Ремонт

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Natalya

Natalya Well-Known Member

Відповідь: Ремонт

З власного досвіду: чим дорожча, тим краща. Іспанська непогана.
    То точно! Але якщо майстер особисто не зацікавлений (просто бере ціну за квадрат), то буде при всіх недоліках посилатись на "криву плитку". Особливо всіляко відпираються, щоб без хрестиків не ставити. Нам на квартирі мій тато (не професійний майстер) прекрасно поставив без швів харківську плитку (правда - намучився), а в чоловікових батьків майстри сказали, що не можливо так польську (вона якісніша) поставити.

2. klen

klen Well-Known Member

мі на старій квартирі мали зашклений балкон. Бульбу зберігали, зробили спеціальний ящик з підігрівом, у сильні морози включали щоб не мерзла. А решта балкону використовувалася як комора для різного хламу(велосипеди, каляска) Так що навіть зайти на балкон небуло як.
    На новій квартирі маємо 2 повністювідкриті балкони(тільки кована огорожа) шклити не будемо, бо для бульби маємо велику холодну комору, а для речей будемо робити гардеробні. А на балконі я хочу покласти плитку поставити столик з стільцем і квіточки посадити. І щоб більше там ніц не було.

3. klen

klen Well-Known Member

Мене теж цікавлять, якщо знайшли поділіться будь ласка інформацією.

4. Leila

Leila Well-Known Member

5. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ми як купили квартиру, то балкон вже був зашклений. Але ми його продовжили - була можливість добудувати вздовж стіни. Між зашкленим і відкритим поставили двері. Особисто для мене так дуже зручно: якраз зараз робимо на зашкленому полички з дверками в тупику(щось типу маленької кладовочки для різних банок-склянок і т.п., там же планую зберігати банячки, які рідко використовую), там завжди в ящичках лежить частина овочів, щоб кожного разу в підвал не бігати. Та й виходити на балкон можна і в дощ, і в сніг з кавусьою і дивитися у віконечко.
    А відкритий - для літа супер. Поки що він у нас порожній, але наступного року планую там якогось столика поставити.

6. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Народ!Хто знає де краща якість і ціна на горизонтальні жалюзі?Бо якщо ціна нормальна то за виміри і встановлення не дуже.І хотілось би хорошої якості.Порадьте плііз:)

7. Oddly

Oddly Well-Known Member

а можна детальніше?

балкон у нас малесенький і відкритий. кладовки холодної нема. і підвалу нема. картоплю і інші овочі взагалі нема де зберігати
    щось треба придумати, порадьте

8. klen

klen Well-Known Member

Той ящик чоловік сам зробив з фанери. Утеплював ще чимось по стінках і внизу підігрів зробив лампочками помальованимі чорною фарбою. Незнаю як вам пояснити.
    Але на відкритому балконі то напевно всеодно не допоможе. У нас балкон був зі стареньким шкленям, але від дощу та снігу захищало. Про відкритий не знаю.

9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Хто робив теплу підлогу? Мене дуже цікавить, як вирішити питання з перепадом рівня підлоги. Бо якщо ставити пінопластову ізоляцію, і все по правилах, то 10-15 см перепад виходить з загальним рівнем. І чи той пінопласт взагалі потрібен? А ще, наскільки це економічно вигідно - не дорого за електрику платите? Може є ще нюанси якісь, то напишіть, буде ДУЖЕ вдячна!!!

10. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Зорянівонько, знаю, що найчастіше підлогове кидають зворотньо від батарей, відповідно, дешевше, але літом буде холоднувато, бо батареї не працюють. Про перепад підлоги та пінопласт попитаю чоловіка. :) Правда я не бачила щоб пінопласт ставили під підігрів, думаю там достатньо утеплювачів типу таких як стелять під ламінат, або екструдований ППУ, в кожному разі тонше. Але взнаю-напишу детальніше.

11. Ольга

Ольга Well-Known Member

Що? Де? За скільки? (будова і ремонт)

Дівчата скоріше діляться інформацією аніж сильна половина людства. Сподіваюся у цій гілці ми дізнаємося що і де можна дістати-замовити-вирвати з руками для будови чи просто ремонту...

Отже, мене цікавить таке:
    1. чи хтось замовляв у Львові натуральну черепицю - де саме брали? І чому саме там?
    2. Деревяні вікна у Львові - чи варта їхати шукати за ними на Закарпаття (наприклад там є кілька компаній хороших).

12. Зорянівонька

Усмішко, взнай, будь-ласка. Ми теж здивувалися, алемайстер щось таке казав...

Забетонували наш балкон. Якщо когось цікавить таке питання -звертайтеся. Балкони можна ставити на порожньому місці (за певних умов), виходить приблизно 1000 грн за метр.

13. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

мене цікавить вітраж на стелю.
    поділіться будь-ласка інформацією, де роблять у Львові вітражі (куди краще звернутись)

14. Ольга

Ольга Well-Known Member

Ми робили теплу підлогу, але не електричну. Пінопласт клали...

15. Зорянівонька

Ми теж не електричну, а таку що вода тепла циркулює... А як з рівнем вирішили?

16. Ольга

Ольга Well-Known Member

ми всю підлогу знімали і з 0 заливали - нижнй рівень можна було корегувати

17. Milongera

Milongera Well-Known Member

Знаю, що вітражі (але псевдовітражі, мальовані на склі) виготовляє фірма "Самм" у Тернополі. Їхній сайт можна знайти в неті.
    А в мене таке запитання: чи хтось мав справу з фактурними (декоративними) штукатурками? Треба явки і паролі - де великий вибір і невисокі ціни (в епіцентрі вже були і безуспішно).

18. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

де можна замовити дзеркало великого розміру (приблизно 3х2м)
    буду вдячна за інформацію

19. zara

zara Well-Known Member

Знаю, що колись робили вітражі у Львіввікнопласті. http://www.lwp.com.ua/ там є телефон, спитайте чи ще роблять.

20. zara

zara Well-Known Member

Бачила рекламу по тб про наш Епіцентр, точніше, яким він тепер став))!! Хтось був в тому оновленому Епіцентрі Декор? Нажаль, зараз не маю змоги туди навідатись, може хтось розкаже що там змінилось і чи є там меблі? (столи)

Статус теми:
Закрита.