Ремонт

Discussion in 'Хатні клопоти' started by levandivka, Nov 26, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Ремонт

ніхто не каже, що важко..якщо порівнювати те, що мала і те, що є, то переваги (принаймні для мене) на боці склокераміки..мені легше з нею працювати....
    стосовно кухні-студії і просто кухні...звичайно, краще мати 5кв.м. +18 кв.м як кухню-студію, ніж 5 кв.м як кухню і 18 кв. м. як вітальню..тут однозначно...і у вас то добре скомпанувалось

2. Huculka

Huculka Member

У нас теж нержавійка поверхня і доглядати за нею важче, принаймні, як на мене. Може різні поверхні бувають, бо в свекрухи теж нержавійка, то в них так плями не лишаються. А ми мусимо мити щоранку поверхню теж вологою мікрофіброю, але не можу сказати, що плями зовсім не лишаються...

---------- Додано в 23:24 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ----------

Дівчатка, виставляю план нашої хати і коридору з розмірами.
    Коридор:
    А весь план можна тут глянути
    http://s40.radikal.ru/i089/1202/69/cc1d129a4467.jpg
    Прошу вашої допомоги у плануванні одягової шафи в коридорі. Проблемка у тому, що в коридор виходить 4 міжкімнатних дверей і вхідні. І ще маленький апендикс із дверми у ванну і крихітною нішкою.
    Що б ми хотіли: 1. В ніші в довгому коридорчику зробимо шафу-купе, але вона виходить дуже неглибока (35 см мінус ще 9 см на механізм, тож з одягом там не розвернешся і треба щось ще 2. Тому хотілося б на стіні зліва від входу щось придумати, аби можна було ховати верхній одяг і взуття. Проблема ще й у тому, що на тій стіні є газовий лічильник і батарея, які треба теж сховати якось. Я з одного боку хочу, щоб викроїти в коридорі максимум місця для зберігання речей, а з іншого, не хочу, щоб відразу при вході стояла гаргара. Колись планувала щось такого типу (але навпаки, шафа справа):
    [​IMG]. Але почитала потім мудрих людей на дизайнерському сайті, де вони збештали такі меблі навпроти дверей, мовляв, вони виглядають громіздко і забито, і я засумнівалася. Є варіант поставити просто відкриту вішалку, як-от [​IMG]. Але мені здається, що гарно таке виглядає лише на фото і коли в людей в запасі є ще одна шафа. А в мене перетвориться на бардак при вході... Хата - польський півлюкс. З переплануванням не розженешся, бо більшість стін несучі. Тож дуже сподіваюся на ваші файні ідеї і може хтось має такий досвід у себе чи у друзів :)

Last edited by a moderator: Feb 22, 2012
  3. madchen

madchen Member

В моєї тьоті є така вішалка з тумбочкою і дзеркалом як на першому мал,тільки без шафи. Так ось, коли вона це замовляла, то думала, що правильно робить, що це буде виглядати акуратно. А тепер жаліє, що не взяла закритої шафи-купе, з гарними фасадами чи дзеркалом. Я теж такої думки, бо

а так засунула двері і порядок:)

4. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

а куди подіти вологий верхній одяг від дощу/снігу, мокрі парасольки?
    в мене прихожа невеличка - 7 кв м, і ми перших півроку жили з купешкою тільки (поки було літо/тепла осінь), а потім мені стало дуже бракувати саме такої вішалки, і ми її зробили. А на рахунок акуратності і порядку, то стараюсь, щоб на ній не висіло більше двох речей. все, що сьогодні не вдягаю, ховаю в купешку.

5. Котя

Котя Оптимістка :-)

Huculka, я так зрозуміла,що крихітна нішка це бувший туалет, і судячи по загальному плануванні там стінка не несуча, тому я б розбила майже всю стіну, і зробила глиииибоку шафу-купе:girl_yes2:

6. madchen

madchen Member

Це так, якщо в хаті живе двоє дорослих, а якщо більше і діти?:girl_wink: в кожного своє бачення:)

7. MyNameIsDezy

MyNameIsDezy Member

Гуцулочка, а що планується в кімнаті 17 м кв?

І ще, вкажіть на схемі коридора, де двері, а то так важко думати.

Ще питання, якої ширини вхідні двері і скільки є вільної стіни зліва від дверей, якщо стояти до них спиною.

Шафа-купе глибиною 36 см - викинуті гроші((((

Last edited: Feb 3, 2012
  8. kati

kati Well-Known Member

Мені подобаються такі вішалки, можна поставити таку ну і купешку щоб все поховати

9. madchen

madchen Member

в батьків така, тільки темно-коричневого кольору.

10. MyNameIsDezy

MyNameIsDezy Member

У мене в першій секції купешки -є вішаки (крючечки). Якщо одяг вологий вішаємо туди і не закриваємо двері. Потім перевішуємо на плечики. Люблю, коли все сховано.

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

чому?
    Якщо робити міні-міні кладовочку такої глибини то може бути.
    Я планую такої глибини купешку в спальню.
    Але вона буде 1,7 на 2,5.
    Для білизни, рубашок мужа, кількох коплектів постілі та рушників думаю буде достатньо.

12. oksumoron

oksumoron Active Member

в мене вдома коли заходиш в коридор, то з одного боку стоїть шафа- вішалка, на яку вміщається вже багато речей, а разом з тим, знизу є ще відділ для взуття, щоб не кидати його на порозі!
    з іншого боку з коридору, маю шафу купе, з велетенськими дзеркалами, де поміщається не тільки рештки верхнього одягу, але і багато іншого взуття!

13. MyNameIsDezy

MyNameIsDezy Member

Тому що з 35 см 10 см забере розсувна конструкція. Що можна покласти на поличку глибиною 25см? Хіба книжки. Я не заперечую, що невеличка шафка такої глибини може знадобитись, але не довжелезна купешка, де найдорожче як раз двері та розсувна система.

У мене є ідея стосовно тієї ніші, але чекаю відповіді Гуцулки про призначення суміжної кімнати.

14. Corena

якщо дозволяють розміри коридору. то супер, я теж люблю, коли сховано. в мене так не виходило конструктивно. купешка не широка, але глибока (така собі кладовка, в яку можна зайти), і в ній ми тримаємо півхати :), бо більше ніяких шаф не маємо.

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А, ну на 25 може і небагато покладеш.
    Я планую 35 чистої глубини поличок.

а глибока це скільки.

16. MyNameIsDezy

MyNameIsDezy Member

І у мене в тій першій секції є три полички на взуття ( бо в коридорі на підлозі його бачити не хочу), ще там є місце для пилососа (того більшого), ще там сховані всі лічильники і фільтри на воду.

17. Corena

глибина - 1,2 м

18. Vandamovna

Vandamovna New Member

У нас у квартирі теж місця малувато: масінька комірчина (1 м2) у кухні, та ще й неправильної форми. Тому я зараз активно думаю, що краще: відділити 90 см простору у спальні для великої шафи - купе (ширина стіни - 257 см, відповідно, глибина шафи планується у 90 см+-) чи взагалі відділити той кусочок гіпсокартонним профілем, зробити перегородку і вставити розсувні двері. Зробити щось типу міні - гардеробної:) Крім того, візуально підрівняється сама кімната, бо досить видовжену форму має (562*257см).

Щось типу такого:

Просто зараз обдумую, що вийде ще й дешевше: велика шафа - купе чи отакий варіант:)

Last edited: Feb 3, 2012
  19. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Тоді треба щоб полички були висувними, як в Дезі, бо в 80см. поличку прийдеться пірнати з головою..
    Якщо є така можливість (тим більше що оті довжелезні кімнати жахливо незручні, та й нащо в спальні аж 5,62 довжини, що там танцювати...?), то я б краще гардеробну зробила. І кімнату зробите більш пропорційною і зручніше і дешевше....Бо шафа-купе з виїзними модулями трохи дорого обійдеться.
    Словом - я за гардеробну.

20. Vandamovna

Vandamovna New Member

Це Ви якусь із систем IKEA маєте на увазі?:girl_blush2:
    Я теж такої думки. Крім того, та гардеробна повинна буде нести ще й функцію комірки, бо більше у квартирі місця не знайдеться, - ховати у собі борд чоловіка, порохотяг тощо. Нам повезло із висотою стель - 325см, тож будемо використовувати і це.

Thread Status:
Not open for further replies.