Ремонт

Discussion in 'Хатні клопоти' started by levandivka, Nov 26, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Імель

Імель Модератор в декреті Staff Member

Відповідь: Ремонт

Гляньте у Вихвалялках, там Бородінка показувала свій балкон (якщо то ковка) зосім недавно

• Подобається Подобається x 1
  2. enigma

enigma Well-Known Member

Дівчата, підкажіть якщо знаєте - ми в квартирі хочемо робити перепланування і згідно з цим переплануванням вішати газовий котел. Яким чином затвердити перепланування, щоб надати необхідні документи газовикам для розміщення котла?

3. Котя

Котя Оптимістка :-)

Енігма,це моє болюче питання:no:. Ми коли вселялись в новобудову ,то нам тоді говорили ,що з газовим котлом проблем не винекне,ми зробили індивідуальне опалення з двухфункційним газовим котлом,вклали купу грошей з надією ,що потім зможем зекономити на опаленні,а тепер це все припадає порохом,бо не дають дозволів:girl_devil: на індивідуальне в багатоповерхівках.
    Такщо ви проконсультуйтесь спочатку з кимсь з газовою служби,чи Вам можна встановлювати газовий котел,щоб потім не виникло проблем,як в нас.

4. Bonka

Bonka Well-Known Member

Майстри які встановлюють котли і займаються опаленням завжди мають свої знайомства в газзаводі, і там за все можна домовитись. Тому краще зразу питайте все у майстрів...

5. enigma

enigma Well-Known Member

Справа в тому, що котел ми повісити можемо, це дозволено в нашому будинку, але ми хочемо повісити його в певному місці згідно з переплануванням. Газовики вимагають затвердженого перепланування з БТІ і тільки тоді намалюють проект так, що котел буде розміщений там, де хочемо.
    Буду питатися далі, як будуть результати - повідомлю, може комусь знадобиться.

• Подобається Подобається x 3
  6. Knopka

Knopka Well-Known Member

Ми теж робили перепланування, ставили котел, але нам газовики його затвердили без БТІ. Зверніться, як радять дівчата, до толкових майстрів, вони підкажуть як це правильно зробити. Якщо вас ще актуально,можу пошукати контакти тих людей, які нам робили все це.

7. Лія

Лія Well-Known Member

Може хто має координати циклювальників підлоги?І скільки це зараз приблизно коштує?

8. ESTEILA

ESTEILA Well-Known Member

У Вашому Магазині є багато оголошень.Шліфування від 15 грн.

9. Knopka

Knopka Well-Known Member

Чи хтось робив звукоізоляцію стін, стелі, підлоги в квартирі? Мене цікавить чи це дає результат і скільки коштує.

10. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Ми хочемо таке робити. Зі слів знайомого - каже, що звук забирає, крім того служить додатковим утеплювачем. Але тільки-тільки цим почали цікавитися, тому ще нічого конкретного сказати не можу.

11. IKA

IKA New Member

Наш ремонт ми розпочали ще в місяці червні і він трває ще досі! Залишилось ще зовсім трішки. Вже не можу дочакатись. Чоловік робить сам і одночасно ходить на роботу, тому так довго, але це не страшно, бо на даний час ми маємо де жити.

12. Юстина

Юстина Well-Known Member

Шановні, хто ремонтується, змійовика в ванну не треба? Гарний, новенький. Написала про нього в барахолці (http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?p=549211#post549211, але, підозрюю, що тут він швидше комусь знадобиться.
    І ще хочу порадитися на рахунок факових майстрів-камінщиків (чи як вони називаються...)? Наш поїхав за кордон, а я маю кілька професійних запитань...

13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Треба буде через кілька місяців:)

14. Зорянівонька

Знову я зі своїм ремотном...
    Чи хтось ставив камін в хаті? Де замовляли? Що треба враховувати?

Про балкон. Маємо досить великий (довгий). Є можливість частину засклити. Чи є потреба в тому? Як ви використовуєте зашклені балкони? Тобто, що там зберігаєте, чи можна бульбу взимку тримати, чи змерзне... Словом, порадьте, чи варто шклити...

Дякую!!!

15. Олюська

Олюська Well-Known Member

Які зараз ціни на плитку? І яка краща?

16. Зорянівонька

Ми недавно робили, то брали білоруську. Як будемо в себе робити, то певно якусь дорожчу і якіснішу пошукаємо. Вона з різних партій різна, на кілька мм відрізняється в розмірі. А ще, я би радила звернути увагу на краї плитки. В нас плитка - коричнева, а по краях - тонесенька смужка світліша. То може в очі не кидається, але...
    Але головне - хороший майстер!

17. Златка

Златка Well-Known Member

Ми ставили дома камін - ось такий :girl_curtsey:

викладений кафелем ручної роботи - ось таким

Але він в нас справжній, неелектричний, то такі певно тільки у власному будинку варто ставити або у великих квартирах, бо забирає дійсно дуже багато місця. Дуже важливо, аби добре зробити витяжку, бо інакше - то жах :girl_devil: Все решта - це здебільшого питання смаку :girl_smile:

18. Зорянівонька

А де замовляли? І кіко коштував (можна ПП)
    Дуже люблю чорний колір! Це під Гаварецьку кераміку?

19. Loyal

Loyal Well-Known Member

В нас довгий час був 1 засклений, а 2 ні. То тепер обидва засклені, бо затікала вода і неестетично виглядав і до кімнати задувало. Овочі на балконі зберігаєм круглий рік. Мерзне хіба в великі морози... Як на мене, то треба засклити - збільшиться функціональне призначення. Можна і столик з фотелем поставити і кавусю там пити

20. Златка

Златка Well-Known Member

Нам порекомендували майстрів, які самі все роблять: від дизайну до виготовлення кахлів і безпосередньо камінних робіт. Робили то все дуже довго, те, що є на фото, це все одно ще не кінцевий варіант, бо купу всякої атрибутики до каміну будемо доробляти. Загалом ними задоволені. Правда, майстри трохи дорогі, але в принципі ми житло міняти не збираємось, а про камін і вечори біля нього я завждли мріяла :girl_in_love:

Так, це під гаварецьку кераміку :girl_smile:

Thread Status:
Not open for further replies.