Ремонт

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Відповідь: Ремонт

Скоріш за все - просто погано залили...

• Подобається Подобається x 1
  2. klen

klen Well-Known Member

Капітальний ремонт це страшно. Ми також у процесі обмірковування цього питання. І також потрібне перепланування. Нарахунок проекту нам простіше. Я за останні місяці вже все сама спланувала і понамалювала включаючи зі світлом і кольором. Залишилося тільки у життя втілити:)
    А ви збераєтеся перепланування офиційно оформляти? Якщо робити офіційно то ніби треба щоб був проект зробленний сертифікованною фірмою.
    Наша справа з опаленням потихеньку просувається. Приходили підрядники. Котел будуть ставили арістон, батареї сталеві, труби метало пластикові. У понеділок ніби мають прийти з намальованим проектом, з нами погоджувати. Тому у понеділок ще можна буди щось поміняти.

3. klen

klen Well-Known Member

І ще одне питання. В нас є велике вікно, поміняли його ще попередні власники, а відкоси не заробили. Причому вікно не дуже добре відривається тільки 1 частинка і досить багато стіни пообвалювалося і з середини і зовні. Ми по газеті запросили якогось майстра на ті відкоси. Він подивився і сказав що ззовні все заробити не зможе бо недістане. А тож якщо не заробити то та піна погниє і буде у щілини затікати і вікно нищіти. От власне питання чи може хтось порекомендувати хорошого майстра щоб зовнішні відкоси всі заробити?

4. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Щодо відкосів ззовні, то тут є один дуже легкий вихід - зняти склопакет у вікні. Якщо маєте когось, хто може зняти (це 2 хвилини роботи), то попросіть, якщо ж ні, то підіть у найближчу до Вас фірму, яка займається вікнами і попросіть якогось монтажника, щоб за 5 гривень (я не знаю скільки за то попросять, але точно небагато) то зробив.

• Подобається Подобається x 3
  5. popelushka

popelushka Well-Known Member

В нас вдома капітальний ремонт.... і схоже, що він затягнеться на довго.... Ми почали з вікон, але прийшлось вибивати цеглу, бо захотіли собі величезні вікна, щоб більше світла було. Зробили собі терасу, отеплили стіни і стелю. На цьому все закінчилося. Треба ще провести воду і каналізацію, а ще зробити підігрів підлоги і покласти плитку.... Як подумаю, аж страшно.

• Подобається Подобається x 6
  6. Leila

Leila Well-Known Member

Я власне того і утепляла, бо почачила що наша кутова стіна мокра, але одразу за зиму стала суха і тепер не цвіте і не мокріє, я не знаю на рахунок панельних будинків, бо в нас цегляний, але різниця між температурами всередині і на вулиці є, отже є конденсат, звідти і мокріє стіна. Пінопласт ніби продовжує ще стіну трохи в товщину, тому вже ніби не мокріє.

• Подобається Подобається x 3
  7. Лія

Лія Well-Known Member

Може хтось порадить хороший зносостійкий перевірений лак для паркету ,паркет зовсім вбитий ,а ламінат класти нема коштів і часу.

8. Мія

Мія Well-Known Member

Поліуританові беріть, або двохкомпонентні. Не беріть акрилові.. вони хоч і екологічні проте з зносостійкістю не дуже...

• Подобається Подобається x 2
  9. Іруня

Іруня Well-Known Member

Ми брали польський Domolux, дуже задоволені. Паркет Вам треба поциклінувати і хоча би 3 рази полакувати. Цей лак досить швидко сохне ( вроді би за сутки ) і має не дуже сильний "аромат".

10. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Може хтось добудовував балкон? Поділіться досвідом:)

11. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Що саме цікавить?

12. Зорянівонька

Ціни, майстри. В нас балкон на поверсі, але старий, деревяний. Хочемо залити нормальний. Може є якісь нюанси.

13. Лія

Лія Well-Known Member

Може знає хто,де у Львові є вибір темних однотонних шпалер, без малюнка,хіба з фактурою типу льон чи венеційська штукатурка,в синіх чи вишневих кольорах?

14. Natalya

Natalya Well-Known Member

Наприклад, на Південному. Якщо переглянути каталоги дорожчих шпалер, то там як правило є набори в одній кольоровій гаммі (з малюнками і однотонні). Але то, як правило, під замовлення.

15. Рибка

Рибка Well-Known Member

Лія, бачила однотонні шпалери на Санта-Барбарі в 1001 дрібниці, бордові, може ще якісь були... Але то було два місяці тому.

16. Масік

Масік Well-Known Member

Лія який виробник вас цікавить ?

17. соломійка

соломійка Well-Known Member

Дівчатка, може підкажете, де можна купити дубовий паркет, висотою 15 мм. Уже чимало гуртівень об"їздили, але такого нема:girl_sad:

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

в Епіцентрі.... до вибору до кольору...

19. marmelad

marmelad миється в бані

Дівчатка, привіт, цікавлять двері з сосни нефарбовані стандартного розміру (60 і 70), може хтось знає де можна недорого купити? Буду вдячна

20. Зорянівонька

Знову я з питаннями:)
    Може хтось робив ковану балконну огорожу? Напишіть, на що треба звернути увагу, скільки коштує, де замовляли...

Статус теми:
Закрита.