Ремонт

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. rysja

rysja Well-Known Member

Відповідь: Ремонт

дівчатка, терміново потрібні майстри малярі і майстри по вкладанню плитки. Якщо хтось може порекомендувати, прошу координати в пп. Ну і важливо щоб ціна-якість відповідали. Наперед вдячна

2. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Шукаємо фахівців з сходів (внутрішні та зовнішні), щоб добре спроектували та втілили то в життя. Була б дуже вдячна за будь-яку інформацію (можна в ПП), бо вже тиждень блукаю в цьому розмаїтті сходів а порадитись нема з ким))

3. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

дівчата, допоможіть знайти гарного художника щоб намалював щось на стелі і навколо входу в кімнату(арка) і в дитячій на стінах, хтось колись показував фото намальованої ковки, не можу знайти де і хто. в пп, будь-ласка.дякую

4. MarMar

MarMar Active Member

привітик всім! прошу допомоги! може хтось має координати доброго, перевіреного і відповідального майстра, який шліфує-лакує паркет? буду страшенно вдячна за інформацію в ПП. ціни на такі речі зараз настільки різні, і дорого, як завжди, - не означає якісно...

5. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

дівчата,а що у вас на балконі/лоджії на підлозі..щоб і гарно,і тепло,і практично....от ми задумались з мужом...

6. kati

kati Well-Known Member

плитка, а щоб було тепло кинула килимки

7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

хотіли плитку але дуже вже холодно буде...
    хотіли тим самим ламінатом як у всій квартирі - але вирішили що хоча ламінат й вологостійкий, але на балконі може бути волого, а раптом вікно не закрию і дощ намочить, вздути може...
    Вирішили легко і просто: вирівняли підлогу тирсоплитою і наверх лінолеум. Треба ще чоловіку лише нагадати що обіцяв ще плінтуса поставити.

8. Уляночка

ну ми теж схиляємось до цього,бо паркет/паркетна дошка/ламінат-красиво,але не практично....лінолеум-то,мабуть, треба сказати па-па в наш час такому матеріалу,а ковролін-тепло, але заюзається за кілька місяців

---------- Додано в 00:42 ---------- Попередній допис був написаний в 00:36 ----------

Ніколь, ти написала швидше,тому перепитаю,чому варінт "плитка+килимки",як в Каті, відпав?

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну я ж тобі казала, пилюка вєздєсуща ...
    Я Каті напевно на 15 поверсі нема її з вулиці.
    Улян, я реально щотижня мию підлогу на обидвох балконах, бо скрипить під ногами ( зараз менше бо вікна лише привідкриті, а літом то труба)
    При чому це не є така битова пилюка, а як дрібнюсенький пісок. І якщо в мене на 6-му воно є, то я майже впевнена що в тебе на 2-му також буде. Будинок то один і квартири однакові. Хіба може в тебе дерева заслонятимуть, бо в мене дерев перед вікнами немає, а вони добре заслоняють від того всього.
    І в общєм, мені простіше шваброю пройтись по всій підлозі одним махом, ніж вимивати підлогу і пилесосити/трусити килимки. Ну і як килимок забереш то плитка на балконі холодна, а ні лінолеум навіть зараз босими ногами встати можна і терпимо.
    Поклали лінолеум кольору натуральної пробки - очєнь даже непогано виглядає.
    І в мене південний балкон - для сушіння білизни, а північний балкон - трішки господарський, квіти там літом стоять, приймають водні і сонячні ванни, Юлька їх підливає - щось у квіти щось на підлогу ))). Короче не хотіла я бавитись в килимки.

П.С. раз ми вже про покриття на підлогу..... якщо ви збираєтесь в тій ніші в коридорі робити купешку, то порада - зробіть підлогу в тій ніші плиткою ( їїз під купе все рівно видно не буде). У нас наприклад коридор і всі кімнати ламінат, а от власне в тій ніші підлога плиткою. Бо купешка важка, і потім з часом якщо вона стоятиме на ламінаті, може підлогу повести. Це я просто власними очами бачила у чоловікового брата. Як завантажили купе повністю, поплив ламінат. Не сильно, але є.

Останнє редагування: 23 Жовтень 2011
  10. Уляночка

ну то ще далеко..ми тільки проводку всю міняємо,але ламінат чи паркетна дошка в коридорі не буде..тільки плитка і плитка...кухня, ванна+туалет+коридор - одноначно плитка

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

про наше ЧП нещодавне читала? тепер ми шкодуємо що не поставили стабілізатор напруги. Добре що хоч УЗО в квартирі поставили на всі частини квартири, бо на ті пробки в счетчіку розраховувати взагалі не варто.

12. Уляночка

ми міняємо усьо...вже 200 м мідного дроту пішло

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

так ми також все міняли, від самого лічильника і до останнього см дроту, 55 точок надирявили нових, переносили все так як нам дручно, але от про стабілізатор провтикали.

14. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дівчатка, допоможіть! Хто може позичити картку на знажку Епіцентр!!!!!! Терміново, жду!

15. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Я б позичила, нажаль не маю :sad: Вже на десятки тисяч закупились в епіцентрі, але завжди по-троху...а яка там знижка?

16. La asiano

La asiano New Member

Надзвичайно маланська - становть від 1% до 5%, і на кожну групу товару - визначається окремо, при чому не вказується в чеку, а відразу ціна вибивається зі знижкою. Для визначення розміру знижки потрібно запам"ятовувати ціни. При чому на будівельну групу (пісок, цемент, тощо ) вона не розповсюджується. Одним словом, якщо купувати, до прикладу, меблі тисяч так на 3, то буде знижка гривень 10 - 15. Але може то в нас така карточка.....

17. Vitutu

Vitutu New Member

Наскільки Вам терміново потрібна картка Епіцентру?. Маю картку на 3-5 відсотків, однак я зараз не у Львові.

18. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

ДЯкую, дівчатка, що відгукнулися. але вже не актуально, вже купили плитку в Новій лінії.

19. Lira

Lira Member

Шукаю професійного електрика, який може приїхати до хати з усіма тестерами- інструментами, продзвонити проводку, знайти причину, чому при ввімкнені приладів дуже миготить світло в квартирі і усунути цю причину. Буду вдячна за контакти хороших майстрів в ПП. Дуже тре. Вже два майстри були в хаті- не можуть знайти причину. Переживаю..

20. Уляночка

ми теж ту прямокутну з балконом залишили дітям....

і стосовно кольору дверей і підлоги..хочу виключно світлу підлогу (вважаю її практичнішою,бо мали темний ламінат в старій квартирі-то жах..плями..плями..плями)...та й колір меблів і стін (світла груша- меблі +оливкові стіни - це в дитячій; кремово-молочі меблі +лілово-світло-сірий колір стін в спальні), але маємо вхідні темні (венге) двері.
    дівчата,то буде катастрофічний дисонанс-вхідні темні,а решта світлих дверей ?????

Статус теми:
Закрита.