Ремонт

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Winter

Winter New Member

Відповідь: Ремонт

Красиво, по сучасному але не практично. Поєднання кухні і вітальні мені дуже подобається, але це для тих хто не варить борщі і не піджарує цибульку, а то запахи будуть не з приємних. Спальня: добре що закрита, але як на мене сумненька. Але в загальному дуже гарно

2. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

3. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

насправді то вже вирішується легко:)
    Є витяжки різні - розрахувати можна потужність потрібну..
    У нас наполовину open-space - півстіни є між кухнею і вітальнею...То вважаю, що ми дуже виграшний варіант зробили.

А півстіни тої якраз закриває кут із мийкою, в якій може назбиратись брудний посуд, коли гості є і треба одні тарілки міняти на інші.

У моєї сестри взагалі суцільний простір - квартира в них дуууже гарна і затишна. І теж запахи не турбують.

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

якби ми не мали і не планували дітей, то така квартирка була б нам в сам раз.
    Дуже мені сподобалась.
    а в нас одним простіром кухня-коридор-вітальня, мається на увазі що без дверей, хоча і зі стінами. То наразі коли в дитячій ще немає меблів і дитина спить у вітальні, то я не можу під час її сну нічого в кухні зробити, бо все чути в кімнаті, так ніби над самим вухом робиш.
    Вже 100 разів пошкодувала що не захотіла ставити двері в кухню.

5. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

От це дійсно правда. У сучасних приміщеннях "без стін" добре жити парою.

Я писала. що запахи не заважають. То от я б поставила на 1 місце проблему індивідуального простору - часом хочеться ТУПО закритись в кімнаті і побути сам із собою.

Тому важливо мати, як хтось сказав вже "нормальну" кімнату, :) А з дітками - то взагалі обов"язково.

6. Wonder

Wonder New Member

не маю на кухні дверей+ є вікно між кухнею і вітальнею, запахів не чути (в екстра випадках включаєте витяжку)

7. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Дівчата, цікавить ваша думка. Хочемо перефарбувати стіни в квартирі і я хотіла додати квадратики на стіну, приблизно щось таке як на фото [​IMG]
    Наприклад стіна фісташкова, а середина квадрата біла.
    Але почали мене відмовляти, через те що це вже не модно, зокрема пінопластові плінтуса, якими вони відділені.
    Варто це робити чи просто перефарбувати стіни і все?

8. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

в нас вдома у вітальні так є - гарно дивиться, особливо, якщо класичний, витриманий стиль..але ремонт зроблений років так 5 тому

---------- Додано в 19:24 ---------- Попередній допис був написаний в 19:02 ----------

а у вуйка в далекі 90 робили ці плінтуса гіпсовими, направду дуже агрно і не так швидко ламається/царапається. в них ще так цікаво зроблено, що на цілу стіну є рамка, всередині пейзаж, а при потребі вішався килим (ну мода тоді така була), і нічого не було видно

9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ну взагалі то це має бути молдінг , а не пінопласт (гіпсова ліпнина). І я би не робила білу середину, то нецікаво. Краще ту серединку заклеїти красивими шпалерами, вийде як пано., напр. якісь такі квіткові, "англійські"
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

І молдінги можливо не білі, а кольору топленого молока....
    І підтримати то вже звичайно текстилем.

10. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

а я знайшла, що:

Молдинг может быть любой формы и производится из множества материалов:
    Дерево
    Гипс.
    Мрамор.
    Металл.
    Полистирол.
    Полиуретан.

оце супер, але треба вгадати, щоб ті квіти не виглядали дуже крикливо.
    до речі, в нас не білі серединки, а такі, гм, оливкові, потім більший прямокутник капучіно, а всі стіни світло-світло сірого

11. Лідочка

Ну так, але не з пінопласту...
    Думаю, не буде, в будь-якому випадку, бо то тільки частинка на стіні, оформлена в "рамку". Я би казала, що треба вважати з текстилем, щоб не намудрувати:) Брала би однотонну неблискучу тюль і штори в полоску (широку і не льон). Або римку, але з тим самим малюнком що і шпалери (але то треба буде трошки потратитись, бо такі шпалери і тканини досить дорогі, через ібей можна подивитися і замовити), а штори тоді однотонні. О, якось так.

12. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

це однозначно, ще і брати до уваги оббивку диванів.

залежить, який колір основи стіни і які самі шпалери по структурі.
    крім того знаю, що от прикладаєш маленький шматочок - і ніби все гут, а тіки є його багато в кімнаті - чи то в шторах, чи то в дивані - може вийти зовсім інший навіть колір!, не те що просто трошки не вписатися в загальний вигляд

13. Лідочка

В спальні дивани?
    Ну ж написали, що стіни фісташкового кольору.
    Ну про "багато" ніхто ж не говорить.

14. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

15. Лідочка

Село:) не знала.,.
    Та я в курсі.
    А я чомусь думала, що молдінг це не тільки багети а й всякі різні фігурки кучеряві.

16. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Нарешті я з вами. Була на свята за Львовом. нету не мала, тому відписую сьогодні.
    Воно мені нагадує картини.
    три частинки на одній стіні.
    Біла шкіра.
    Я не хочу у всіх кімнатах робити ті "рамки". Це буде лише в вітальні. Зупинилась на бежевому кольорі.
    Хочу зробити дуже світлу квартиру. Стіни будуть мати лише відтінок кольору, і той білий квадрат не буде сильно в очі кидатись., в нього планую маленькі світильники дати, або повішати картину (яку потім можна буде поміняти). Хочу світлі меблі і білі двері. Але от ніяк не можу чоловіка переконати, щоб ми міняли двері. бо ті що стоять ще цілком хороші. не піддається на мої прохання:girl_devil:

17. napoleona

napoleona Well-Known Member

Реально не знала, де написати, тому пишу сюди:
    підкажіть як правильно намалювати ескіз будинку, от я знаю де що я хочу на якому поверсі, але скомбінувати то все до купи не можу. Може хтось якимись програмами користувався. Дуже потрібно скласти план власного будинку.

18. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

А в якому розумінні "знаєш, де що хочеш"? Типу як меблі розставити, чи як кімнати розподілити (вітальня, спальня...)? Я користувалася якимись програмами (погуглила і там простенькі можна скачати безкоштовно), але реально від руки мені простіше малювати було. Вже коли нам архітектор розробила згрубша план, то я прямо по копіях того плану і мазюкала. Так і донині потрохи малюю, бо постійно щось нове в голову приходить:)

19. napoleona

napoleona Well-Known Member

нє, я знаю, які я хочу кімнати на якому поверсі, але не можу їх правильно розмістити, бо таке понапридумувала, як почала малювати, то так заплуталася, а зразу брати архітектора ще зарано, тому питаю

20. Halina

Halina Well-Known Member

Мені теж від руки простіше і зручніше. Я собі ті мальовки з собою всюди мала і як тільки якась ідея, зразу домальовувала. Спочатку накидки були в масштабі 1:3 чи навіть 1:5, а вже коли детальніше то 1:1.

Статус теми:
Закрита.