Ремонт

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Відповідь: Ремонт

На воду так. На газ точно не знаю, бо викликали газову службу (міняли розташування плитки, котел поставили де труб не було, тож треба було міняти проект, щоб потім не чіпалися).

• Подобається Подобається x 1
  2. klen

klen Well-Known Member

наскільки я знаю газові труби має право підїеднювати тільки газова служба. Самі міняли газову колонку, то ніяка гарантійна служба підїеднувати газ права не має. Тільки служба газу. Ми також перевішували колонку у інше місце і пічку пересували. То 3 роки назад ми за то офіційно заплатили 70грн і ще 20 дали хлопцям коли вони приїхали переварювати труби. Вони нам ще й водопровідну трубу в одному місці заварили.

3. Ума

Ума Super Moderator

у нас років з 12 був окремо котел і окремо колонка. в принципі, все влаштовувало. Але коли робили ремонт, замінили на двохфункційний Вайлант. Там є, як на мене, один мінус. Це пріорітетність нагріву води. Тобто якщо ви включили воду, то батареї не гріються. вважається, що за такий короткий термін батареї не встигнуть охолонути, ага... я купалась, потім малого купала, потім малий бавився водою, тоді ще чогось тримали відкриту гарячу воду... а потім я замерзаю і починаю одягатися... :) і ще один недолік в порівнянні з минулим варіантом, це те, що як немає світла, то фіг ти теплу воду будеш мати... а раніше, колонка Юнкерс - горів завжди пальник і запалювалась колонка від включення води... отак, світла нема, нема що робити - напущу ванну гарячої води, аромаолійки, пелюстки троянд, свічки... раманціка!!! а тепер ніц з тего :)

• Подобається Подобається x 6
  4. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Саме так, любі перетрубації з газом має право виконувати тільки газова служба. Ми рік назад заплатили офіційно за газовий лічильник, встановлення нової труби (помінялу стару на нову (ширшу)), підведення газової труби до котла і до лічильника 1200грн.

5. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

шукаю, не можу знайти. нам треба балкон металопластиковими вікнами засклити, може хтось працює в тій сфері? або хтось щось порадить, а ще маємо на балконі де вікна арку і хочемо її вибивати, то чи можуть вибивати майстри які вікна будуть ставити чи самим потрібно це зробити?

6. Яруська

Яруська Well-Known Member

Вже писала в гілці "пропоную роботу" і в отвєт тішина...
    Копіюю сюди
    Може маєте майстра по шліфовці паркету. Треба терміново відшліфувати 18 м. кв кімнату від лаку!!!

7. Vероніка

Vероніка Never give up

Ми зараз замовили лоджію на фірмі "Болена",офісів у Львові є декілька.Без встановлення обходиться у 500у.о.,але лоджія ще буде заламінована під дуб,тому і дорожче.А ось щоб вибити арку,майстру треба доплатити 400-500 грн.,и питається - за що ???Або вибивати її самим,але у нас 9 поверх,так що прийдеться платити...Ціни фантастичні!

8. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

дякую, в нас також 9 поверх)))

9. Рибка

Рибка Well-Known Member

У нас теж 9 поверх, але за вибиття арки брали 150 грн., весною правда...Не думаю, що там аж настільки подорожчало....

10. Vероніка

Vероніка Never give up

Рибка!Це нам сказали ціну самі майстри.А ви де замовляли?

11. Рибка

Рибка Well-Known Member

На Сихівській, позаду Ощадбанку ( не можу їх візитку знайти).

12. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

дівчата, хтось утепляв стіни квартири пінопластом на високих поверхах (вище 5-го)?можете просвітити "чайника" в розцінках і чи не постраждає внутрішній ремонт?ті майстри роблять все (прикріпити пінопласт, поштукатурити тощо)? чи є, на вашу думку, якісь недоліки такого методу утеплення?

13. loreniya

loreniya Well-Known Member

знайомий майстер казав що коли утеплена тільки стіна вашої квартири а поверхом нижче і вище ні, то практично того тепла не відчуєте, так що підбивайте сусідів утеплятись.
    а мені скажіть, як малою кров"ю вікна на пластикові поміняти... щоб потім вся хата не була як після війни... :girl_cray:
    кажуть то можливе, але нам на попередній квартирі такі майстри попалися що просто нема слів - я застелила клійонку на підлогу щоб не мастилась, а вони клейонку відгорнули і на паркеті... розмішали цемент!!! я конєчно все їм сказала що думала і тими словами які прийшли в голову - а ті кажуть - так ви і так міняти паркет будете... в наступний день цемент був замішаний в тазіку в якому я травками голову полоскаю... при тому що відходила я від них не довше ніж на 10 хв... кричи не кричи - мити все рівно мені, так що хочу перестрахуватись...закінчилось то тим що я подзвонила їх шефу і сказала що якщо ше раз їх побачу - роздеру на куски... На другий день прийшли інші майстри... я їх тоже вигнала... откоси зробив брат... а інструменти їх досі в мене лежать всі - боялись прийти забрати :girl_devil:

• Подобається Подобається x 8
  14. Leila

Leila Well-Known Member

ми утеплили на 5 поверсі минулого року, робили хлопці зі спорядження, нам сподобалося, менше газу йде, стіни сухі, і літом чомусь не так жарко хоча в нас останній поверх (технічного поверху немає), ремонт внутрішній не страждає взагалі, розцінки деь 185 грн було за м.кв з матеріалами і вся робота, а як зараз не знаю

• Подобається Подобається x 3
  15. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

всіматеріали вони з собою приносять, чи треба щось докупляти?? в нас аж 7, так що "леса" не підійдуть, треба скорше з даху доступатись

16. enigma

enigma Well-Known Member

впевненими кроками ми підходимо до капітального ремонту квартири. Навіть не знаєм з чого починати, як і що робити. Для початку думали знайти якогось хорошого і недорогого дизайнера, який би нам намалював наше помешкання (з перестановкою стін, розміщенням меблів тощо). Можливо хтось має когось на прикметі?

• Подобається Подобається x 2
  17. Leila

Leila Well-Known Member

я мала на увазі з даху висіли бо під нами ніхто не утепляв, хочете контакти пишіть в пп бо хлопці совісні.

ага щоб більшу касу зняти, ми сусідів не утепляли,але нам стало набагато краще ніж до того було

18. Рибка

Рибка Well-Known Member

Leila і всі, хто утеплявся, а якщо стіна відсиріла, навіть трохи цвіте, то обшивання допомагає?
    Бо скільки майстрів питала, ніхто не стверждує того, кажуть - тепліше буде 100%, а на рах. стіни - знизують плечима.
    А для тепла - не хочеться гроші викидати, бо 9 поверх - і без того взимку тепло.

19. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Рибко, а у вас панельний будинок? Якщо так, то причиною сирості і цівітіння є погано зароблений шов між панелями(при чому ззовні), або погано залитий дах(якщо то останній поверх). І зашивання поможе всього лиш на деякий час...

20. Рибка

Рибка Well-Known Member

Coffe13, так, панельний. Шви залили минулого року. Дах відремонтували теж минулого року. Стіну гарненько помила, обробили антигрибком. Помалювали. Десь через пару місяців тої самої....
    Видно, десь у самій панелі вода гуляє....

Статус теми:
Закрита.