Ремонт

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nuson

Nuson New Member

Відповідь: Ремонт

В нас знайомі майстри робили настільки довго, що вже ціле село сміялось з нас (то фасад робили в селі). І після того як вони поїхали, почало вилазити всьо, що вони там виробляли. А саме: пляшки з-під горілки в хаті заникані по кутиках (ми ще в тій хаті не живемо), пробичковані вікна (нові пластикові), пообдирані підвіконники, подряпане скло на тих же вікнах, нерівний накладена штукатурка і т.д. Як згадую, аж кипить всьо всередині:girl_devil:. Після того, ми з ними навіть не зідзвонюємось.:girl_mad:

2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Вже писала про шпалери. Брали в Епіцентрі і в маг на Південному в господарському ряді за церквою, там один великий магазин з шпалерами.

3. Nuson

Nuson New Member

Хто знає майстра, який вміє ставити пічки? Бажано, щоб був такий, який добре розуміється на цьому ділі (але, щоб його робота не зашкалювала по ціні), бо з такими собі "майстрами" вже не хочеться мати справи.

4. Violation

Violation New Member

Michela, попробуйте протерти на сухо чистими ганчірками,а потім ще раз помити...

5. Відповідь: Ремонт

Який саме гель Ви брали з тієї серії, бо там є різні?

6. Роса

Роса Member

У мене була така ж проблема. Плитка великого розміру, глянцева, світла + викладений "килим" з темної плитки. Що я тільки не робила, чим не мила, навіть пробувала витирати насухо після миття - нічого не допомагало... все одно по плитці були розводи.
    Рішення випадково знайшов мій чоловік :), але то окрема історія. Та тепер, щоб моя плитка була дзеркально чиста мені треба тільки: відро чистої води, окрему швабру (яку я використовую тільки для цієї плитки) і засіб для миття вікон. Намочила швабру, відтиснула, попшикала підлогу і протерла - от і вся премудрість :)
    Просто, якщо однією шваброю мити і паркет (в воду додаємо засіб для паркету, а він жирний, або з силіконом) і плитку, то ті розводи залишаються.
    Сподіваюсь, що пояснила зрозуміло. Спробуйте, може Вам допоможе:)

7. Virginia

Virginia Well-Known Member

Так прочитала трохи.
    Ніби оприділились зі шпалерами, фірма DN колекція Chacran. На одну стіну будуть темні з візерунком а інші три світлі однотонні. Так от, що я прочитала, що з дорогими шпалерами є морока. На темних шпалерах видно стики і не всі майстри їх вміють клеїти. От і думаю (бо до середи маємо занести задаток) що то робити???

8. klen

klen Well-Known Member

Привіт. Ми вирішили за ванну взятися.
    Дуже хочу зробити столешню з вбудованим умивальником, обкладину плиткою. Приблизно такого плану [​IMG]
    Може хтось таке робив? Мені власне треба знайти майстра. Який би взявся зробити таке і щоб гарно вмів плитку викласти, мав інструмент.
    Бо минулий раз майстр викладав гарно, але плитку пиляв болгаркою - у результаті зрізи були негарні і довелося багато сушити голову щоб викласти той малюнок який мені треба.
    Зараз знову хочу малюнок іі вже не хочу мордуватися з тим що плитку гарно відрізати не можуть.
    Буду дуже вдячна за будьякі поради(у ПП) бо мені дуже треба пошвидше той ремонт зробити. А де гарного майстра шукати поняття не маю

9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

В нас така проблема з світлими була. То ми консультувалися в знаючих майстрів (з того салону де замовляли) і вийшло нормально
    Щось не бачу малюнка - то ж просто дрібна плиточка викладена.

10. klen

klen Well-Known Member

на фото то я столешню показала яку я хочу. А плитка і розклатка буде інакша. Столешня буде буквою "Г" ось тут певно більш зрозуміло (хоч у процесі і не так гарно ) [​IMG]
    Проблема з чого ту столешню зробити і як закріпити до стін щоб надійно було. У неті всякого начиталася як то роблять але хочеться знайти майстра який би то всьо грамотно зробив. + Потім обклав плиткою. З запилюванням кутів під 45* і на торець тої стільниці ціла плитка не ляже тоже треба мати інструмент щоб гарно кусоч напиляти.

11. Tanita

Tanita New Member

такі послуги надає магазин плитки, що в Марку. Ту роботу я бачила, дуже гарно. Але вже не памятаю ціни. Нам треба було порізати багато плитки на квадратики 10*10см., то вийшло дорого.
    Звичайний майстер, швидше за все, того не зробить так, щоб було акуратно, бо для того треба спеціальне обладнання.

12. kati

kati Well-Known Member

а я ще простіше придумала)))
    в відро з чистою водою додаю ковпачок засобу для вікон- і ніяких розводів
    А так нічого не допомагало- навіть спец. засоби по 100 грн для глянцевої плитки

---------- Додано в 17:26 ---------- Попередній допис був написаний в 17:22 ----------

однозначно треба майстра грамотного.Ми щось подібне робили, тільки не плиткою обкладали стільницю а суцільну мармурову ставили... то там майсьтри добре наколупались.
    А плитку різали під 45 град. на київський- там є майстерня лазерної порізки. Доречі там можуть будь який малюнок зробити з плитки

13. Котя

Котя Оптимістка :-)

Чесно кажучи, я трохи розчарувалась в своїй глянцевій плитці, вона хоч і має супер-пупер вигляд, але її реально треба мити щодня, а то і по два рази :girl_mad: На ній дуууже все видно, до того в мене була під мрамор (не дорога) і не глянцева, то підлогу могла мити для профілактики раз в три дні.

14. cream

cream New Member

тільки почали ремонт, а я вже "в шокови"...кажуть добрі люди, що доброго електрика в день з вогнем не відшукаєш, допоможіть, будь-ласочка, порадьте якогось аса в тій справі. (буду безмежно вдячна)

15. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

В нас сьогодні перший день ремонту :) Вже поприходили половина межканців нижніх поверхів взнавати що за армагедон їх чекає найближчим часом.
    Ото клопоти в нас будуть....зато приємні :)

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Хто знає де у львові можна замовити виготовлення арки. Щось типу такого
    [​IMG] [​IMG]
    чи то треба самим в то бавитись?

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Щось я сюда зачастіла, дівчатка, хочу порадитись, бо в нас з чоловіком думки розходяться протилежно.
    Значить всюди ( 3 кімнати і коридор) крім кухні у нас буде підлога в кольорі "дуб світлий натуральний" відповідно всі двері і їх буде 4 штуки ( ванна, туалет, дитяча і спальня) мали б бути також в одному кольорі, питання в якому.....
    Чоловік вперся щоб вони були як і підлога. Як на мене воно буде сильно зливатись. А ще оскільки у вітальні в нас всі меблі в кольорі "горіх" то і двері мабуть треба робити якщо не горіх, то хоча б темніше ніж підлога.
    Наскільки гарно буде дивитись світла підлога, темніші двері, і ще темніші меблі? Стіни вітальні будуть в світло жовтувато-кремовому кольорі, коридор з якого буде видно і спальню і вітальню і дитячу буде також в світлому кольорі, подібному до вітальні, але дещо з іншою фактурою на стінах.

18. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Ніколь, у нас колір дверей темніший за підлогу (на підлозі паркет ясень, двері десь кольору яблуні). Двері (там, де вони є) заходять з жовтого коридору. По-моєму, виглядає файно.
    Подивіться на двері в різних кольорах, бо різні фасони (якщо так можна сказати) по-різному виглядають в кольорах. І ваші бажання по фасону і кольору можуть просто не співпасти.

П.С. Мені здається, таку раму і лиштву може зробити будь-яка фірма, яка виготовляє двері.

19. Lidusha

Lidusha New Member

Ніколь, а чому б вам не зробити навпаки світлі двері?Тоб то світліші за підлогу. Вони будуть виглядати легшими, не такими масивними, як темні.

20. cream

cream New Member

я погоджуюсь з попереднім дописом, двері - в колір підлоги, або ж світліші (дуже не подобається наявність в одному приміщенні декількох відтінків і різних порід дерева). Я б не робила акценту на дверях. Краще на якійсь ніші чи насиченому килимі, структурі стіни, абажурі. В себе планую дуже темну підлогу (майже чорну) в поєднанні з такими ж дверима і білими/слонової кістки стінами. Або темна підлога + білі (фарбовані) двері + широкий білий плінтус по периметру. Ось таке в мене бачення. А взагалі добре б Вам було вирізати кілька квадратиків, наприклад 10*10, замалювати у кольори які існують у інтер"єрі і які плануєте внести, прикласти один до одного і робити висновки.

Останнє редагування: 25 Квітень 2011
Статус теми:
Закрита.