типу найкраща італійська кафешка Львова, читала фідбеки на Foursquare), під концепт італійського ресторанчика як на мене краще підходить Б*янко Россо...

7. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Ще на Мазепи біля Балатону є ця піцерія. За вафлі не знаю-не пробувала, а піца смачна, і салати теж непогані.
    А от тірамісу... не раджу:girl_nea:

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

в піцерії Чікаго, що біля Скрині недалеко - несмачна мені піца, та й решту страв теж

9. Rona

Rona Мама-йожик

біля Балатону на Мазепи теж є ця піцерія - мабуть більше туди не піду))) нам переплутали замовлення (через те, що зовсім не організована робота персоналу), досить смачною була лише найдорожча піца, а звичайні - з грубезним тістом

10. Відповідь: Ресторани, кафе, забігайлівки Львова - відгуки

Відвідали недавно з подругами кафе "Шинок", що на вул. Стрийська,45б.Враження двоякі.Інтерьєр більш-менш.на першому поверсі танц-пол,і столики навколо , другий поверх: десь коло восьми столиків.Офіціантки трошки загальмовані,але стараються бути ввічливими.Замовляли салатики,картоплю з грибами під сиром та м"ясо, і морозиво.Спочатку принесли друге ,а потім через 20 хв. салати( Картопля виявилась чорноватого кольору, ще й холодна,попросили принаймі підігріти, підігріли)від чого зовнішній вигляд ще більше постраждав , аналогічно і смак!Все інше було їстівне , але не найкращої якості. Здивувало те ,що виїходячі на перекур і залишивши речі в залі,офіціантка бігла до самої вулиці і просила оплатити рахунок , але можливо вже обпеклась дівчинка, тому і дує на холодне.Загальні враження на 4 з мінусом.

11. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

шоколадний фондант останньо був надзвичайно добрий у Грушевському, трішки форма підкачала - естетики було мало), проте смак чудовий... раджу.
    дві порції чекали не більше 20 хв...

а от м'яско - велику тарелю-гриль різних сортів чекали доооовго, незважаючи на те, що замовили її заздалегідь за 3 год...
    закуски вже були готові до нашого приходу - різні види сиру та кільця кальмарів у клярі, салатки Цезар та Грецький, закуски з баклажанів - середні порції, їстивні і крапка. (коли так кажу, маю на увазі, що на мій смак ніц надзвичайного, в нас вдома смачніше)...

цілком протилежне можу сказати про м'яско та різні соуси до нього, - смакота, соуси вміло приготовані, м'ясо гарної якості та чудово приготоване...
    о так, його можна було почекати і в результаті пробачити 45-хв запізнення...

загалом враження непогане, концепція закладу подобається, хіба їхній туалет мене злегка "напружив", ну і довге чекання страв хіба для дооовгих посиденьок-теревеньок...

ще мене останнім часом дуже радує кулінарна студія в кривій липі - гіга-порції (в порівнянні з іншими закладами), адекватні ціни, мега-швидке обслуговування, завжди смачно... найбільше люблю їхній китайський теплий салат та форель з рисом...
    а, і рибне та мясне карпаччо в них особливо тоненьке і в результаті файно-швидко-смачно промариновується...

12. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ага, він в них виглядає ніби хтось вже проколов виделкою, розлитий :girl_nea:
    з тим практично всі погоджуюються, та що там чекання страв навіть чай і десерт можна годинами чекати-пити-їсти, а якщо перед тим салатик, а ще якщо м"ясо то і пів дня можна просидіти лялякаючи:girl_dance: :)
    а що з туалетом? щось нічого екстра не пригадую

13. Tamada

Tamada ла-ла-ла

Тіснувато там, наскільки я пригадую.

14. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

мале приміщення, спробували збільшити простір за допомогою великої к-ті дзеркал...
    проте дали категорично забагато нижнього світла та занадто прозорі та куці дверцята і перегородки в кабінках...
    мала необережність зайти коли дві кабінки були зайняті, не конче приємно...
    імхо...

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ти напевно про туалет внизу говориш, бо зверху одна кабінка, на скільки я пригадую

от де тіснувато то в туалетах в КК біля кінотеатру, не розумію як зробити такі вузюсінькі кабінки і при тому залишити прям танц площадку між тими кабінками і кімнатою де умивальники, я там ледь помістилась, а що робити вищим і повнішим? а з дитиною як зайти? в кімнаті мами з дитиною ж не має туалету, то не ця тема, але мене то взлило нещодавно

16. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

так, про низ...
    от, між словом, на низ ведуть кльові сходи у вигляді клавіш з більш приглушеною підсвіткою, от чому б таку підсвітку власне в туалеті не зробити) і скло дати більш матове чи геть непрозоре...
    але то таке... чергове дизайнерське рішення... чергове враження...
    добре що на якість страв то не впливає)...

а порадьте хтось, будь ласка, заклад з швидким, свіжим, якісним та смачним комплексним обідом (т.зв. бізнес-ланчем), з мін. вибором трьох страв на курс за +\- адекватну ціну?
    а то я не завжди на обід додому потрапляю, і часом вже не витримую тих аля-мінут, пузатих хат, епіцентрів і тому подібних кафешок, а на довші обіди в нормальних закладах часу інколи дуже бракує...

17. карапуз

карапуз Well-Known Member

Що би вартувало спробувати у Культі ?

18. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

на вихідних заходили в Велику тарілку. давненько там не були. зробили ремонт, оптимізували розташування столиків: стало просторо і к-сть місць не змінилась.
    мені сподобалось.
    Замовляли XXL порцію картоплі фрі з хрусткими курячими котлетками. Потім ще додатково замовили порцію фрі.
    трохи мене здивувало обслуговування. раніше приносили ту порцію на великій тарелі і кожному давали по тарілці і прибори. цього разу принесли без окремих тарілок. мусила просити щоб хоч малому дали, бо трьом їсти з одної тарілки якось не тойво...не зручно))) При чому прибори офіціант теж приніс лише для мене і чоловіка: дві вилки і один! ніж. це як розуміти?
    далі... замовляли хрусткі котлетки (в меню пише що порція XXL= 1 кг всієї страви. мяса мало бути вроді 250 г чи 350 г). Принесли нам 6 смажених блінчиків (бо котлетками, а тим більше мясними їх назвати важко), в яких де-не-де можна було зустріти кусочки курки. це, знаєте, буль щось типу як блінчики зі шматочками яблук. можна назвати їх смажений кляр з куркою)
    про "хрусткі" взагалі мовчу... зато як солідно вони дивились - мега порція.

19. Rona

Rona Мама-йожик

маю надію, жи скоро буду мати мега-гостю :) приїздить моя рідна душа, моя подруга (з своїм чоловіком) з Києва,
    і от вибираю куди ж маю їх відвести :) ще й наших 2 дні народження маєм святкувати
    перше, що спало на думку, то однозначно "Кумпель", може потім Старгород... в "Кафе №1" можна попити смачного винця, в "Амадеусі" з"їсти смачнющого штрудля
    що би то ще таке придумати...

20. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А мені смакує там шпинатний пиріг, а ще маємо одного знайомого-спеціаліста по баранині, ну дуже її любить і коли приїздить до Львова, ми його водимо по закладах, де готують баранину, так от він казав що лише там її готують правильно, ну і самі назви страв креативні.
    Я сама в пошуках. З того що пробувала:
    1. Япона-хата колись мала добру пропозицію з зупкою, рисом і салатом за 35 грн, але зараз підняли ціну до 50.
    2. В Старгороді досить смачно, швидко, свіже і недорого - 35 грн, але кожен день лише один вибір страв, яких можна подивитись сайті.
    3. Атмосфера - є декілька страв на вибір, з другого можна вибирати і гарнір і м'ясо, але не завжди швидко і гарнір гріють у мікрохвилівці, гречку чи картоплю важко приготувати за 15 хв.
    4.Фешн - є декілька страв на вибір, зі швидкістю, як пощастить але гарне сервірування, смачно, але ціна здається 47 грн., а було колись 35...
    5. В ресторані гранд-готелю ще минулого року були ланчі за досить демократичними цінами, були там пару раз на сніданках, то помітила, а цього року незнаю.
    6. Зараз беру з собою китайську лапшу в tikіthai , швидко, смачно і наразі мені смакує.
    Як пригадаю ще напишу

Статус теми:
Закрита.