Ремонт

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Ремонт

В кого э координати толкових кондиціонерщиків.? Порадьете в пп

2. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

не знаю чи практична вона чи ні,бо такої не мала,та все ж таки думаю,що не практична!коли я була менша,то дуже подобалось мені,та й взагалі хто до нас приходив наша кімната(стеля,та половина стін)вони були обклеяні зірками,планетами,місяцем,і світились при виключанні світла!та з часом я виросла і вже не дуже хотілося спати з планетами...зірками..:)то ми їх зняли,перекрасили кімнату,та й все!а з стелею буде більше проблем...напевно...

3. Oddly

Oddly Well-Known Member

до речі, коли ми робили ремонт, то я націлилася на ткий гігєнічний душ замість біде, але
    зважила ще кілька нюансів (наприклад, те, що може капати на підлогу), і оскільки робила в туалеті малесенький рукомийничок - то кран там поставили такий, що витягується, як душ (часом на кухні ще такі ставлять). в результаті - він дотягується куди треба, і виконує функцію біде. і нічогоне капає на підлогу.

елементарно, але навіть в голову спочатку не прийшло. може, комусь знадобиться

4. klen

klen Well-Known Member

Ми нарешті хочемо починати ремонт. Але майст якого планувала брати вже зайнятий:sad: Будь ласка хто нещодавно робив ремонт і задоволений якістю, прошу порадити у ПП координати майстрів. Бажано не дуже дорогих, бо робити треба багато а грошей не дуже:sad:
    Нам треба повний комплект і сантехніка і єлектрика і на підлогу, стіни, плитку.

5. Natalya

Natalya Well-Known Member

"kati перевищив максимальну кількість збережених ПП і не може отримувати нові ПП доки не видалить старі."...

6. olya_d

olya_d Well-Known Member

Дівчата, порадьте, де можна подивитися у Львові тумби під телевізор, може хтось бачив, де продаються дерев"яні, або де можна зробити на замовлення по нормальній ціні. Дякую!

7. kati

kati Well-Known Member

дерев"янні, в класичному стилі?
    Вчора були в супермаркеті МАРК, там було доситть гарних класичних меблів, на 2 по. маг. КОМОД, там можливо гляньте.

8. olya_d

olya_d Well-Known Member

Дякую, і питання на засипку: а де цей супермаркет МАРК? :)
    П.С. Чоловік хоче тумбу метал+чорне шкло, мені ніяк така не підходить, треба щось класичне. Може бути і поєднаня дерева зі шклом, бачила такі в неті, але, на жаль, тільки на російських сайтах і по ціні, як півтелевізора

9. kati

kati Well-Known Member

МАРК, це на науковій, за Мі 100, поряд арсен і Сільпо

10. kucheryaska

kucheryaska миється в бані

Щиро співчуваю. Є одна фраза:ремонт можна почати,але не закінчити,-я з нею повністю згодна. Я скільки заміжня,стільки й роблю ремонти.Зараз також,тому майстрів порадити не можу(зайняті в мене):girl_wink:Але можу поділитись досвідом. На такий об"єм роботи має бути мін.3-4 майстри,щоб кожен мав 1-2 профілі,не більше.А то нам так зробили електрику,шо бойлер з пралькою мушу по черзі включати-горить проводка.А казав той "кулібін",шо на всьому розуміється.Далі:домовлятись про гроші треба наперед про весь об"єм роботи! Тоді якщо схалтурять або вам щось не сподобається вони не зможуть вимагати доплати.В мене от вивели одну гіпсокартонову стіну,а тоді прийшов мебельщик,і виявилось шо її там не треба,а треба в іншому місці.І нічого,мовчать,бо ми домовились за весь ремонт квартири-така от сума,і навіть вивіз сміття (!)туди входить.А найлегше(з величезного досвіду виходить!) найняти дизайнера,який вам таку красоту спроектує,шо ахнете,причому за ту сумму,на яку ви розраховуєте.І ще й майстрами керувати буде,розкаже що почому,шоб в ліміт вкладатись,і доаткових спеців найде,якщо буде треба-типу,ковщики,художники,шпалерники...Навіть сам дешо зробить-ексклюзив якись.Ви би бачили роботу мого дизайнера "сухий акваріум в підлозі",який вона сама викладала-то чудо! А ваша робота буде полягати в тому,щоб Їздити вибирати і тикати пальцем на те шо вам сподобалось.І надалі одобрювати проект з вибраного,чи хай дизайнер придумає ще щось.(працює за ті самі гроші до кінцевого результату.) ось це клас! Звичайно,без нюансів не обходиться,але то такі дрібниці,порівняно з тим,шо я мала колись... Хто зацікавився-з радістю поясню детальніше.:girl_curtsey:

11. klen

klen Well-Known Member

Дякую за відповідь. Але в нас трохи інша ситуація. Ми у тому ремонті живемо. І дітися нам з хати нема куди. І бюджет дуже обмежений. Тому всю хату одразу ремонтувати аж ніяк не виходить. І гроші рахуємо трохи інакше
    Майстрів ми дякую чи форуму знайшли. Вже 2 тижні працюють. Поки що задоволені.
    А те що треба все продумувати слідкувати, пильнувати то точно. Звичайно що якщо є гроші, робиться повний ремонт і в самих немає часу тим займатися то краще взяти спеціальну людину.
    В нашому випадку тим всим я займаюся. Бо працюю в дома і відсили годин 30 на місяць, а цей ремонт планую і обмірковую вже рік. Тому я дуже чітко уявляю що де і як я хочу отримати. І маю намальовані всі плани і дизайни. Мені б ще до того тепер мішок гроше, щоб ті всі плани у життя утілити :))
    На разі ремонтуємо кухню і рознирюємо туалет, робимо з нього дитячий санвузол.
    От таке я напланувала для нашої кухні
    А це для дитячого санвузла. Плитка з колекції Сальса.

12. Natalya

Natalya Well-Known Member

Гарно. Можна запитання щодо дизайну?
    Яка у Вас висота стелі? Чи не занизько буде гіпсокартонна конструкція над навісними шафками? Або чи не зависокі будуть навісні шафки?
    Чис достатньо у Вас місця між відсунутими від стола кріслами (читала, що треба враховувати 90 см від стола) і робочою зоною? Тобто Ви вільно зможете, наприклад, заглянути в духовку, якщо за столом сидітимуть?
    У ванній Ви принципово не хочете тумбочку під умивальником. Тумбочка - це досить зручно.

13. klen

klen Well-Known Member

Зараз ще йдуть чернові роботи. Заливають стяжку. Будуть домуровувати ще 1 стінку. З розводкою каналізації мала пригоди. В нас досить складна ситуація була бо я хотіла провесту каналізацію у велику ванну щоб потім була можливість встановити там унітаз. Хлопці зробили, але якось мені та конструкція підозрілою здалася. Зафоткала ту всю систему і виклала на спеціалізованих форумах. Там порадили що можна зробити краще (менше колін) то я потім з майстрами сама займалася перезбиранням тої каналізації. Воно би може працювало і так як було, але так буде краще. Після того як на попередній квартирі увесь час в нас та каналізація забивалася, то я тепер дуже за тим слідкую.
    Тепер ще електрика передує, сиджу читаю про УЗО, автомати.
    Так що після закінчення ремонту можу сміло у прораби йти:))

---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:43 ----------

Кухня досить велика 3,3 м * 3,7 м. Так що місця вистачить.
    Тумбочку не хочу. Стандартні тумбочки з раковинами не подобаються. До того ж ванна невеличка 130*200. І вона планується як додаткова-дитяча. Перед дзеркалом буде поличка для мила і можливо збоку від дверей невеличка шафка з дверками з матового шкла.
    І буде ще (може коли небудь відремонтуємо) велика ванна кімната. Де буде умивальник з стільницею і шафка.

14. klen

klen Well-Known Member

Не побачила ще запитання як відповідала. Висота стели 3м. Гіпсокартонна конструкція робиться вимушенно, щоб приховати виступаючу димоходну трубу від газового котла в кутку. Сам котел стає в рядок з верхніми шафками.
    Навісні шафки будуть високі, бо батьки мають силу силенну усілякого посуду, який переїде з радянських стінок з кімнат на кухню. Тому місця для зберігання мусті буди багато.
    Кухню звичайно треба робити на за мовлення, фасади я вже пригледіла які можуть бути довільного розміру. Тільки замовляти ту кухню на разі нема за що, тому поки не назбираємо будемо зі старими меблями жити.
    Правда чоловік загорівся ідеєю власноруч кухню зробити, але то вже після ремонту будемо думати

15. poputochka

poputochka Well-Known Member

Дівчата,хтось з вас реставрував старі меблі? Не підкажете,де у Львові можна таке зробити, і у скільки приблизно обійдеться - м"яка частина і крісло?
    А може хто знає майстра, який це зробить вдома,щоб меблі не тягати?
    Буду вдячна за відповідь.

16. Siania

Siania Love Life

Дівчата, підкажіть як треба рахувати точки по електриці. Я так розумію що точка це включатель і резетка, а вихід де буде лампа рахується?

17. klen

klen Well-Known Member

Siania - "Дівчата, підкажіть як треба рахувати точки по електриці. Я так розумію що точка це включатель і резетка, а вихід де буде лампа рахується?"

Рахуэться. І ще додатково за щиток (автомати, коробка) якщо будете робити. При наймі мені так рахували.

18. Редвумен

Редвумен Active Member

на вул.Гребінки є ремонт м"яких меблів, а меблеві тканини є на вул. Героїв УПА (майже кін. , десь 70=ті номера, маг. Осінь)

19. Юстина

Юстина Well-Known Member

Мабуть моє запитання найбільше пасує саме до цієї теми. Збудували будинок, зробили ремонт, хочемо вивіску з номером будинку і назвою вулиці. Чи може хтось порадити де її робити? де можна зробити щось цікаве? чи є встановлені вимоги до її оформлення? Дякую.

20. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Умгу...клас... і ще скажіть, що так до безкінечності :girl_in_dreams:

klen, в чому ви проектували кухню і ванну?

Статус теми:
Закрита.