Ремонт

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Ремонт

Може хтось порадить. Закінчили ми ремонт, залишилося поприбирати. В нас на підлозі плитка темна, під дерево, і скільки ми разів не мили - залишаються білі розводи. То просто тре довго мити? Поділіться досвідом, як прискорити.

2. Medusa

Medusa Well-Known Member

Я купляла в Епіцентрі засіб Sarma (укр., 11 грн. пляшечка) - з цим гелем мені відмилося практично за раз, лише треба буде ще раз "на зовсім чисто " помити.
    Я в захопленні від цього засобу, та ще й так недорого :)
    А шви я шурувала щіткою.

3. kati

kati Well-Known Member

Средсво для удаления цемент

Чистящее средство для швов

Я брала оцих два засоби, ніби так нічого...хоча теж не за першим разом))

4. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

так грунтували якоюсь спеціальною грунтовкою.

5. cream

cream New Member

По закінченні ремонту (приміщення для бізнесу), що моя кума тільки не робила для того, щоб позбутись таких плям на плитці...нічого не допомогло...вона, навіть, працівників з клінігової компанії викликала, і Керхер не допоміг і їхні засоби супермодні також, (а містер "Пропер" взагалі був в шоці:girl_impossible:), сказали, що підлогу кладуть після завершення усіх робіт, або ж плівку скотчем прикріплюють на поверхню. Бажаю, щоб Вам все ж таки вдалось з цим впоратись

6. Зорянівонька

Дякую:)
    Накупляли ми якоїсь хімії в Епіцентрі, і таки відмили. Дівчата, дякую за поради!

7. Violation

Violation New Member

А треба було спочатку не мокрою ганчіркою,а сухою витерти....В мене у ванній червона плитка,то я спочатку все на сухо протерла,а потім вологою ганчіркою.І все без проблем відмилось і без хімії.

8. cream

cream New Member

а я хочу на підлогу масивну дошку (як у сільських хатах кладуть) і зпустити темним лакобейцом:girl_in_dreams:, але не знаю де таку купити і хто б постелив, порадьте, будь-ласочка

9. Michela

Michela New Member

А яку саме...ту, що дівчата порадили...? І за скільки раз відмили? Дякую!
    Я в суботу почала свою мити (теж після ремонту... плитка темна)...Помила 10 раз, а вона далі біліє...Жах...

10. Зорянівонька

Саме тої не було, то я постояла, почитала і сама вибрала. За 2 рази відмила. Теплою водою і чистими шматами

11. Materynka

Materynka Well-Known Member

Суперова дошка, вже готова, покрита або лаком або олією є на Тургєнєва 73 . Великий магазин Ера декор. І темна і світла, до вибору до кольору. В них ще є сайт, то можете глянути.
    Дівчата, може у когось після ремонтних робіт залишилася мінеральна вата? згідна купити.Треба невеличкий кусок утеплити над дверями. А продається великими пачками.

12. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а якісь назви можете сказати, бо у мене теж сивіє, а ще й плитка не глянцева, а шорстка, трошки краще стало, як помила пронто до підлоги (то вже експеременти), але все одно ще не так як має бути.

---------- Додано в 07:34 ---------- Попередній допис був написаний в 07:24 ----------

знаєте, дівчата, навіть не знаю що і думати, забакланила я фарбу, а в суботу прибираючи в хаті після ремонту знайшла дві каністри з грунтовкою під ту фарбу. Майстри використали тільки 5 літрів, і це тоді коли розхід мав бути 100-200 гр/м2
    Чим вони ті стіни і стелі грунтували і чи грунтували взагалі. Для мене загадка. В процесі прибирання вилізли ще всякі какашки, от тобі і знайомі майстри. :girl_impossible:

13. talja

talja Member

Маю невелику проблему чи можливо велику:girl_impossible:, обляпали нам вікна як робили відкоси і як я не старалась відмити не виходить, залишаються царапини... :girl_cray:можливо хтось зустрічався із таким чи знає якусь хімію що вправляється з тим, порадьте!
    Один раз не попильнувала і наш фасад на вікнах нових залишив невиводні сліди, от така халепа... майстри такі :cry:

14. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

От тому з знайомими волію не мати справи. В нас ванну, туалет і кухню робив знайомий. Робив дуууже довго, не настільки якісно як би хотілось і при тому нічого йому не скажеш, бо ж майже родина. Ек как вспомню так вздрогну

15. Michela

Michela New Member

в мене те саме...
    я помила (натерла) теж пронто (але не розводила)- не помогло...Буду тепер якусь хімію купляти- так, як зробили дівчата

16. Зорянівонька

В Епіцентрі продають засоби для миття поверхонь після ремотну, зокрема від цементу. Там є консультанти - вони порадять що і як (правда краще чоловіків-консультантів питайте). Однозначно треба відмочувати а не здирати!

17. talja

talja Member

Теперішній цемент розмочування не дуже бере, основне знімається а сліди залишаються :confused:
    Я вже все перепробувала ще надія на якусь хімію тому дякую:yes: за пораду відвідаємо Епіцентр!

18. Virginia

Virginia Well-Known Member

Хочу запитати, хто де купував обої? Сьогодні заходила в Інтеріор, то там дуже гарні є, алеот з ціною, в мене шось не сходиться (меблі виходять дешевще ніж обої) Ціна за рулон (5м в рулоні) 80 євро

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А в нас халепа....
    той майстер який нам мав би робити ремонт надовго їде зі Львова, і тепер виходить що робити ремонт немає кому.
    Дівчата, дуже прошу, хто задоволений був своїми майстрами ( оперативно, якісно, відповідально, тверезо, і бажано не дорого) в ПП скиньте будь-ласка координати...

20. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Ми завжди зупиняємося в кінцевому результаті на Епіцентрі. Там є хороший вибір італійських шпалер і не дуже дорого. Якість чудова, бо самі їх клеїли і могли в тому переконатися.

Статус теми:
Закрита.