Ремонт

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Danilo

Danilo Member

Відповідь: Ремонт

Це Maistry робить непогано.

2. Ольга

Ольга Well-Known Member

Кеп, Ви ж читали, які у мене тут сусіди :) Далеко не добіжете :)

Спрагу може втамувати вода з криниці, а водочка майстрам в таку спеку лише шкодить! Гальмує творчий процес викладання плитки :)

3. Капітан

Капітан Well-Known Member

А мені далеко і не треба :) Попив водички і всьо!

4. Dr.Vatson

Dr.Vatson Загублений

Починаємо дома ремонт в туалеті та ванні. Хочемо ставити накопичувальний бак холодної води - Ви ж знаєте наш львівський графік.
    З другої сторони постає питання гарячої води. Потрібно ставити безтисковий бойлер. Може хтось поділиться досвідом: якій фірмі-виробник можна довіряти. Або можливо хтось може запропонувати інші рішення.

5. Ольга

Ольга Well-Known Member

ми маємо дещо іншу річ, у нас стоять два 300-літрових баки (правда то на горищі), Вайлант котел, який поганенько працює без насосу. Отже ще й насос прийшлося купувати.
    Купувати на фірмі Яра. В них є на південному магазин, офіс на Городоцькій і на Шевченка.

6. jozya

jozya Member

В мене в хаті стоїть тисковий накопичувач води - але вже не дуже треба, бо більш-менш все нормально і з гарячою водою і з розширенним графіком подачі води, а в свекрухи - тисковий і вода з 6 по 9 чітко (вранці і ввечері) і больший на літрів 20-30 за наш - така собі "бандура", яка по чолі б"є, коли різко встаєш з унітазу :)). Толку з тої банудри - ніякої - довго гріється (бо велика), коли води нема в крані (тобто тиску).... Ви коли-небудь бачили, як ходить в туалет кошеня - той самий ефект. Плюс, коли з неї дістаєшь все-таки ту воду - тяжко регулювати температуру (так як для душа), бо, як я розумію, тоді весь струмень води з баку не дає піти нормальному потоку води з мережі (частина його йде знову ж таки на наповнення бойлера).

7. andi

andi Member

то певно мали на увазі тисковий нагрівач води :)

не зовсім так. залежить від фантазії майстра і схеми підключення. :D
    з тиском - все правильно! без напору холодної води з мережі тепла водичка не потече з бойлера.
    звичайно, тиск холодної води зменшується, оскільки частина води йде в бойлер, частина на змішування. не зрозуміло тільки, чого "струмень води з баку не дає піти нормальному потоку води з мережі"? адже окрім відгалуження на бак, ті струмені зустрічаються вже аж в змішувачі!
    у мене і в знайомих нормально працює.

Є звичайно ще безтискові бойлери, але кажуть, у них свої мінуси малий напір, а ще вартість :)

8. jozya

jozya Member

Ну от я і кажу - в мене - тисковий, в свекрухи безтисковий, і вона і я задоволені тільки своїм варіантом, вартість однакова (ми свій купляли в Польщі, бо в нас ще тоді не продавалися)

9. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

Питання від чайника ... намічається власноручний косметичний ремонт, кімната прохідна, думаєм прохід заклеїти гіпсокартоновою плитою. Питання.. звукоізоляція достатня? Чи треба ще щось доліпити/докупити? Якщо можно то назву матеріалу, бо ми таки чайники з чайників...:shy:

10. Deus igrok

Deus igrok Well-Known Member

То тре спальню так обладнати , шоб сусідам не заважати.

11. Ольга

Ольга Well-Known Member

ми зашили так одні двері - звукоізоляція препаскудна...
    але ми сподіваємося за пару років там знову двері ставити :) тому робили то тимчасово

12. Ascorbinka

в нас якраз і спальня... хата по совковському плану будована, через 4 кімнати можна по колу пройти... Вже давно тими дверима не користаєм і не будем думаю в майбутньому, до того з одної сторони стоїть стінка, а з другої висить коврик (в печінках вже сидить). То ми надумали прямо до дверної коробки прикріпити гіпсокартон (так взагалі роблять?)... залишилось лише питання, мо є які плівки/листи звукоїзоляційні, щоб під гіпсокартон дати ... Як нє - то так і буде, просто завтра на закупи буд. матеріалу їдем ... хоч би знали за чим питати.

13. Капітан

Аскорбінка, обшийте пінопластом. Поверху даєте сітку, бажано 2-3 шара - щоб потім випадково не проткнути той пінопласт. Кращої звуко-теплоізоляції Ви не придумаєте. Єдиний недолік - забиреє трохи корисну площу кімнати.

14. Капітан

Якщо мова йде про стіну...

15. Ascorbinka

то треба всю стіну обшивати? чи можна тільки дверний прохід?

16. Капітан

Я обшивав всю стіну. А як це тільки дверний прохід? Наскільки я зрозумів, Ви хочете наглухо перекрити той прохід? Тоді прийдеться всю стіну, бо інакше буде перепад, а нашо він Вам? :)

17. Ascorbinka

я на свою жіночу логіку думала, що просто вмонтуєм лист в дверний прохід (в нас стіни грубі, дверна коробка 15 см, а стіна має 30 см).. акуратно по периметру всі щілинки заробим, та й усьо...

18. Ольга

Ольга Well-Known Member

ми так і зробили.. тільки всередину ніц не дали

19. Капітан

А до чого Ви той лист будете кріпити? Якщо прохід замурувати, або зашити гіпсокартоном... тоді можна й про звукоізоляцію думати.

20. Ascorbinka

до дверної коробки... ми не думали її вибивати ... двері зняли, а коробку лишили ...

Статус теми:
Закрита.