Ремонт

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Ремонт

а що саме вас цікавить?
    в мене в дитячій з штучн. каменю- зупинились на такому, бо потрібен був кольоровий ,плюс неправильної гнутої форми, а таке є тільки з штучного камню
    У всіх решта кімнатах-мармур, набагато гарніше і благородніше дивиться

2. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

упс, а нам сказали що може бути тільки правильної форми, прийшлося замовляти дубові.
    а в кімнаті маємо зі штучного каменю, біленький. а що саме вас цікавить?

3. kati

kati Well-Known Member

ну як...стільниці ж на кухню роблять які хош...

4. KAPUCHINKA

у нас ще не всі меблі, але будемо трохи підбирати під двері.

Подивилася на ті темні плінтусики, що Катя виставила. Як на мене то дуже класно виглядає. Я вже і сама задумуюся може і собі так зробити)))

---------- Додано в 21:54 ---------- Попередній допис був написаний в 21:52 ----------

Підвіконники ми на Дорошенка замовляли, то сказали, що неправильної форми не роблять. Ми і повірили, а треба було, напевно, ще десь пошукати. Ну нічого, з дубовими в нас теж прікольно вийшло )))

5. Пеппі

Пеппі Well-Known Member

Вибирала підвіконня з штучного каменю , бо думала що вони практичніші, стійкіші до подряпин і плям. Згодна що мармурові гарніші, але вдома маленькі діти, а раптом попишуть-памалюють, їх реально відчистити?

6. kati

kati Well-Known Member

До подряпин вони абсолютно не стійкі. Єдина перевага- можливість щліфанути штучний камінь

7. KAPUCHINKA

Ну писати і малювати ми не пробували, тому не знаю як чистяться. У нас біленький глянцевий, миється добре, і виглядає набагато гарніше ніж пластиковий. Правда коли ми його привезли то він смердів, але десь за тиждень висмердівся, добре що ми там не жили, бо спати, напевно, було б важко.
    Правда, зараз би штучного каменю не ставила б. Думаю, що мармурові були б кращі, але чомусь тоді ми думали, що це дуже дорого, сама навіть не знаю чому.

---------- Додано в 09:25 ---------- Попередній допис був написаний в 09:06 ----------

Катя, ми, напевно, про якісь різні речі говоримо. У мене, ніби, не дряпається. Хоча такою ціллю я не задавалася ))) Та я просто не уявляю як його можна шліфувати. У мене основа з якоїсь крошки чи ще там чогось (ну принаймні так знизу виглядає), а верх залитий якимось білим глянцем. І я не уявляю як його можна шліфувати. Він же просто здереться до основи і все. Чи я не права?

8. kati

kati Well-Known Member

в мене теж)) використовую підвіконня як полицю, нема чим дряпати....але от на кухонній стільниці з шт. каменю є подряпини, вони не помітні, лише під кутом якщо дивитись, але насправді шт. камінь дуже не стійкий до подряпин

та він різний є, в мене просто яскраво жовтий глянець

шліфувальною машиною

ні, знімають дуже тонкий шар

9. Пеппі

Пеппі Well-Known Member

Мабуть таки придивлюсь до мармурових, дякую за поради :)
    А є в них якась специфіка, про яку варто знати при виборі?..І ще хто у Львові класно їх робить? Буду вдячна за контакти в ПП:girl_tender:
    Одним словом іду в нет шукати.

10. Milongera

Milongera Well-Known Member

До речі, знаю, що мармурові стільниці для кухні - це витрачені гроші. Вони дуже крихкі і вбирають усі плями так що не відмиєш. Це мені говорили навіть виробники і продавці таких стільниць. Мармурова стільниця - це для кухні, де мало готують. А для підвіконня може і варто брати мармур, бо там немає постійного конктакту з рідинами.

11. Пеппі

Пеппі Well-Known Member

В мене підвіконня вузькі всього по 20 см, я там,напевно, і квіти ставити не буду, тому і впливу на них практично ніякого не буде.Єдине щоб діти чогось не придумали, чого вже не виправиш.

12. Angel

Angel Well-Known Member

дуже класний ремонт для 1-но кімнатної квартири

13. KAPUCHINKA

Як на мене, то це більше нагадує готельний номер ніж квартиру.

14. Angel

Angel Well-Known Member

15. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

мені сподобалася чорно-біла гамма, але ця квартирка явно не відповідає квадратурі наших однокімнатних.

16. Angel

Angel Well-Known Member

думаю,в ній метрів 50,а в наших 1-но кімнатних 40,думаю все можливо!

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

18. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

19. KAPUCHINKA

дуже не зручно, хоч і гарно. таке можна робити в 3-х кімнатній квартирі, якщо ще є ну хоча б одна "нормальна" кімната.

У нас однокімнатна квартира. От варіант - до мене прийшли коліжанки. Куди подітися чоловікові? Якось заганяти його у ту "спальню" не дуже добре.
    Або так - до чоловіка прийшли друзі, а мені банально треба готувати чи мити посуду. Що робити?
    Та й взагалі все якось виходить дуже на виду. Відкрив вхідні двері і все як на вітрині. Якось незатишно.

20. Wonder

Wonder New Member

ви просто як і більшість звикли до стін і закритих дверей, і це житло для 2-х людей, а не для сімї з дітьми

єдине що там незручне- це спальна, ніби в шафі
    шикарне як на мене розміщення робочого місця,

---------- Додано в 16:24 ---------- Попередній допис був написаний в 16:23 ----------

а так ви його куди, в кухню заганяєте :)

Статус теми:
Закрита.