Ремонт

Discussion in 'Хатні клопоти' started by levandivka, Nov 26, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Відповідь: Ремонт

В мене сестра працює на Краківському в магазині "Тюлі-штори". Шиють абсрлютно все. Ті ж самі власники мають магазини і на Південноми, ціни явно різні!
    Я собі замовляла минулого року тюль, штори, і поперечку - дууууже задоволена. Якщо вас щось цікавить конкретніше, можу взнати :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Natalya

Natalya Well-Known Member

А можете сказати у скільки вам обійшлась така кухня і скільки часу ви її збирали? Бо мій чоловік тепер теж загорівся повторити ваш подвиг, а я все таки хочу порахувати, що дорожче: замовлення кухні зі збіркою чи робочий час мого чоловіка :).

3. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Ми на разі ще не зібрали. але деталі, обійшлися в 30% вартосі готового виробу. Та й в нас не кухня

4. Анута

Анута Well-Known Member

або Твоя кімната поруч з роддомом, або в підвалі під Приватбанком.
    Перші працюють в суботу (неділя під питанням), другі по суботам не працювали - зараз не знаю.

5. vanilia

vanilia Miracles are real

А натяжні стелі хтось робив? Поділіться досвідом: де краще брати, які на них цни у львові? :)

6. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Ми на балконі ламінат стелили, але балкон перед тим було утеплено зсередини. Вийшло наче добре. Там підлога була рівна, чоловік хіба зовсім тоненьку суто косметичну стяжку робив.

7. галичанка

галичанка Well-Known Member

Напевно я бачила цей магазин з маршрутки. Їхала нещодавно 29 маршруткою із Зеленої, після повороту на Батальну, недалеко (принаймі так здавалось, як їхала), справа великими буквами написано "Штори для будь-якого вікна". А ще кажуть перед цим магазином є інший великий магазин-склад штор за парканом, без помітної вивіски.

Як відвідаєте ті магазини - пишіть враження!

8. Андріана

Андріана Well-Known Member

http://domtex.ru/index.php?option=com_facileforms&Itemid=68

на Краківському і на Південному є їхній магазин, ми недавно зробили ремонт і я там штори і тюлі замовляла, теж великий вибір і відразу там шиють.

• Подобається Подобається x 2
  9. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

Читаю я тут вас дівчатонька і захоплююся.... Самому зробити кухню.... Для мене(і для чоловіка) то шось неймовірне.... Нам дві стіни на балконі треба поштукатурити то ми незнаємо шо робити, ніхто з майстрів за таке не хоче братися, а ми шнурки не можемо вчепити... Може хтось має хороших майстрів то киньте, будь-ласка контакти в ПП.... А ще ми вчора вибирали компютерний стіл і такого як хочемо не бачили (хочемо кутовий), ну ми вибирали з комплектів аби потім докупити все решта... А от газети забиті рекламою дизайнерів які виготовляють будь-які меблі, чи зверталися ви до них і чи можете порадити когось. Я ж то бачу як має виглядати стіл а згодом і всі інші меблі...От тільки б хтось іх зробив..

10. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

А скажіть, будь ласка, де ви купляли меблі,а?
    Зокрема дивани - м'яку меблі в кухню, щось таке. Підкажіть,а ?

11. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

От і я хочу купити деякі меблі, але не можу. Знаєте чому.... бо не знаю куди подіти старі... Люди, скажіть будь-ласка куди ви подіваєте старі меблі(варіант села не підходить)... Як кажу мамі шо треба викинути то мама мало інфаркт не получає.... А який вихід???? МОЖЕ десь є комісійні магазини???? Відпишіть будь-ласка...

12. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Ми часом не сестри?:xaxa:

13. tslezinska

Старі меблі можна продати через Ваш Магазин, але то якщо ви маєте багато часу й натхнення. А не простіше буде меблі тихенько викинути, поки мами нема, а їй сказати, шо продали? Ну і гроші на підтвердження показати? Бо як моя мама робила ремонт і хотіла викинути старі чемодани, та сама історія була, моя бабця плакала за тим всім барахлом, то вона потайцем виносила то все на смітник.

14. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

Я так з телевізором і диваном зробила :), поки чоловік на роботі був, попросила друзів, вони винесли в сміття. Що я не встигла викинути, поїхало на дачу, ну то в нас там тепер дров багато:clapping:, а ще холодильник. Ще один телевізор відала коліжанці в гуртожиток, а диван помандрував до колеги на роботу.:)
    За викинутими речами чоловік трохи поскиглив, але то пройщло, казав, що шкода, бо то пам"ять:)

• Подобається Подобається x 2
  15. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Ми подавали оголошення у ВМ, що віддаєм або продаєм.

16. kukusya

kukusya Well-Known Member

А в нас все старе на село!

17. tslezinska

Та село ж не резинове:)

18. Alias

Alias Well-Known Member

Згорить замість дров

19. Зануда

Зануда Well-Known Member

Мій чоловік вирішив, що йти заради кухні у відпустку просто шкода, тому він робив усе вечорами, після роботи. А замовляти їздив у вільну хвилинку на роботі.
    Кухня, як ви помітили в нас не дуже велика, а майстри, які прийшли до нас на замірювання і обговорювання, що нам би хотілось і т.д. заспівали нам 8 550 грн.:8: Крім того, були деякі нюанси при узгодженні деталей. Майстри хотіли максимально полегшити собі роботу і в результаті запропонували мені такий варіант, який в мене вже 20 років стоїть в кухні - тільки з іншими фасадами.:xaxa: Все це супроводжувалось фразами: "та нашо вам то... та то тіко зайві гроші...а шуфляди вам місця займуть багато давайте просто тумбочку з полками зробим..." Я настояла на свому, але коли почула ціну...Ще один нюанс виліз вже пізніше, коли ми і так відмовились від їхніх послуг - майстри приносили каталоги, по яких ми вибирали фасади, плиту і фасон меблів. Мені дуже сподобались фасади ткз. портал, майстри сказали, що такі дверки дорожчі ніж рамочні, але ми прикинули - робимо на літа і вони такі стильні - берем! Так от, коли мій чоловік поїхав купувати дверки, то виявилось, що вони по ціні від рамочних абсолютно не різняться, а крім того "живйом" вони виглядають зовсім не так, як на фотографії і навіть колір не співпадає, а оті рамочні фасади, які виглядали на фото дуже банально насправді досить гарні і пасували нам по кольору до всього задуманого ремонту.
    Так от, до чого я це все вела. Майстри звичайно мають свої переваги - вас турбує тільки оплата. Ви їм гроші - вони вам кухню. Місяць-півтора очікування, два дні гармидеру в кухні і меблі стоять. Коли робиш це самостійно - місяць гармидру в цілій хаті, хоча...я щойно згадала, чому так довго :) - ми два тижні чекали на дверки - не купували швидше, бо не було де тримати, вирішили поскручуємо тумби, привеземо дверки, а виявилось, замовлення тільки зробили і товар приїде через 2 тижні. Якби не це, то було би значно швидше:)
    О! Зовсім забула - ми ще з одними майстрами спілкувались, вони просили 6 000 грн. і всюди треба було їхати з ними - вибирати плиту, фасади, ручки і все решта (це +, бо бачиш, що купуєш, але питання тоді - навіщо платити комусь, якщо можеш зробити все це сам - поїздити по магазинах, вибрати, заплатити гроші за товар і привезти його додому?) Тому ми подякували і цим майстрам.
    Згрубша підбиваючи підсумки витрат на матеріал, фасади і все-все, що ми купували до кухні в середньому вийшло десь приблизно 4 000 грн. Притому, що майстри хотіли ставити нам дешеві але практичні ручки під бронзу, а ми купили дорожчі з порцеляновими вставками, вони не хотіли робити карго, а ми собі його запланували і поставили, а це також не 20 грн. Тобто ми на всіляких кухонних "прибамбасах" не економили, а вийшло всеодно дешевше, я б скзала - значно дешевше!
    Ну і основна перевага - в мене в кухні все так, як я собі захотіла (в міру того, що нам смішна площа нашої кухні дозволяла.)
    Якщо відважитесь на такий крок - то я бажаю вам великого терпіння, але повірте - всі затрати (я маю на увазі фізичні і душевні) того вартують.

• Подобається Подобається x 9
  20. tslezinska

Наша кухня нам наразі обходиться у 8400грн (то зі знижкою по акції, а так би було 10500). Ми не маємо ані фізичних ані моральних сил самим шукати всі ті дощечки, тому поїхали в БРВ, знайшли те, що нам хочеться, і замовили. Нам то все привезуть, а монтувати вже самі будемо. Кухню ми замовляли не стандартну, а таку комплектацію, як саме нам хочеться. Там дизайнер все до сантиметра розраховує, а ви на руки отримуєте проект, в якому є кілька малюнків у різних ракурсах та перечислено всі елементи кухні. Можна також у електронному вигляді ті малюнки взяти. Наразі чоловік по вечорах сам робить на кухні кап. ремонт, тому ще й гарнітур він би вже просто не посилив.

Thread Status:
Not open for further replies.