Ремонт

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем levandivka, 26 Листопад 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Відповідь: Ремонт

Якщо я не помиляюся, то їхнй магазин ще є на Краківському. І саме там шиються всі штори, тюлі і поперечки на всі магазини!

• Подобається Подобається x 1
  2. olya_d

olya_d Well-Known Member

Я сьогодні їздила вибирати тюль на кухню. Була в Епіцентрі - там теж є салон , і на Південному. Одна і та ж тюль в Епіцентрі - 140 грн, а на Південному - 85 грн. Ще й в Епіцентрі дуже негарно ставилася власниця салону. Моя мама не стрималась і сказала до мене, що ціни піднялися, а ця власниця нам: ну то прошу йти звідси. А продавець одразу за нами почала наші сліди мити. Ніби ми спеціально їм там бруднили, краще би килимок біля дверей якийсь постелили:ireful1:
    а на Південному вже кілька разів замовляли, це в ТЦ Україна, магазин №9. Наразі задоволені, акуратно все шиють

• Подобається Подобається x 5
  3. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

на Зеленій є гуртовня з тканинами, там ж є і тюлі,і штори, цін з Південним не порівнювала, але вибір величенький

• Подобається Подобається x 2
  4. olya_d

olya_d Well-Known Member

а де саме на Зеленій? Мені ще в три кімнати треба купити
    Галочка, а ви шиєте тюлі?

5. kati

kati Well-Known Member

на перехресті зелена-батальна, є велика брама,з вивіскою буд.матеріали ДЕСЯТКА,заходити в ту браму,по ліву руку висока будова,там багато різних офісів,в т.ч. гуртівня тканин "ТЕСТИЛЬ-КонтАКТ"....непамьятаю який точно поверх,попитаєте

6. ГаЛоЧкА

Вони вже переїхали, зараз в тій самій будівлі тільки вхід ззаду будинку, попитаєте, та й вказівники мають бути.)

7. ГаЛоЧкА

на даний момент ні, там в продавців попитайте , знаю що хтось з них шиє!

8. Анютка

Анютка Well-Known Member

точно шиє продавець Оксана, приємна жіночка:) ми ц неї шили

9. olya_d

olya_d Well-Known Member

Акуратно вона шиє? Ви задоволені?
    Моя мама шила в кількох місцях, то задоволена пошиттям тільки з одного з магазинів на Південному - я вже писала вище з якого саме.

10. Анютка

Анютка Well-Known Member

ми там шили штори для бабці, роботою задоволені:) акуратно і відносто терміну - так як домовлялись
    для себе шила штори теж на південному, бо на тій гуртівні не знайшла того, що б мені підійшло
    але у кожного свій смак і свої вимоги - тож вирішуйте
    якщо важлива ціна роботи - то на гуртівні набагато дешевше

11. olya_d

olya_d Well-Known Member

Більш важливо для мене якість пошиття (крім дизайну), ну а ціна - плюс-мінус 100-200 грн особливої ролі не відіграє. Бо якщо негарно пошито, то для мене то все псує. Я краще трохи поекономлю, але куплю нормальну річ. Тюль і штора на кухню в мене вийшло 630 грн. Не могла придумати довго, як пошити, бо в мене вікно і двері на балкон. Нарешті замовила, тепер чекаю, як воно все вийде.
    Вчора знову подорожували з мамою в пошуках тюлі в зал. Штори знайшла, які мені сподобалися - і кольори, і тканина, і ціна підйшли. Але от тюлі ніяк не могла підібрати, щоб підійшла до шторів так як я хочу. Одна мені сподобалася, але її залишився тільки маленький кусочок. Наступного тижня знову поїду.
    Хочу щось такого типу:
    Переглянути вкладення 74
    Морока з тими ремонтами і зі всім решта. Але приємна морока :)

12. Анютка

Анютка Well-Known Member

це правда ! а штори і тюлі - це для мене подвійна морока, ну чомусь мені дуже важко їх підбирати. я у зал теж десь місяці зо три вибирала, але кінцевий результат мене задовільнив

Оля, моя порада - якщо не складне пошиття - можна там шити, якщо складніше - мабуть все таки південний

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

Та ніби пошиття не є складним - як на малюнку, не любимо з чоловіком ламбрекенів, любимо все більш-менш просте. Але мене дуже нервує, якщо нерівно підшите чи неакуратно.
    Дивилася багато каталогів в салонах - жоден варіант не сподобався. Все якесь занадто "вичурне" і заліплене

14. olya_d

olya_d Well-Known Member

Останнє редагування: 5 Лютий 2009
    • Подобається Подобається x 4
  15. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дуже класно. Оце [​IMG][/URL][/IMG]мені подобається, не так самі штори, як те що так багато світла - я як би могла то поробила би всі французькі вікна:xaxa:
    І оце [​IMG][/URL][/IMG]- карнизи дуже оригінальні і така кімната, що хочеться зайти туди і заснути:clapping:

Останнє редагування: 5 Лютий 2009
    • Подобається Подобається x 7
  16. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

• Подобається Подобається x 9
  17. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

І мені вони найбільше з таких сподобалися - я б собі такі в кухню точно повісила:clapping:

18. Зануда

Зануда Well-Known Member

Майже закінчуємо меблі для дитячої кімнати. Книжкову шафу і двохярусне ліжко вже поставили. Залишилось ще шафу-купе скрутити. :) Знову живемо на складі будматеріалів, але діти так радіють, то для них таке щастя - особливо ліжко.
    Щоправда залишилось кілька дрібничок - прикріпити фасад до ліжкової шуфляди, ручки до фасаду і ... і все. :) Ага, ще пересунути його на те місце, де воно і має стояти ;)

• Подобається Подобається x 13
  19. kati

kati Well-Known Member

дуже гарне ліжечко! це ви саміі робитли чи майстри?

20. Зануда

Зануда Well-Known Member

Дякую. Робили самі. Все абсолютно, крім порізки плити.

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.